8 уникални и запомнящи се начина да опаковате подарък

Публикувано на 21/12/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 17/12/2020 | Видяно 7 333 пъти

Едни от най-емоционалнте моменти, свързани с празниците в края на годината, е подаряването и получаването на подаръци. Страхотно е да избираш и подготвяш изненади за любимите хора, като тук ще видите няколко примера за това как да опаковате подаръка си по незабравим и креативен начин. А ако ви е нужна професионална помощ за ремонтиране на дома, потърсете доказал се специалист.


Весела декорация от шарени конци

Понякога всичко, от което се нуждаете, за да създадете грабваща вниманието опаковка, е налично у дома, без да трябва да търсите помощни средства в магазина. Просто изберете подходяща едноцветна кутия, в която да се събере подаръкът, и използвайте различни по цвят конци, за да сътворите палитра от добро настроение.

Вижте още: Направи си сам неконвенционални коледни дръвчета


Подаръци за истински пътешественици

Страхотна идея за опаковане на избраните коледни съкровища за любителите на пътуванията. Особено подходящо е да използвате този опаковъчен вариант, ако подарявате ваучер за самолетен билет, възглавничка за пътуване, несесер, фотоалбум или друго подобно пътешественическо приспособление.

Ще ви е нужен стар, но добре запазен атлас, или пък някоя от туристическите карти, които сте събрали от последната си екскурзия. Добавете панделка или обикновен канап и сте готови.


Шишарка за разкош

Шишарките са класическо допълнение към панделката на вашия подарък. Те правят и най-семплата опаковка по-специална от всички останали и създават неповторимо коледно настроение.


Празнично ухаещи подаръци

Хрумвало ли ви е да пъхнете пръчици канела между панделките на подаръците? Резултатът е страхотен - красив и ароматен. Какво по-хубаво от оригинални, миришещи на канела пакети под украсената елха!


Подаръци, обсипани със снежинки

Лесно е да се оформят снежинки от хартия - едно от любимите ни занимания като деца. Харесайте си цветни или бели листове, можете да използвате дори вестник или гланцираните страници на списание. С помощта на голяма ножица създайте своите снежинки от прегънатите листове, като внимавате да не притискате силно, за да останат възможно най-малко следи от сгъването. След това залепете към опаковката на подаръка.


Симпатични снежни човеци с модерни шапчици

Ако вашият подарък е в подходящата форма, за да го оформите като тези снежни човеци, не се колебайте. Ще са ви нужни весели раирани платове за обличането на човечето, текстилно оранжево триъгълниче за нослето и черни кръгчета/копчета за очите, усмивката и дрешката. Добавете към това бяла основа - дебела хартия или текстил, ножица и лепило.


Вместо кексче - декорация

Хартиените формички за кексчета намират неочаквано приложение при опаковането на подаръци. От тях лесно можете да направите атрактивни розички за центъра на опаковъчната панделка. Изберете формички с един и същи цвят или комбинирайте няколко различни. Всичко зависи от вас.

Вижте още: Придайте топлина на празниците с приказни коледни свещи


Закопчайте празничните колани!

Истински колан вместо панделка или колан апликация от шарена хартия - и в двата варианта ще се сдобиете с интересна и уникална опаковка. Закопчайте здраво коланите и нека празникът започне на пълни обороти!

Желаем ви страхотни изживявания по празниците, прекрасно опаковани подаръци под елхата и много домашен уют. Ако сте замислили през следващата година допълнително да разкрасите или ремонтирате своето жилище, не се колебайте да пуснете безплатна заявка за проекта си при нас. Ще получите конкурентни оферти от доказани професионалисти, сред които ще изберете най-подходящия за вас.

В MaistorPlus са налични представяния на огромен брой фирми, като за повечето от тях досегашните им клиенти са дали онлайн своето мнение за извършената работа. Възползвайте се от събраната при нас информация и започнете новата година с увереността, че можете да разчитате на доверен майстор.


Тагове:

Празници

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта