Невероятна декорация за дома с фигурки от хартия

Публикувано на 27/01/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/01/2017 | Видяно 35 646 пъти

Ако все още не сте готови да преминете към акция "направи си сам", то тази идея вероятно би ви допаднала! Изградете интериор, изпълнен с цветно очарование и красива декорация. Нестандартните обли форми в тази стая, вплетени в цялостния интериор, внасят невероятно красиво излъчване. Комбинацията от бяло и червено е класика, но тук е разгърната по един изключително нехарактерен начин. Семплите хартиени полилеи допълват идеално картинката и макар като цяло стилът да е минималистичен, тук настроението никак не липсва! Можете да използвате този декор като шаблон, върху който да "положите" своите собствени идеи - да комбинирате различни цветове, да сложите повече компоненти в обзавеждането или дори да се ограничите до по-изчистени елементи - изборът е във вашите ръце, използвайте различни фигурки от хартия и направете дома си уникално местенце.


Невероятна декорация за дома с фигурки от хартия

Време е да подходите с повече усмивка и въображение към интерироа в дома си и да внесете цветното настроение, лъхащо от следващите идеи, които ще видите! Направете си сами фигурки от хартия и ги превърнете в симпатична част от декорацията! Задължително повикайте и малките помощници, защото освен красив резултат, ще се насладите и на куп забавни моменти. Да не забравяме, че децата най-добре могат да пробудят отдавна "заспалата" у нас фантазия! А при необходимост от повече идеи и съвети за дизайна у дома, свържете се с професионалистите в тази област!


Цветни, пухкави и свежи фигурки от хартия

Какво по-хубаво от цветята, независимо под каква форма - дали живи, дали изкуствени, а най-добре хартиени и направени от вас самите! Те са най-лесният и достъпен начин човек да осигури позитивна енергия и настроение в жилището си, без много усилия, като измайсторите сами фигурки от хартия. Купете различни видове цветна хартия и се впуснете в творчески мигове. Тук е моментът, както споменахме, да извикате и децата на помощ. С техните идеи ще можете да създадете истински шедьоври, които да ви радват дълго време занапред. Не се колебайте да внесете частица идентичност - няма нищо по-хубаво от това, а уверяваме ви, тази задача е всъщност изключително лесна.


Фигурки от хартия за детската стая

Освен че децата имат огромно въображение, те са и най-големите търсачи на приключения. С тяхното съдействие можете буквално да преобразите интериора в стаята чрез фигурки от хартия, а за да се насладят максимално - нека това бъде тяхната собствена стая! Подобно занимание ще обогати ежедневието на малките, а самият процес на изработка на уникалните фигурки от хартия ще подпомогне развитието на мисленето им и сръчността им. Учете се взаимно и се впуснете в приключението да си създадете сами декорацията. Купете разнообразни материали и позволете на децата да изберат какво биха искали да изработят.

Виж още: Направете си сами оригинални цветни вази с мраморен ефект в 5 лесни стъпки 


Идея за наближаващия празник - романтични фигурки от хартия

Дори и да не сте непоправим романтик или да си нямате половинка, трябва да признаете, че тази идея за "кацнали" по стената сърчица е уникална и много красива. На снимката е показано как в три лесни стъпки можете сами да изрежете червени фигурки от хартия във формата на сърца, като единствената "пипкава", но и най-важна част, е специалният подгъв. Именно той създава триизмерно визуално усещане, което прави декорацията много специална и интригуваща! За онези от вас, които не намират сърцата за така впечатляващи, адаптирайте идеята спрямо собствените си предпочитания и изрежете форми, каквито на вас ви харесват.

Виж още: Направи си сам ефектна купичка от вестници


Нестандартни и лесно постижими идеи

Ако наистина отключите фантазията си, тя би могла да роди куп интересни идеи за декорация - като представените тук! Красивите бели цветя в ъгъла са много нежни, подходящи за декорация дори в спалнята, а "спускащото се" от тавана дърво е идеално за дневната. Съобразете се с цялостния интериор в жилището и се постарайте да създадете хармония и приятно настроение. И не забравяйте, че професионалистите по интериорен дизайн са на разположение да ви дадат още безброй идеи за стила в дома ви. Пуснете безплатна заявка и разгледайте предложените оферти в детайли, за да изберете онази, която отговаря на очакванията ви!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта