Артистичност и лукс в минималистичното студио

Публикувано на 15/12/2016 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 15/12/2016 | Видяно 19 507 пъти

Малкият апартамент винаги ще си остане голямото предизвикателство. Най-компактните пространства ни изправят пред значителни трудности, когато става въпрос за обзавеждане. Старанието ни е оправдано, тъй като апартаментът е своеобразен малък свят, в който всеки проектира своите вдъхновения. Днес ще надникнем в едно минималистично студио, което е доказателство, че за креативността няма ограничения, а липсата на пространство е заместена от удивителен стил. Разгледайте го и се вдъхновете за промяна и на своя дом, а ние ви предлагаме екип от специалисти, които ще превърнат идеята в реалност!


Отвореното пространство - цялост между дневна и кухня

Красотата на този апартамент се крие в елегантния дизайн. Белият интериор на стените, съчетан със същия цвят пердета и кухненски шкафове, създават усещане за простор. Контрастът с дървената кухня балансира между общото пространство, в което са разположени дневната и помещението за хранене. Дървото е с категорично присъствие в малкото студио бижу, а големият прозорец и лампите допринасят за уюта и баланса.


Тайната е в детайлите

Изненада! Зад дървената решетка е скрита спалнята. Практичното разделение чрез подвижна преграда разчупва стила. Освен че има възможност да скрие голямото легло, тя служи и за преградна стена, която се придържа към основния интериор. Изчистените детайли се комбинират с дървената табла над леглото и шкафчето от същия материал. Всеки детайл сам по себе си внася очарование и заедно изграждат съвършенство. Кръглите форми, окачени на стените, заедно с малките аксесоари и изкуствените цветя допълват естетически студиото. В тази компактна стая е събрана семпла цветова гама и много вкус.


Кухненски лукс

Макар и кухненската част да не е отделена, тя несъмнено се отличава с вкус. Впечатление прави фигуралният под – истинско изкуство. Съчетани са шестоъгълни форми, квадрати и правоъгълници, които са разпръснати между стените и пода. Привидната подреденост и строгост на кухнята контрастират с различните форми. Именно това придава глътка свежест и капка очарование, което ни кара да останем без думи. Кухненската маса и столовете се придължат към идеята на интериора. Всички заедно оформят баланс на тонове и усещания.


Той си има всичко! Ах, че гледка!

Оказва се, че освен удобно, практично и изискано, това малко студио е и със зашеметяваща гледка. Закритият вътрешен балкон е глътката свежест. Той внася хармония, а огромните прозорци се превръщат в любимия кът за отмора. Няма значение дали ще бъде чаша кафе в слънчево утро или бутилка вино след тежък ден. 


Фигуралност и елегантност в банята

Банята е малка, но удобна, съчетана със смела комбинация от цветове. Допълване между елегантно и семпло с контраст между форми и материали. Без съмнение може да я наречем една от най-важните стаи в апартамента – истински шедьовър. Различните нюанси на синьото създават едно усещане за нестандартност. Белият цвят пък придава на малкото помещение простор. Дървената ламперия на част от стената и пода не отстъпват на интериора в основното помещение. А шарените фигурални плочки разчупват визуално помещението.

Красота, стил и елегантност! Вдъхновени от изкуството, имате възможност да преобразите и своя апартамент заедно с най-добрите професионалисти. Лесно е. Само трябва да заявите проект в MaistorPlus напълно безплатно и ще получите най-добрите предложения. Сравнете цени и оферти, за да изберете подходящия специалист, който да превърне жилището ви в мечтан дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Василев
Боядисване и декорация, София
87 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта