Как да обзаведем според зодията - Везни

Публикувано на 03/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 03/10/2022 | Видяно 589 пъти

Домът на Везни определено е уникален, силно индивидуален и няма стил, с който да бъде определен. Те са романтични фигури, завладени от планетата Венера и всичко около тях трябва да е светло, жизнерадостно, позитивно. Същевременно, както може да предположим от знака им – при тях балансът е много важен. В дома на представителите на зодия везни ще намерите всякакви елементи, които се балансират едни с други, за да създадат уютна обстановка. Представителите на този зодиакален знак обичат фините съкровища в интериора, декорации като чаши за чай с история, колекционерски елементи и др.

Хармония и приятелство

Везните са изключително хармонични същества и искат всички да живеят в мир и разбирателство. За тях е важно къщата им да бъде безопасно и очарователно място, където всеки е приет и се чувства в безопасност. В този ред на мисли на общи помещения като хол и кухня, които се свързват с интимни моменти с близки и приятели, везните обръщат огромно внимание. Те трябва да са достатъчно удобни, големи и уютни, за да се чувства всеки техен гост като у дома си.


Цветовете в интериора на везни

Цветовете в интериора на везни

Везните са доволни от почти всяка цветова палитра. Те обичат цветове като червено, зелено, жълто и оранжево. Те също обичат цветовете, които носят романтичен привкус като розово и лилаво. Въздушните знаци, като Везни, като цяло приемат всички цветови гами, но определено предпочитат разнообразието в цветовете. За тях цветовете в нюд гамата са скучни и не биха прибегнали към тях за основа…или пък ще ги разнообразят с цветни декорации.


Да заложим на практичното

Да заложим на практичното 

Определено Везни ще заложат на интериор, който не изисква прекалено внимание и поддръжка. Тоест, те може да харесват минималистичния дизайн в интериора, но едва ли ще го изберат поради факта, че той изглежда невероятно наистина, когато е изчистен от всякакви ежедневни предмети. А везни обичат да оставят чашата си за кафе на холната маса през целия ден, обичат да си личи, че има живот в дома им.

Везните са хора, които са силно насочени към останалите, радват се на време прекарано с близките си, обичат да са полезни на околните, затова каквито и интериорни решения да взимат, домовете им винаги са уютни и приветливи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
36 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта