Technogel осигурява отлична релаксация по време на сън

Публикувано на 06/07/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 511 пъти

Според неврологът д-р Диана Цолова от Центъра по главоболие в София спазването на установените правила за добър сън, превръща хроничната мигрена в епизодична при почти 100% от пациентите. "По време на сън организмът се възстановява от психическото и физическото натоварване през деня, това се дължи на оздравителния ефект на съня от една страна върху мозъка, а от друга - върху периферните нерви, артерии и мускули около главата, което ги прави по-устойчиви на дразнения през деня".

Патентованата технология на италианския производител Technogel предлага възглавници, които са произведени от мемори пяна и високотехнологичен гел. Те следват максимално позицията на главата и врата, оказвайки минимален натиск и съпротивление върху спящия, за да гарантират добро кръвообращение и бързото разсейване на топлината на тялото. Последното е от ключово значение за съня, защото ако не успеем бързо да охладим тялото си, не можем да заспим.


Отлична опора и релаксация по време на сън

В София на 25 юни 2015 год., Happy Dreams, официаленият вносител на продуктите за сън Technogel, представи най-новата гама възглавници с мемори пяна и термочувствителен гел, които балансират температурата по време на сън и създават триизмерна опора на главата, което води до подобряване на кръвообращението и регулиране на кръвното налягане. Новата гама възглавници Technogel гарантира пълноценна почивка и осигурява отлична опора и релаксация по време на сън. Качеството на съня влияе на пристъпите на главоболие, на силата и честотата на мигренните пристъпи.


Качество на съня

Липсата на хигиена на съня и качествен (възстановителен) 8 часов сън вечер води до редица неразположения, включително засилване на мигренните пристъпи и отключване на хронично главоболие. Най-новото поколение възглавниците Technogel идват с дълбоки въздушни канали, които охлаждат спящия и отнемат излишната топлина от главата на човека. А патентованите прорези на гел-блокчетата разпределят тежестта на главата, без да изкривяват стойката и врата на човека.


Кои са Happy Dreams

Happy Dreams e производител на ортопедични матраци, подматрачни ламелни рамки, хотелски легла и аксесоари за съня. Официален вносител на световно признати марки като Tempur, Sealy, Technogel, White Boutique, Stearns and Foster, Swopper и др. Нашата мисия - да превърнем съня в пълноценна почивка и приятно изживяване, които дават настроение, тонус и сили за успешен ден и оптимистичен поглед към живота.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
31 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
32 извършени проекта