Преди и след: Невзрачните бани се превръщат в красиви помещения

Публикувано на 03/10/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 03/10/2017 | Видяно 18 862 пъти

Комфортът на дома идва от усещането, че това е нашето лично място, където може да се усамотим и да бъдем спокойни. За да не бъдат разваляни всички тези търсени настроения е много важно да отстраняваме проблемите, които в повечето случаи ни изненадват. Отлаганата ремонтна дейност бързо може да излезе на преден план. Извънредните ситуации изискват адекватна реакция, изборът на най-добрия специалист и взимането на добри организационни решения. Лятото обикновено е времето на освежителните подобрения, смяната на интериора и внасянето на нова визия, но далеч не единственият сезон, в който се сбъдват мечтани промени. Днес ви прeдставяме няколко впечатляващи трансформации на мокрото помещение, които заслужават внимание.


Сигурни стъпки и добри резултати

Основният ремонт е едно от най-трудните действия. Не само, че изисква внимателно планиране, но и трябва всичко да бъде премислено и добре планувано, за да може резултатът да е удовлетворяващ. Тук основите са положени, а реализацията е въпрос на време. Неслучайно се казва, че красотата се крие в детайлите. В тази баня основата несъмнено е благодатна за извършване на дейността. Точките са поставени, мястото е обособено, а ефектът е видим. Ако ви се наложи преместване на банята, нейното смаляване или пък обединяването на баня и тоалетна то има няколко основни неща, които да не пропуснете. Първото е да съобразите разположението на всички контакти, тръби и сифони, за да не се окаже в последствие, че се нуждаете от нова идея или дори преправяне. Обърнете внимание на комфорта и вложете индивидуалност.


Освежаващата промяна може да се окаже основна

Семплата визия набира все повече актуалност и е предпочитана пред комбинацията от безброй шарени нюанси и натоварващ кич. За мокрото помещение любимият бял цвят запазва предимство. Не е трудно изчистеният интериор лесно да бъде разчупен чрез детайли и интересни акценти. Новата визия на старата баня носи модерно излъчване и съвременен стил. Запазени са правилните форми и приятната класическа комбинация между черно и бяло, което говори за индивидуални решения и стилни предпочитания. Впечатление правят свежите цветя, които внасят истинско очарование и нестандартност, а единствената голяма промяна е преместеният прозорец. Въпреки това стаята остава достатъчно светла и просторна.


Стилна визия след ремонта на малката баня

Голите стени и неприветливата визия бързо придобиват нов облик. Старомодните и изхабени тоалетни принадлежности са заменени от нови такива. Стилната визия е създадена чрез елегантна комбинация на избраните за основни цветове бяло и черно. Класическото винаги е на мода! Съчетайте го със семпли плочки в един неутрален нюанс, който само да подчертае яркия контраст. По този начин ще се придържате към елегантността, но същевременно ще очаровате с индивидуалност. При ремонтна дейност на мокрото помещение е хубаво да се запази първоначалният вид. От една страна, защото вече сте привикнали към подредбата, а от друга, защото ще бъде много по-лесно при декорацията. Може да акцентирате върху детайлите и да поставите изображения, свежи цветя, а защо не и някоя ароматна свещ. Романтичната атмосфера се постига, благодарение на осветлението. Вградените лампи над мивката или около шкафовете ще добавят деликатна светлина, която няма да дразни и натоварва.


Малката промяна крие очарование

Притесненията относно импровизацията в банята не бива да ви спират да взимате смели решения и да внасяте различни елементи в интериора. Дървеният материал присъства все по-осезаемо в модерните домове. Неговото използване е най-практично и удачно в мебелировката. Масивните шкафове от естествен материал ще внесат голяма доза уют и комфорт и в мокрото помещение. Освен това комбинацията с гранитен плот, интересни плочки и изискана душ кабина ще преобрази визията на обикновената баня. Професионално мнение и изпълнение по тези и всякакви други въпроси може да получите от специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и сравнете различни цени и оферти само в рамките на 24 часа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта