4 хитри идеи за малък апартамент, които си струва да откраднете

Публикувано на 25/09/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 8 825 пъти

Стълбите-чекмеджета водят към спалнята, която се е събрала само на 2 квадратни метра. Въпреки това, тя създава усещане за комфорт и уединение. В случай че вашето малко жилище не разполага с необходимата височина за подобна спалня, то най-добре...

Вижте още: Най-добрите идеи за малки жилища, показвани някога


Умен минимализъм - офис и дневна в едно

Всичко в това помещение е разположено така, че да функционира идеално. Малката квадратура на стаята не позволява нито големи и масивни секции, нито ярки цветове. Това обаче не означава, че трябва да се лишите от удобството на Г-образния диван, на който да прекарвате приятни моменти с приятели. Тоновете са светли, а повърхностите на мебелите са гланцирани, за да отразяват светлината. Бюрото е като естествено продължение на малката секция под телевизора заради еднаквите плотове, така че няма резки визуални граници.

Вижте още: 7 идеи как да превърнем малкия балкон в райско кътче


4 хитри идеи за малък апартамент, които си струва да откраднете

Макар да звучи парадоксално, в големите градове малките апартаменти са наистина често срещано явление. И когато казваме "малък", това съвсем не означава гарсониера с площ от около 30-40 квадрата. Често срещано е клаустрофобично студио, което да разполага с не повече от 17 кв.м. Въпреки това, с добро премисляне и нюх към интериора, хората успяват да поберат вътре всичко необходимо, за да е максимално удобно за живеене. Ако и вие се чудите как правилно да разпределите всеки сантиметър у дома, почерпете идеи от хитрите решения, представени в статията. Що се отнася до изпълнението, опитните интериорни дизайнери винаги са насреща, за да облекчат работата ви.


Тук има място за всичко!

Всичко в малката кухня изглежда подредено и чисто, благодарение на високите шкафове, които побират тиганите, тенджерите и всички други кухненски принадлежности. Очевидно е, че на такава площ няма как да се разположи обемен гардероб. За сметка на това, находчивият собственик е превърнал стъпалата, водещи към второто ниво, в просторни чекмеджета за съхранение на обувки и дрехи.


...Изолирайте леглото със завеси

Това също е хитър начин да си подарите лично пространство, достъпно само за вас. Ако искате визуално да разграничите отделните помещения, можете да използвате и голяма етажерка, върху която да подредите книги, снимки и всякакви други вещи.

Коя от идеите искате да пренесете и във вашето жилище? Не се страхувайте от промените, защото специалистите, регистрирани в MaistorPlus, ще ви помогнат да сбъднете и най-смелите си интериорни мечти. Направете безплатна заявка, за да получите различни оферти от изпълнители и да прочетете мнения за работата им от предишни клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта