Преди и След частичен ремонт на баня

Публикувано на 30/09/2014 от Адриана | Последна редакция на 28/08/2016 | Видяно 12 918 пъти

В заявката си Александър описва накратко от какво има нужда, посочва района, приблизителната квадратура на помещението и предпочитания срок за започване на ремонтните дейности.

Виж заявката

На следващия ден Александър получава предложение за безплатен оглед и за изготвяне на конкретна оферта с цени за труд на всяка дейност и съвети какви материали е необходимо да се закупят. Кандидатствалата фирма - ДМ Строй - предлага на клиента договор за изпълнение със срок и гаранция за качество.

Александър обръща внимание и на представянето на фирмата в платформата до този момент. В своя бизнес сайт ДМ Строй са включили подробно описание на предлаганите от тях услуги и снимки от предишни проекти. Гаранцията за тяхната професионална специализация и квалификация Александър открива в оценките на предишните клиенти на MaistorPlus.com за тяхната работа.

Виж бизнес сайта на ДМ Строй

След като е проучил и одобрил кандидата за изпълнение на неговия ремонт, Александър разменя телефона си с ДМ Строй и уговаря среща за оглед. Работата започва.


Преди и След частичен ремонт на баня

Александър живее в апартамент ново строителство в столичния квартал Овча купел 2. От влагата в мокрото помещение таванът започва да се напуква. Тогава Александър решава да потърси изпълнител за частичен ремонт на баня, включващ замазка и боядисване на тавана.


След ремонта

По време на ремонта, а и след това, Александър остава с добри впечатления от професионализма на майсторите. Той споделя още, че в случай на нужда би използвал техните услуги и в бъдеще.

За да гарантирана качеството на предлаганите услуги, MaistorPlus.com предлага на своите клиенти да оставят коментар за работата на наетата от тях фирма.

Виж оценката на ДМ Строй

Ако имате нужда от цялостен или частичен ремонт, но не сте сигурни на кого да се доверите, направете проучване с безплатна заявка в MaistorPlus.com. Сравнете офертите и репутацията на изпълнителите до този момент и изберете този, който ви се струва най-подходящ за вашия проект.

Направи заявкаБъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ЛЕОН-АЛ VIP
ВиК Услуги, София
81 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
19 извършени проекта
ЛесноСтрой VIP
Боядисване и декорация, София
Никола
ВиК Услуги, София
116 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
11 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
20 извършени проекта