Направи си сам есенно украшение за дома

Публикувано на 22/12/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 3 069 пъти

На ваше място бихме използвали ябълките за създаването на вкусен пай, но ако красотата наистина оправдава всякакви жертви, значи е време да ги превърнете в красиви свещници. За целта премахнете дръжката им и с помощта на лъжичка издълбайте отвор, в който да поставите чаена свещ. Подредете тези уникални декоративни елементи над камината или пък на масата за хранене, а ние ви гарантираме, че те ще впечатлят веднага вашите гости!

Виж още: Храната като изкуство - по стъпките на карвинга


Направете си сами уникални ароматни свещи

Тук разполагате с два варианта - единият предвижда да залепите канелените пръчици към свещта, а другият е да ги прикрепите към нея с помощта на ластик. За да прикриете ластика пък, просто трябва да сложите отгоре му панделка или пък да увиете няколко пъти връв около него. Тези свещи ще придадат елегантност и невероятен аромат на всяко помещение, затова не се колебайте, а ги сътворете още сега!


Направи си сам есенно украшение за дома

Невероятен венец за входната врата от сухи ябълки и клонки - лесно изпълним и веселба за цялото семейство! Започнете с него и довършете цялата украса у дома от подръчни материали. Вдъхновете се от следните предложения и споделете резултата.


Преобразете тиквата в оригинална ваза

Тази година тиквата едва ли ще се превърне в каляска, но пък от нея можете да си направите оригинална ваза. За целта изрежете отвор с подходяща големина и поставете в него празна консервна кутия или пластмасова чаша. Подредете есенните цветя и декорирайте с тази ваза входната врата или пък холната масичка. Толкова ефектно, а наистина лесно!


Придайте празничен вид на камината

За направата на тази декорация можете да използвате блестящо фолио или пък цветни бои, с които да придадете закачлив завършек на шишарките. Изпълнението й е лесно, досущ като детска игра, а най-хубавото е, че може да украсява камината ви дори и на Коледа! Тази идея е особено подходяща за тези от вас, които наскоро са се нанесли в ново жилище и търсят бърз и икономичен начин да му вдъхнат доза уют!

Вижте още: 8 уникални и запомнящи се начина да опаковате подарък


Подобна декорация ще придаде блясък и на най-тъмното помещение

За изпълнението на този проект ще са ви необходими листа, брокат, лепило и известна доза търпение. Ключът към успеха тук е, след като положите един тънък слой лепило върху листото и го покриете с брокат, да нанесете още един слой лепило отгоре. Той ще гарантира, че няма да има разпръснати бляскави частици из цялото ви жилище, от които после трудно ще се отървете. Накрая просто оставете декорациите да изсъхнат за няколко часа и ги подредете на стената или пък по рафтовете на библиотеката.

А за всеки друг интериорен проект, обърнете се към опитни дизайнери. Пуснете заявка, разгледайте предложенията и изберете най-подходящия за вас, след като сте разгледали техните оферти, профили и оставени оценки от предишни клиенти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта