7 неща, които всеки иска да има в банята

Публикувано на 12/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 6 175 пъти

Банята е не само мястото, където се грижим за хигиената си, но и кътчето в дома, където можем да си откраднем малко време за релакс. Затова е важно атмосферата в нея да е уютна и приятна и да си осигурите всичко необходимо за целта. За начало можете да си набавите следните 7 неща, които всеки иска да има в своя санитарен кът. А при нужда от ремонт в банята, използвайте платформата MaistorPlus, която успешно свързва майстори и клиенти, и изберете своя специалист.


Истински дъжд в душ-кабината

Влизате в душ-кабината и скоро след това попадате в центъра на топъл, приятно обливащ ви дъжд. Сбъдването на подобен сценарий е напълно възможно, ако имате в банята си голям душ, тип “пита” или, още по-хубаво, таван, от който водата се излива директно върху вас.

Вижте още: 14 тенденции за дизайн на баня през 2015г.


Практични шкафове и рафтове

Ще бъде чудесно, ако в банята ви, освен чистота, цари и ред, нали? Всички необходими аксесоари, козметика, хавлии да са подредени по удобни и практични шкафове и рафтове. Така всяка вещ е много по-лесна за откриване и е винаги под ръка.


Лира, за да ви топло и през зимата

Няма нужда да треперите от студ в банята, само защото зимните месеци се характеризират с ниски температури. Освен за отоление, лирата може да ви служи и като импровизиран сушилник за по-малките кърпи и дрехи.


Прозорец за винаги свеж въздух

Най-добрата възможна вентилация, която можете да си представите за своята баня, е отваряем прозорец. Ще се радвате на винаги свеж въздух, а и на красива гледка отвън, ако разбира се, разполагате с такава.


Преграда, отделяща сухата от мократа част

Ако искате пространството в банята ви, където се къпете, да е по-просторно от обичайните душ кабини, можете да го обособите с преграда. Удачно е да се използват стъклени, плъзгащи се врати. По този начин ще отделите мократа от сухата част, и същевременно няма откраднете от усещането за простор в банята.


Джакузи за неустоими масажи

След изморителен ден, да знаете, че можете да влезете в банята, където ви очаква неустоим масаж в собственото ви джакузи, е истинска благодат. Компания могат да ви правят чаша ароматно вино, подходящи сирена и любимия човек, разбира се.


Перфектно осветление

Перфектното осветление в банята играе важна роля за цялостния приятен изглед. Наред с това, добрата видимост там е силно препоръчителна за безопасното и ефективно прилагане на различни разкрасителни процедури.

Представихте ли си вече мечтаната от вас зона за чистота и релакс? Какво бихте добавили към своята? Ако имате нужда от професионална помощ за реализиране на идеите си, можете да я откриете сред специалистите по ремонт на баня, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект безплатно, разгледайте офертите и изберете тази, която в най-голяма степен отговаря на вашите изисквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Вътрешни ремонти
Цялостен ремонт, София
142 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта