Наеми си остров – неочаквано достъпен лукс за една разкошна почивка

Публикувано на 21/03/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 1 573 пъти

Ако смятате, че единствените хора, които могат да си позволят почивка на частен остров, са холивудските знаменитости и кралските особи, помислете пак. Край намиращата се в Централна Америка красива държава Белиз е разположен малък прелестен оазис, наречен Птичия остров. Той може да бъде изцяло на ваше разположение, макар и за няколко дни.

Цената на това преживяване далеч не е шокираща - 350 долара на вечер, което е дори по-изгодно от луксозна семейна ваканция в популярен морски курорт.

Вижте още: Изумителни скулптури в аквариум творят нова реалност


Какво ще получите срещу парите си?

На първо място ще се сдобиете с безкрайно спокойствие. Островът е толкова отдалечен от всичко останало, че малко хора въобще знаят за неговото съществуване. За да стигнете до мястото си за почивка, ще ви е нужна помощта на наемодателите. Първо ще се срещнете с тях, ще предплатите почивката си и с тяхната лодка ще бъдете откарани в своя нов временен дом.


Невероятна гледка към сините вълни буквално от всеки прозорец

Второто силно предимство на ваканцията ви на Птичия остров е, че наетата от вас вила е заобиколена отвсякъде от безкрайна водна синева, така че всеки прозорец в къщата разкрива неописуемо красива гледка.


Всичко необходимо за една удобна почивка

И макар и да се намира на пусто и отдалечено място, къщичката, с която ще разполагате, е оборудвана с всичко необходимо, за да гарантира вашето незабравимо изкарване.

Вижте още: Да следваш мечтите си навсякъде: уютен дом на колела


Пълен релакс сред романтина атмосфера

Вероятно вече сте се убедили, че мястото е невероятно и си струва да бъде избор за множество двойки за меден месец или дори за кратко бягство от напрегнатото всекидневие.

Тук, освен че можете пълноценно да се наслаждавате на общуването с половинката или цялото семейство, имате достъп до едни от най-красивите води за гмуркане, плуване и всякакви водни забавления.


Пълен контрол над вашето изкарване

А когато излезете изморени от водата, на вeрандата ви очаква удобен хамак, в който да се отпуснете с питие в ръка.

Ако пък ви се струва, че пътешествието до това екзотично кътче едва ли ще е на дневен ред тази година или ако предпочитате домашния уют, помислете как можете да превърнете своето жилище или кокетна вила в подобно райско място за пълноценна отмора.

За всякаква помощ и съвети можете да се обърнете към регистрираните при нас специалисти, в чиито онлайн профили можете да получите детайлна информация за предоставяните от тях услуги. С безплатна заявка в MaistorPlus имате възможността да опишете своя проект и да получите конкурентни оферти от доказани майстори. Благодарение на оставените за тях мнения от предишни клиенти ще се ориентирате най-добре за качеството на тяхната работа и ще изберете най-подходящия за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта