Измайсторете весели детски игри от подръчни рециклирани материали

Публикувано на 11/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 20/07/2016 | Видяно 4 770 пъти
Измайсторете весели детски игри от подръчни рециклирани материали

Идеите, които ще видите в тази статия, са наистина страхотни. Няколко причини защо това е така - те са идеален начин да се позабавлявате с децата си и да развиете въображението им; изработени са от подръчни и рециклирани материали; направата им е невероятно лесна; безопасни са и ще развеселят цялото семейство! Не се колебайте, просто се впуснете в това приключение и ще останете доволни. А за да преобразите интериора в дома си и да се насладите на неповторим уют и красив дизайн, не забравяйте, че професионалистите са близо до вас и са в очакване да изпълнят всичките ви хрумвания!

Не изхвърляйте старите кашони, те имат забавно приложение

Не изхвърляйте старите кашони, те имат забавно приложение

Във всеки дом понякога се появяват (уж незнайно от къде) купища стари кутии и кашони, които обикновено подритваме известно време, а накрая изхвърляме в боклука. Както добре знаете, хартията е ценен материал, а когато наблизо няма специализирани контейнери за рециклиране, идеята да се отървете от тях, като ги изхвърлите в традиционните метални кофи пред блока, вероятно ще доведе до безвъзмездното им унищожаване. Но това съвсем не е необходимо!

Виж още: 9 уникални забавления за деца, които да направите сами още днес

Цветни идеи за оползотворяване на хартиен материал

Цветни идеи за оползотворяване на хартиен материал

С няколко подобни креативни идеи ще можете да подарите забавни мигове на своите деца, като едновременно с това се грижите за природата. Можете да създадете множество мини проекти, като използвате въображението си и се сдобиете с цветни боички, ножица и тиксо.

Морски шах с подръчни материали

Морски шах с подръчни материали

Играта морски шах е полезна не само за въображението на малките, но и за развитието на техните умствени способности. Тук бихте могли да използвате всякакви материали, постарайте се да са достатъчно изобретателни и задължително разчитайте на помощта на децата си по време на изработката.

Забавен начин за рециклиране на тоалетните ролки

Забавен начин за рециклиране на тоалетните ролки

Продължаваме с идеите, с които можем да се погрижим едновременно за природата и за децата си. Вижте колко лесно можете да промените облика на употребените ролки от тоалетна хартия! Със сигурност и сами ще можете да измислите още начини да ги превърнете в закачливи детски играчки.

Виж още: Подаръци, които могат да са вредни за децата

Дайте нов живот на празните консервени кутии

Дайте нов живот на празните консервени кутии

Още една фантастична детска игра, за чиято изработка подхождаме отново с благоразумие, рециклирайки по един креативен начин празните консерви. Вдигнете малко шум у дома с това цветно предизвикателство и се посмейте с малките членове на семейството.

Време е за риболов... у дома!

Време е за риболов... у дома!

Ако сте малко по-сръчни, лесно бихте могли да изработите материали за детски риболов. Това ще помогне на дечицата да подобрят своята концентрация, баланс и фантазия и ще разнообрази ежедневието им! Можете да използвате всякакви видове играчки в различни форми, не е задължително тепърва да ушивате или да търсите от къде да закупите рибки. С помощта на цветна прежда или конци, лесно ще направите "ушенцата", за които да ги закачате с куката на въдицата.

Виж още: Тенденции при обзавеждането на детска стая с животински елементи

Тематични празнични хрумки

Тематични празнични хрумки

Макар и Коледа да премина, няма как да не ви представим и малко тематични празнични предпложения, с които да внесете весело настроение, цвят и уют в своя дом. Абсолютно всичко, което не ви трябва, може да бъде преобразено във формата на коледни играчки. Използвайте жълъди, клонки, сухи листа, брокат, хартия, панделки и всякакви подобни средства, забавлявайте се и творете! А за да изпълните успешно по-мащабни проекти в дома си, доверете се на професионалните творци! Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти - изберете най-добрата, като разгледате дейностите и клиентските оценки на всяка от специалиираните фирми. Време е да изпълните всички свои мечти!