11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Публикувано на 20/04/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 6 144 пъти

Като истински перли ще се чувствате, ако заспивате в това изящно, оформено като мида, легло. Сигурни сме, че и сънищата в него са приказни.


Безкрайна синева

Източник

Колко голяма е любовта ви към синия цвят? Тук буквално ще имате възможността да се гмурнете в него още със ставането от леглото. Истински ободряващ старт на деня, придружен от освежаващата красота на интериора.


Вълшебни сънища в гората

Ако не за къща, все някога сте си мечтали за спалня в гората. Чист въздух и лека милувка от нощния вятър под акомпанимента на музика от природата. Какво повече да иска човек, освен, може би, ефективни средства за борба с комарите? От друга страна, на кого ще му хрумне да се притеснява от комари, ако може да спи в сапунен мехур? През гладката му, прозрачна стена наднича зеленина, а слънчевите лъчи могат да ви събудят по-успешно и приятно от всеки будилник.

Вижте още: 10 съвета как домът ви да улесни събуждането сутрин


Легло в покоите на ледената кралица

Сигурно сте се питали все някога какво би било да сте като снежната кралица и да живеете в леден замък. В конкретния случай мащабите са малко по-скромни и виждаме само спалня от лед. Колко нощи бихте прекарали тук? И колко одеала ще са ви нужни?


Спалня, подчинена на морска магия

Морето притежава особена магия и би било прекрасно, ако тя може да се пренесе във вашата спалня, нали? Очевидно някой вече се е сетил да го направи. Остава да последвате примера и да започнете да посрещате и изпращате дните си в компанията на декоративна версия на подводния свят.


Спалня от стъкло?

Стига да сте достатъчно дръзки, смели, различни, можете да излезете от обичайния интериорен модел и да се обградите със стъкло в спалнята. Само трябва да бъдете една идея по-внимателни в усилията си да не я счупите, но пък ефектът е неповторим.

Вижте още: 7 ценни съвета за обзавеждане на спалня


Гора в спалнята

Когато спалнята не иска да отиде в гората, гората влиза в спалнята. Вие си изберете дали да използвате естествени или изкуствени растения. Идеята е да си създадете малък зелен оазис, сред който да релаксирате. Вариант е също и заложете на по-малко горски елементи, изразяващи се в няколко клонки. Останалото оставете на широките прозорци, които да пропускат много светлина и да ви даряват с разкошна гледка.


Спалня в кръга на комфорта

Кръглите форми създават усещане за завършеност и безкрайност едновременно. Приложени в спалнята, в съчетание с меки и топли тонове, носят уют и комфорт за обитаващите я. Имат сериозен принос и за постигане на сплотеност в отношенията.


11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Ако сред стаите в дома можеше да се излъчи кралица, това по всяка вероятност щеше да е спалнята. Като такава, тя напълно си е заслужила почетно място сред нашите мечти относно визията ѝ, включваща обзавеждане, цветове и удивителна гледка през прозореца. Тук ще ви покажем 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете. Ако нямате търпение една от тях да стане ваша, не се колебайте да се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus.


Да спиш в кош

Популярното пожелание за лека нощ-"да спиш в кош" се превръща в реалност в спалня като тази. Леглото изглежда изключително гостоприемно, а под меките завивки и възглавници се случват най-усмихнатите сънища.

Харесахте ли си вече някоя от спалните или имате още по-интересни идеи? Не отлагайте сбъдването на мечтите си и направете още сега безплатно запитване към професионалистите в MaistorPlus. Разгледайте изпратените ви оферти, запознайте се с отзивите от клиенти и се спрете най-подходящия за вас избор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта