Детска стая за малки приключенци

Публикувано на 10/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 10/10/2022 | Видяно 735 пъти

Обзавеждането на детска стая е вълнуващ момент, както за децата, така и за родителите. Особено ако децата ви са на възраст, в която вече имат ясно изразено мнение, мисията става още по-интересна. Днес ще говорим за различни идеи, които ще направят детската стая наистина място за малки приключенци.

Ако имате нужда от оригинални съвети и функционални начини за обзавеждане, все пак е най-подходящо да се доверите на специалистите, които може да намерите в сайта www.maistorplus.com

Нарисувани стени

Дали ще се обърнете към професионалист, вие самите или пък ще оставите детето да развихри въображението си на някоя от стените – просто рисувайте. Може да направите тематични рисунки спрямо детето ви – за някои ще бъде интересно да е с космическа тематика, за други темата ще е джунгла, а някои може да си падат по науката и да искат числа и формули по стените си. Създайте отделна вселена чрез рисунки спрямо интересите на малките човечета – така те ще се чувстват наистина в свои води.


Стенни декорации

Може да използвате различни видове стенни декорации – от стикери до плюшени животни, висящи от стените и тавана. Например висяща маймунка от тавана на въже. В момента има много варианти и места, от които да вземете идеи спрямо интересите на вашите деца. Докато преди години единственото развлечение в интериорите на детски стаи бяха пеперудените дръжки на мебелите и залепящите се за тавана светещи звезди, сега може да експериментирате спрямо желанията на малчуганите.


Мебели с мисия

Някои от мебелите могат да имат мисия да забавляват децата. Такива са например палатките, в които децата да си почиват, но и да ползват за игра. Други са леглата с различни форми – на коли например. Килимите, на които има нарисувани реални пътища служат както за изолиране на пода, мекота в помещението, така и за игра – те се превръщат в своеобразен терен, на който детето да кара количките си.

И в основата на всичко е това...Развихрете въображението си!

Има хиляди начини, по които да направите стаята на детето си интересна и уникална. Ако сте достатъчно открити може изцяло да оставите детето да реши какво да прави с боята, стените, тавана и мебелите – може да не се получи страхотен интериор, но поне ще си е авторски и лично негов.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
50 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
12 извършени проекта
Стефан Ненов VIP
ВиК Услуги, София
Ремонти - Димитров
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
95 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта