5 идеи за ремоделиране на дневната

Публикувано на 06/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 06/10/2022 | Видяно 787 пъти

Дневната е най-често обитаемото място от къщата и със сигурност колкото и желание и идеи да сме вложили в обзавеждането й, бързо ще ни омръзне. За всички е ясно, че редовните ремонти изискват време, пари и усилие, както и известно време неудобство докато е готов ремонта. За сметка на това има множество начини, с които да ремоделираме дневната и да внесем нов дух във вече скучното ни помещение.

Ако все пак искате да промените изцяло вида на дома си и сте готови за нови ремонти – обърнете се към специалистите, които ще откриете на нашия сайт – www.maistorplus.com

Започнете с детайлите

Детайлите могат да променят изцяло облика на интериора – ако сте заложили на минималистични декорации, сега променете стила към бохо например. Възглавнички тук и там също биха внесли така желаната промяна. Ако до момента стените ви са били празни – разведрете ги с картини или постери. Ако вече пък имате рамки със снимки, картини или постери – променете ги. Дори да са семейни снимки, изберете по-различни и актуални такива. Дори промяната на рамките може да изглежда огромна на фона на целия интериор.


Столове/фотьойли/табуретки

Тъй като големите меки мебели са доста скъпи за смяна, опитайте с по-малките компоненти, а именно столове/фотьойли/табуретки. Мебел в друг цвят като контраст би разчупило доста интериора. Също може да изберете различни по форма столове, но в един цвят. Може да играете с цветове и форми, както желаете, пък и това е промяна, която със сигурност гостите ви ще го забелязват. Това все пак е по-голяма промяна, ако не желаете такава или нямате възможност, може просто да смените декорациите по меката мебел.


Променете десените и материала на текстила в дома си

Най-лесно и практично е да подмените текстила в дома си. Смяна на пердетата или завивките ще промени интериора ви. Ако използвате възглавнички, седалки, кърпи, като цяло всякакъв текстил, който е на показ в дома ви, може да претърпи промяна, както в цветовете и десените, така и в материала, от който е изработен. Този метод може да донесе страхотна промяна в цялостната визия на вашия интериор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Гошко Покриви
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта