5 идеи за ремоделиране на дневната

Публикувано на 06/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 06/10/2022 | Видяно 824 пъти

Дневната е най-често обитаемото място от къщата и със сигурност колкото и желание и идеи да сме вложили в обзавеждането й, бързо ще ни омръзне. За всички е ясно, че редовните ремонти изискват време, пари и усилие, както и известно време неудобство докато е готов ремонта. За сметка на това има множество начини, с които да ремоделираме дневната и да внесем нов дух във вече скучното ни помещение.

Ако все пак искате да промените изцяло вида на дома си и сте готови за нови ремонти – обърнете се към специалистите, които ще откриете на нашия сайт – www.maistorplus.com

Започнете с детайлите

Детайлите могат да променят изцяло облика на интериора – ако сте заложили на минималистични декорации, сега променете стила към бохо например. Възглавнички тук и там също биха внесли така желаната промяна. Ако до момента стените ви са били празни – разведрете ги с картини или постери. Ако вече пък имате рамки със снимки, картини или постери – променете ги. Дори да са семейни снимки, изберете по-различни и актуални такива. Дори промяната на рамките може да изглежда огромна на фона на целия интериор.


Столове/фотьойли/табуретки

Тъй като големите меки мебели са доста скъпи за смяна, опитайте с по-малките компоненти, а именно столове/фотьойли/табуретки. Мебел в друг цвят като контраст би разчупило доста интериора. Също може да изберете различни по форма столове, но в един цвят. Може да играете с цветове и форми, както желаете, пък и това е промяна, която със сигурност гостите ви ще го забелязват. Това все пак е по-голяма промяна, ако не желаете такава или нямате възможност, може просто да смените декорациите по меката мебел.


Променете десените и материала на текстила в дома си

Най-лесно и практично е да подмените текстила в дома си. Смяна на пердетата или завивките ще промени интериора ви. Ако използвате възглавнички, седалки, кърпи, като цяло всякакъв текстил, който е на показ в дома ви, може да претърпи промяна, както в цветовете и десените, така и в материала, от който е изработен. Този метод може да донесе страхотна промяна в цялостната визия на вашия интериор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
137 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
20 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
50 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
28 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Нов Дом
Цялостен ремонт, Пловдив
32 извършени проекта