Детска стая за малки приключенци

Публикувано на 10/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 10/10/2022 | Видяно 687 пъти

Обзавеждането на детска стая е вълнуващ момент, както за децата, така и за родителите. Особено ако децата ви са на възраст, в която вече имат ясно изразено мнение, мисията става още по-интересна. Днес ще говорим за различни идеи, които ще направят детската стая наистина място за малки приключенци.

Ако имате нужда от оригинални съвети и функционални начини за обзавеждане, все пак е най-подходящо да се доверите на специалистите, които може да намерите в сайта www.maistorplus.com

Нарисувани стени

Дали ще се обърнете към професионалист, вие самите или пък ще оставите детето да развихри въображението си на някоя от стените – просто рисувайте. Може да направите тематични рисунки спрямо детето ви – за някои ще бъде интересно да е с космическа тематика, за други темата ще е джунгла, а някои може да си падат по науката и да искат числа и формули по стените си. Създайте отделна вселена чрез рисунки спрямо интересите на малките човечета – така те ще се чувстват наистина в свои води.


Стенни декорации

Може да използвате различни видове стенни декорации – от стикери до плюшени животни, висящи от стените и тавана. Например висяща маймунка от тавана на въже. В момента има много варианти и места, от които да вземете идеи спрямо интересите на вашите деца. Докато преди години единственото развлечение в интериорите на детски стаи бяха пеперудените дръжки на мебелите и залепящите се за тавана светещи звезди, сега може да експериментирате спрямо желанията на малчуганите.


Мебели с мисия

Някои от мебелите могат да имат мисия да забавляват децата. Такива са например палатките, в които децата да си почиват, но и да ползват за игра. Други са леглата с различни форми – на коли например. Килимите, на които има нарисувани реални пътища служат както за изолиране на пода, мекота в помещението, така и за игра – те се превръщат в своеобразен терен, на който детето да кара количките си.

И в основата на всичко е това...Развихрете въображението си!

Има хиляди начини, по които да направите стаята на детето си интересна и уникална. Ако сте достатъчно открити може изцяло да оставите детето да реши какво да прави с боята, стените, тавана и мебелите – може да не се получи страхотен интериор, но поне ще си е авторски и лично негов.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта