10 забележителни бани от мрамор

Публикувано на 14/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 14/07/2016 | Видяно 9 467 пъти

Цялостното излъчване на тази баня е успокояващо и презразполагащо към пълноценна почивка във ваната. Вероятно сте забелязали, че подобни меки тонове са обичайна гледка в немалко хотели. Това не би следвало да ви спира да ги използвате и в дома си, разбира се.


Модерна мраморна баня

Предвид присъщата за мрамора непреходност, всяка баня с негово участие лесно се превръща в модерна. Когато това е съчетано с елегантна небрежност, желанието да я имаме в дома си става все по-осезаемо.


Аристократична мраморна баня в сиво и синьо

Едно от големите предимства на мрамора е, че съществува в различни цветови варианти. Това позволява разнообразие и в обзавеждането на банята. В случая сивите и сини тонове внасят нотки на изисканост и аристократичност.


Романтична мраморна баня в бяло

Тази стилна мраморна баня е част от обзавеждането в хотел в Пало Алто, Калифорния. Чувството за комфорт се подчертава и от най-малкия детайл. Нежните рози и свещи придават загадъчност и романтичен дух.


Баня с мрамор и дърво

Оказва се, че мраморът и дървото могат идеално да съжителстват, поставени в банята. Правят я различна, интересна, леко закачлива. Всичко вътре е идеално балансирано.


10 забележителни бани от мрамор

Мраморът от дълги години намира своето място в различни интериорни и екстериорни решения. Приложен в банята, придава на цялостната ѝ визия усещане за класа и неповторим стил. Често е избор при по-луксозни хотели, но цената му е достъпна и за частни домове. В настоящата статия ще видим 10 забележителни бани от мрамор, всяка от които заслужава вниманието на изкушените от естетичното. А ако вие имате желание да преобразите своята баня, можете да направите това с помощта на специалисти.


Мраморна баня в еклектичен стил

Стилът в тази баня се нарича с малко трудната за произнасяне дума "еклектичен", защото обединява в себе си различни влияния, за да се получи една завършена концепция. Крайният резултат е зашеметяващ.


Класическа мраморна баня в черно и бяло

Този класически контраст между черно и бяло винаги ще бъде актуален, каквито и модни тенденции да властват. Предпочитате ли да залагате на сигурно, това е правилният избор за вашата мраморна баня.


Луксозна мраморна баня

Лукс и разкош са двете думи, които накратко описват внушението, което постига тази мраморна баня. Перфектен избор за тези, които обичат да се чувстват специални и отделят повече време за разкрасяване и освежаване, имате възможност даже да отпочинете на дивана по време на процеса.

Коя от разгледаните тук мраморни бани се превърна във ваш фаворит? Можете да имате дори по-интересен и впечатляващ дизайн за вашата, стига само да се обърнете към професионалисти в областта. Заявете безплатно проект, разгледайте оферти, профили и препоръки на изпълнители и наемете този, който ще реализира с максимална точност вашите идеи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Арсо Строй ЕООД VIP
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Монов парапети и вити стълби
Дърводелски услуги, Враца
Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
37 извършени проекта
Ивайло Иванов
Сухо строителство, София
Ваяни ЕООД
Строителство на сгради, София
1 извършен проект
АРЕМО ООД
Боядисване и декорация, София
2 извършени проекта