10 провокативни и забавни завеси за баня

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 6 235 пъти

Престоят в банята, наред с грижата за хигиената и красотата, може да се превърне в истинско забавление. Особено ако предварително сме се погрижили за това с подходящи аксесоари. Практичната роля на завесата за ваната или душ-кабината, се допълва чудесно с тази на доброто настроение, когато е изработена с интересни апликации и изображения. В следващите редове ще представим на вниманието ви 10 провокативни и забавни завеси за баня. Вие коя от тях ще дръзнете да използвате? И не забравяйте, че за успешен ремонт на вашата баня е добре да се доверите на специалисти!


На риболов за усмивки!

Не може да не се зарибите по тези смешни рибки. Само си представете веселието, което ще предизвикват у вас всеки път, когато споделяте времето си в банята с тях. Идеалната завеса за всички верни поддръжници на смеха и забавлението.


Горе морковите!

Какъвто и да е сезонът, каквото и да вали от небето, тези трима симпатяги върху завесата в банята ви винаги ще извикат усмивка на лицето ви. Дори и в момента трудно я сдържате, нали?

Вижте още: Какви да са завесите в банята


Размисли и страсти

Свърталище на музите е другото име на банята и тази завеса го доказва. Само като я погледнете и вече сте провокирани към творчески размисли и страсти.


Да изкъпем пират!

Под зоркия поглед на Джак Спароу взимането на топла вана се превръща в истинско приключение. Тази завеса ще е добре дошла в много домове!


В банята с Леонардо

Или по-скоро, с идеите на Леонардо. Истинска провокация за ума, преди да отворите завесата в банята и да приготвите ваната си, е да застанете очи в очи с Витрувианския човек на този гений. След това под душа можете да поразсъждавате по въпросите за симетрията.


Патешки декор

Къде се е чуло и видяло някой да влиза във ваната без пате? Това тук ви посреща още от завесата и направо ви задължава да се засмеете.

Вижте още: Свежа и различна баня в жълто


Винаги двама, винаги

Те се плискаха под душа винаги двама, винаги! Помните ли я тази песен? Е, може и малко да сме объркали текста, но ако обичате да се къпете в тандем и същевременно да се забавлявате, тази завеса е чудесен избор за вас.


С любезното съдействие на Мики Маус

С любезното съдействие на Мини Маус, вашата малка принцеса ще се влюби в тази завеса. Чаровната анимационна героиня гарантира много смях и забавление с гъба в ръка.


Завесата на Манделеев

Признаваме си, че тази завеса не е от най-забавните, освен ако не сте от малцината, изпадащи във възторг от химията. От друга страна, това си е перфектен начин да се провокирате най-после да научите Менделеевата таблица.


Забавление на високо ниво

В компанията на тези разноцветни африкански приятели, забавлението в банята ще е на високо ниво. Представяте ли си вече тази слънчева завеса за вашата вана?

Преди да решите коя от тези завеси искате да сложите във вашата баня, трябва да сте сигурни, че последната е в идеално състояние. При нужда от ремонт, винаги можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, сравнете офертите и изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта