Направи си сам неконвенционални коледни дръвчета

Публикувано на 01/12/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 6 894 пъти

С наближаването на празниците в края на годината постепенно ни обхваща коледното настроение и искаме да го предадем и на своите близки. Украсяването на дома е приятно и вдъхновяващо занимание, а когато е съчетано с новаторски дух, може да се превърне в истинско приключение.

Разгледайте следващите странни и оригинални коледни елхички и почерпете идеи за забавен и нестандартен начин да посрещнете празниците. Ако пък имате нужда от професионална помощ при подредбата и интериора на дома си, можете бързо и лесно да я откриете при нас.


Оцвети и сглоби сам елхата!

Много свежа и оригинална идея за празнично дръвче. Използвани са стари и непотребни дървени летвички, които са боядисани с два вида зелена боя, наподобяващи гамите на истинската елха.

Вижте още: 5 начина да поканите Дядо Коледа у дома


Като заговорихме за дървени летви...

Непотребният дървен материал - летви, дъски и т.н., определено може да намери достойно приложение, нужни са само желание и креативност. Симпатичните малки подаръчета, поставени в края на авангардните клончета, създават завършен вид на коледното ви дърводелско начинание.


Изящно носеща се във въздуха елха

Когато коледното ви дръвче не е здраво стъпило на земята, под него остава повече пространство за поставяне на по-големи подаръци! Но освен това очевидно предимство, тази плаваща елха е невероятен празничен акцент за вашата дневна.

Изработена е от поставка, закрепена за тавана, от която се спуска тел за бижута и коледни украшения, закрепени с кукички. Ефектът е невероятен.


А какво ще кажете за светещо дръвче?

Проектът е дело на британския дизайнер Барет Пю и е създаден по поръчка на магазин в голям лондонски търговски център. Светещата елхичка е пожънала голям успех и традиционно е поръчвана като оригинална коледна украса през годините.


Разкошна светеща алтернатива за дворното пространство

Тези елегантни елхи, които се предлагат в различни размери, са вълшебна декорация за двора на вашата къща. Мекото сияние около тях прави всичко наоколо особено атрактивно и създава романтична атмосфера.


Прелестна елхичка за малък апартамент

Жилището ви е малко и смятате, че в него няма място за коледна елха? Ето че има решение - стилен стикер за стена, който успешно внася празничния дух в дома ви. През януари спокойно можете да отлепите лепенката и да не се притеснявате за други остатъци от елхата ви като клонки, иглички и кръстачки.


Стенно коледно дръвче с украса

В този вариант елхичката е нарисувана върху стената, а с помощта на малки пирончета са създадени идеални условия за окичване на празничен гирлянд.

Вижте още: Естествени коледни елхи за усмихнати и светли празници


Ако нямате истинска елха, и стълбата ще свърши работа

Никак не е традиционно, но е изненадващо красиво. Просто разпънете стълбата и използвайте въображението си да я украсите. Ще се учудите какви резултати могат да се постигнат с наличните ресурси и колко необикновена Коледа ще имате.

Какъвто и вариант да изберете за вашето коледно дръвче, най-важното е да се заредите с добро настроение и да бъдете заобиколени от любимите ви хора. При желание за по-мащабни разкрасителни процедури на жилището, пуснете безплатно заявка за своя проект в MaistorPlus и сравнете офертите на специалистите. В сайта ни можете да прочетете описание за тяхната дейност, включително и обратна връзка, оставена от предишни клиенти. Весели празници!


Тагове:

Празници

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта