5 идеи за малки промени в декора, които променят дома

Публикувано на 17/11/2021 от Василена Панова | Последна редакция на 17/11/2021 | Видяно 636 пъти

Може да ви се стори странно, но много хора ги забравят или игнорират! Цветята са декорация, която е краткотрайна, но наистина може да създаде уютна и свежа атмосфера. И най-семплата ваза с цветя на холната маса отваря обстановката. Независимо дали ще използваме живи, уханни или сухи цветя, помнете че резултатът е сигурен – така внасяте цвят и живот в пространството.

Стайните цветя в саксии са най-добрата декорация за апартамента. Добре поддържани, те могат да променят коренно обстановката и настроението в дома.

С внасяне на малки промени в декорацията, домът ви може да придобие нов облик. Ако предпочитате да ги направите с професионална помощ, можете да се обърнете към интериорните дизайнери, регистрирани на сайта.


Снимки

Подберете и наредете с вкус любими снимки на вас и на цялото семейство - на стената или на рафтовете. Нуждаете се единствено от стилни рамки, като основното правило тук е те да са в един стил или поне в един цвят. Какво по-хубаво от това любимите ви хора винаги да са пред погледа ви! Ако решите да поставите снимките на стената, може да ги разположите в различни форми – във формата на правоъгълник или по диагонал.


Мидички и камъчета

Когато сте на морето, не забравяйте да си вземете малко пясък от плажа и да си съберете мидички и камъчета. Така или иначе това занимание винаги носи удоволствие. За да ги превърнете в сувенир, вземете красив стъклен буркан с капак или просто чаша. На дъното   изсипене пясъка, а върху него – бели, черни или цветни -  по ваш избор камъчета. Отгоре разположете красиви мидички - и вашият сувенир е готов. Поставете го на рафт - близо до книги – и ето ви една чудесна декорация, сътворена от вас самите, а и свързана със спомени.


Табелки за стените и вратите

Ако имате едноцветни стени или са твърде празни - украсете ги с табелки. Те са чудесен вариант за украса, тъй като изключително лесно се слагат, махат или подменят с нови. Можете да изберете любими цитати и мисли, които ви вдъхновяват, както и снимки. Табелките може да са дървени, пластмасови или стъклени - изборът е богат. Подходящи са за декорация на всички стаи, така че решението къде да ги поставите зависи изцяло от вашия вкус и предпочитания!


Атрактивно осветление

Интересното осветление може да послужи и като хубава декорация за дома. Не е задължително да е само на тавана - може да се постави и на стената, под формата на прожектор, а в зависимост от вкуса ви - може да заложите и на по-нестандартни модели. Ако изберете последния вариант, не е необходимо да добавяте други декорации - необичайното осветление ще привлече вниманието на гостите ви.

Ако се заемете с промяна на декорацията в дома си и се нуждаете от интериорен дизайнер, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани на сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Александър Костянев VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
9 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
5 извършени проекта
ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
108 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
ivvesstroi
Покривни услуги, София
62 извършени проекта
Ismer Zahariev
Покривни услуги, Плевен
13 извършени проекта