Практични легла от палети за всеки дом

Публикувано на 18/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/08/2016 | Видяно 28 691 пъти

Нетрадиционните идеи за дома стават все по-популярни напоследък. Подобнo предложение са мебелите, изработени от палети. Основната причина те да бъдат толкова харесвани е, че изглеждат чудесно, практични са, а и излизат по-евтино. В тази статия ще обърнем по-специално внимание на леглата, изработени от палети. Подготвили сме няколко примерни модела за легла, които бихте могли да си направите дори и сами, ако сте малко по-сръчни и търпеливи.

Вижте още: 14 идеи за градински мебели от палети


Легло от палети за малки и големи

За родителите с малко дете също имаме интересно предложение. Преградата от страната на детското място осигурява сигурност за детето. Освен това така то ще бъде близо до вас.


Детско легло от палети

След време можете да изработите отделно детско легло. Преградите от палети отново ще гарантират сигурността на вашето дете през нощта.


За малката принцеса

А в подрастващата възраст те отново ще осигурят стабилна основа на детското легло.

Вижте още: Висяща дървена маса в 7 стъпки


Едва доловима нотка

При този модел палетите са боядисани в бял цвят и леглото е подходящо за интериор с по-изчистен стил. Интересното тук е как продължението на палетите оформя и удобно нощно шкафче.


Лекота и небрежност

Ако желаете леглото ви да бъде в тон със стените на стаята, винаги можете да боядисате палетите, като използвате безвредни цветни бои.


Изчистено и практично легло от палети

Едно от важните предимства на палетите, коeто ги прави подходящи за изработката на легла, са техните естествени нюанси. Дървесният цвят е много подходящ, ако желаете да придадете уют на дома си. Подобно легло, позиционирано в по-пъстър и закачлив интериор, е подходящо дори за по-изтънчен и тежък стил. Здравината на палетите ги превръща в чудесна подматрачна рамка и основа на леглото, върху която да разположите удобен матрак.


Подвижно и обезопасено легло

Ще откривате нови и нови функционалности на палетите с години и ще можете да удължите детското креватчe. 


Функционално легло от палети за малки пространства

Много практични са и леглата с чекмеджета. Те са особено подходящи, ако нямате достатъчно място в помещението за гардероб или допълнителни шкафове. В това легло от палети, освен че ще се наспите чудесно, ще можете да поберете и задоволително количество принадлежности и дрехи.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище


Когато пренощуват близките приятели

В случай че имате друга интересна идея или пък не можете да се справите с изработката на вашето легло от палети, не забравяйте, че в MaistorPlus ще откриете подходящ дърводелец или специалист в производството на мебели за всеки ваш интериорен проект.

Направете заявка, безплатно еБъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

BORIS - ELECTRIC VIP
Електроуслуги, София
81 извършени проекта
Момчил Куцаров
Сухо строителство, София
28 извършени проекта
Тош ремонТ VIP
ВиК Услуги, София
40 извършени проекта
"Никола Лазаров"
Огради и прегради, София
63 извършени проекта
Icas
Шпакловки, София
27 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
22 извършени проекта