Avalon Flex - гарантирано отличен резултат с флекс технологията за лепене на плочки

Публикувано на 28/09/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 4 789 пъти

Avalon е компания, ориентирана към производството и предлагането на продукти от висок клас. За постигането на тази цел, фирмата обедини усилия с водещи специалисти в разработката на високотехнологични строителни решения, работещи в обособения център за развойна дейност в Строителната лаборатория Avalon, позиционирана в град Сасуоло, област Модена, Италия.

Avalon FLEX е продукт от серия флексови лепила, който представлява най-оптималното предложение на фирмата за лепене на плочки, и е съчетание от превъзходни качества, изгодна инвестиция и висока сигурност. Avalon FLEX се използва за лепене на керамични плочки, фаянс, теракот, гранитогрес и естествен камък, върху деформируеми основи (подово отопление, тераси, нови сгради, гипсокартон и др.), върху стари здрави облицовки от плочки (лепене по метода плочка върху плочка) или боядисани основи. Лепилото е подходящо за приложение в закрити помещения и на открити зони. Високата якост, отличната еластичност, перфектното сцепление, удълженото отворено време, редуцираното свличане на плочките и лекотата на работа, са само част от предимствата на продукта. Avalon FLEX може да се прилага за лепене на голямоформатни плочки с размер до 60х60 см и е устойчив на тежки експлоатационни натоварвания.


Какво прави Avalon FLEX по-добрия избор?

Отличителна черта на всички продукти произведени от Българския производител Avalon, в това число и на флексовото лепило Avalon FLEX, са по-високите технически спецификации в сравнение с нормите, които се изискват по стандарт. Този подход гарантира пълно удовлетворяване на строгите норми при различни особености на строителните площадки и метеорологичните капризи.

Avalon FLEX е флексово лепило за плочки, преминало успешно изпитанията на лабораторни тестове и реални строителни ситуации, а най-ценната награда за труда на специалистите на фирмата са множеството доволни клиенти. Продуктът предоставя високо качество на разумна цена, гъвкавост във всички тълкувания на термина, сигурност за постигане на перфектни трайни резултати и оптимално разпределение на ресурсите.


Лепи много яко! Няма мърдане!

Avalon FLEX - правилният избор на лепило за плочки с гарантиран потенциал за успешно свършена работа от професионалисти, занаятчии и домашни майстори.

Avalon FLEX - Лепи мноого яко! НЯМА МЪРДАНЕ!

За повече информация относно продуктите на Avalon или контакт с дистрибуторите и специалистите на компанията, посетете нашия интернет сайт www.avalon.bg



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Топъл Дом ЕООД
Цялостен ремонт, София
16 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта