Вълшебно преобразяване на дом на пет нива в Полша

Публикувано на 10/11/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 2 561 пъти

Всяко жилище носи в себе си красота, приветливост и уют, а условието за това тези качества да са видими, е талантливи дизайнери да ги извадят на повърхността. Едно вълшебно преобразяване се случва с дом на пет нива в гр. Познан, Полша, където първоначалната неугледност и сумрачност отстъпват място на повече светлина и свежест в помещенията. Дали проектантите от Neostudio Architekci са се справили и какво са сътворили с поверените им 90 кв.м., ще разберем от следващите редове. А ако вие имате нужда да промените визията на дома си, винаги можете да разчитате на професионалистите в MaistorPlus.

Вижте още: Невероятно преобразяване на жилище, побрано в едва 40 кв.м.


Повече естествена светлина

Предизвикателството за дизайнерите е да постигнат добра комуникация между отделните нива в дома. В допълнение към това желанието им е да помогнат на естествените слънчеви лъчи да си пробият по-лесно път в помещенията.


Оптимизиране на изкуственото осветление

За времето, в което слънцето е вече залязло, а и за по-закътаните сектори от дома, са положени усилия да се оптимизира и изкуственото осветление.


Стени в бяло

Стените във всички помещения са пребоядисани в снежно бял цвят. Макар и да изглежда лишено от оригиналност, решението дава своите добри ефекти. Постига се позитивна атмосфера и усещане за повече пространство.


Бялото превзема и кухнята

Прехвърляме се в кухнята, където не само стените, но и кухненските шкафове са под властта на белия цвят. Лаковото им покритие помага на светлината да се отразява и да се разпредели равномерно в пространството на стаята.


Стъклени панели

Стъклени панели заменят солидните, плътни стени там, където това е възможно. Това осигурява добра звукоизолация, а в същото време не възпрепятства притока на светлина.

Вижте още: Оригинални кухни от стъкло


Стълбище за книги

Не, на снимката горе не виждате стълбище, макар и силно да прилича на такова. Не е предвидено някой да се качва или слиза по него. Просто дизайнерите са решили да намерят оригинално решение за съхранение на книги.


Семпла и изчистена баня

Макар и малка, банята очарова със своите семплост и изчистеност. Облицована е с плочки само от един вид, които заемат стените от пода до тавана.

Може би е време да помислите за преобразяване и на вашия дом? Независимо дали имате нужда от леки промени или от цялостен ремонт, най-бързо и лесно ще разрешите този въпрос, като се обърнете към специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, изберете начин за комуникация с майсторите, сравнете оферти и препоръки, и изберете изпълнител, който максимално отговаря на вашите изисквания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта