Интересни варианти на мултифункционални легла

Публикувано на 19/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 14 650 пъти

Днешните апартаменти са все по-малки, в повечето случаи двустайни или едностайни, където мястото е силно ограничено и големите мебели са неподходящи. Спалнята, като стая определена само за сън, е обикновено твърде недостатъчна като пространство. Ето защо сме принудени да мислим какви ли не хитрини, за да използваме максимално нейния обем. Леглото е най-мащабно и е логично именно там да търсим решението за спестяване на малко място. Чудесна идея е то да има повече от едно предназначение. Представяме ви няколко интересни варианта на мултифункционални легла. А ако сте решили да се заемете с по-грандиозно преустройство на дома ви, спрете се на професионалисти за изпълнението на вашите идеи.


Фотьойл-легло

Представете си удобния ви фотьойл да може с няколко движения да се превърне в единично легло. Такива мебели винаги са полезни, когато имате гости и трябва да ги приютите, а нямате свободна стая за тях.


Удобно и практично

Не заемат много място и не се налага да ги криете в килера. Можете ежедневно да ги използвате като мека мебел, а при нужда–си имате прекрасно легло.


Легло върху шкафове

Добро хрумване е да разположете леглото върху шкафове и така да спестите място в стаята, а и да обособите зоната за сън, вдигайки го едно ниво нагоре.


Легло-диван

Удачна комбинация между удобен диван и двуетажно практично легло. Трансформацията става само с няколко движения, без разглобяване и нужда от инструменти.


Има легло, няма легло

Във всекидневната можете да разположите голям широк диван, който е подходящ и за сладък сън. Така, когато гледате телевизия вечер и ви се доспи, няма да ви се налага да се премествате на легло.


Легло с бюро

Това съчетание е перфектно за ученик и спестява доста пространство в малката детска стая. Има различни интересни конструкции, които включват шкафове и рафтове.


Помислете и за малките детайли

Не забравяйте да съчетаете и цветово аксесоарите.


Прибиращо се легло

Тази мултифункционална мебел се сгъва и освобождава голямо пространство само с едно движение. Освен това може да изглежда много модерно и оригинално.


Място за отдих

Стълбите, водещи към мястото за сън, могат да бъдат превърнати в удобни рафтове.


Изберете най-доброто за вас

Ако имате желание да се сдобиете с мебелите на вашите мечти, в MaistorPlus можете да намерите подходящите професионалисти. Имате възможност да разгледате разнообразни оферти и да сравните коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект безплатно още днес!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта