Как да обзаведем според зодията - Везни

Публикувано на 03/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 03/10/2022 | Видяно 601 пъти

Домът на Везни определено е уникален, силно индивидуален и няма стил, с който да бъде определен. Те са романтични фигури, завладени от планетата Венера и всичко около тях трябва да е светло, жизнерадостно, позитивно. Същевременно, както може да предположим от знака им – при тях балансът е много важен. В дома на представителите на зодия везни ще намерите всякакви елементи, които се балансират едни с други, за да създадат уютна обстановка. Представителите на този зодиакален знак обичат фините съкровища в интериора, декорации като чаши за чай с история, колекционерски елементи и др.

Хармония и приятелство

Везните са изключително хармонични същества и искат всички да живеят в мир и разбирателство. За тях е важно къщата им да бъде безопасно и очарователно място, където всеки е приет и се чувства в безопасност. В този ред на мисли на общи помещения като хол и кухня, които се свързват с интимни моменти с близки и приятели, везните обръщат огромно внимание. Те трябва да са достатъчно удобни, големи и уютни, за да се чувства всеки техен гост като у дома си.


Цветовете в интериора на везни

Цветовете в интериора на везни

Везните са доволни от почти всяка цветова палитра. Те обичат цветове като червено, зелено, жълто и оранжево. Те също обичат цветовете, които носят романтичен привкус като розово и лилаво. Въздушните знаци, като Везни, като цяло приемат всички цветови гами, но определено предпочитат разнообразието в цветовете. За тях цветовете в нюд гамата са скучни и не биха прибегнали към тях за основа…или пък ще ги разнообразят с цветни декорации.


Да заложим на практичното

Да заложим на практичното 

Определено Везни ще заложат на интериор, който не изисква прекалено внимание и поддръжка. Тоест, те може да харесват минималистичния дизайн в интериора, но едва ли ще го изберат поради факта, че той изглежда невероятно наистина, когато е изчистен от всякакви ежедневни предмети. А везни обичат да оставят чашата си за кафе на холната маса през целия ден, обичат да си личи, че има живот в дома им.

Везните са хора, които са силно насочени към останалите, радват се на време прекарано с близките си, обичат да са полезни на околните, затова каквито и интериорни решения да взимат, домовете им винаги са уютни и приветливи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта