Зарадвайте цялото семейство с практичен подарък за дома!

Публикувано на 15/12/2017 от Биляна Нинова | Последна редакция на 15/12/2017 | Видяно 8 439 пъти

Коледа е времето, в което семейството се събира, всички са една идея по-спокойни и искат да прекарат почивката с близки, приятели и роднини. Това е и моментът, в който всеки желае да зарадва любимите си хора със специален подарък. Той може да е персонален или за цялото семейство, да е практичен, оригинален и забавен, но при всички случаи поднесен с любов, внимание и грижа. Има и семейства, в които традициите са по-различни. Те предпочитат за празниците да изберат вместо подарък за всеки поотделно – една голяма покупка за къщата, която да зарадва всички. Ако тази идея ви допада и бихте искали да осъществите подобна традиция у дома, ви предлагаме няколко идеи за подаръци, с които да направите дома си по-красив, уютен или функционален. А ако смятате, че е време да обновите интериора у дома, посъветвайте се със специалистите, регистрирани в платформата.


Черна или бяла техника

Когато говорим за големи покупки за дома, най-често в съзнанието ни се появяват картини на бяла или черна техника, която да улесни ежедневието ни – нов хладилни, фризер или печка с керамично покритие. Ако вашият дом вече е обзаведен с всичката нужна бяла техника, започват мечтите за по-малката, но по-забавна черна техника – по-голям телевизор, лаптоп или компютър, принтер или друг полезен уред. Ако и вие сте любители на техниката и за вас това е идеалният подарък, приготвили сме ви списък с идеи за таз коледното пазаруване.

Бялата техника обикновено се свързва с оборудване на кухнята и улесняване на домакинските дейности. Един чудесен вариант за по-обемна покупка от празничните промоции и намаления е сушилнята. Тя е безценен помощник за всяко семейство, особено през зимните месеци, когато дрехите съхнат трудно, а ниските температури не позволяват да се изкарва прането навън. Много хора смятат, че сушилните вредят на дрехите, но съвременните уреди имат специално разработени програми, които са щадящи дори към по-нежните материи.


Подарете си повече време със семейството

Друг прекрасен подарък за цялото семейство е сокоизстисквачката. Това е относително голям уред, за който трябва да предвидите доста място, но ще ви осигури пресни сокове, пълни с витамини, които да ви зареждат с енергия през студените зимни дни, а през лятото ще ви разхлаждат и ще носят свежест за цялото семейство. Пък и това е лесен начин да поднесете така нужните виманини на младото поколение, което все по-рядко посяга към купата с плодове.

Ще направите пиенето на сутрешната доза кофеин истинско семейно събитие с хубав автомат за кафе и топли напитки. Изберете такъв, който се зарежда с кафе на зърна и мели всяка доза – по този начин ще си осигурите несравним аромат, плътност и истинско изживяване с всяка чаша. В допълнение, за любителите на различни видове напитки с кафе, можете да изберете такъв, който има опции за капучино, гореща вода за чай и различна дозировка на кафето. Този уред също е относително обемен, затова първо уточнете къде ще го поставите така, че да е удобно за всички.

Допълнете прекрасната семейна закуска с гофретник. С него ще приготвяте топли гофрети за цялото семейство – прекрасна закуска, която идеално се съчетава с току що приготвеното кафе.


Забавление за цялото семейство

Черната техника като цяло е предпочитаният подарък от малки и големи – тя обикновено е свързана с някакъв вид забавления и развлекателни дейности. Затова, ако вече имате красива, изцяло оборудвана кухня и функционална бяла техника, заложете на черната такава, с която ще зарадвате цялото семейство и ще му осигурите повече време заедно, прекарано в игри, закачки и усмивки. Имаме няколко идеи, с които да направите семейните вечери едно наистина запомнящо се изживяване.

  • Ако обичате да гледате филми, подарете си система за домашно кино. Ако е правилно разположена, тя ще ви осигури истинско изживяване с всеки филм, тъй като ще ви потопи изцяло в атмосферата и ще ви направи част от действието.
  • За тези, които предпочитат семейните събирания и излетите на открито, полупрофесиналният фотоапарат с хубав обектив ще е прекрасно допълнение към семейните занимания. Той с лекота ще запечатва щастливите ви моменти и красивите гледки, усмивките от празниците и красотата на празничната атмосфера.
  • В допълнение към горния подарък можете да изберете и качествен фотопринтер, с който да отпечатвате любимите си моменти и да ги поставяте в рамки – най-хубавата декорация за дома, която можете да направите сами.
  • Друг вариант за запазване на спомените ви, който не е свързан с изваждането на снимки, е дигиталната фоторамка – чудесен подарък за хора, които обичат разнообразието и ще се радват да сменят периодично заснетите кадри.


За любителите на пътешествията и излетите на открито

За любителите на изкуството, прекрасна идея е украсяване на дома с уникална картина, а дори и любима снимка от последната екскурзия. Аранжирайте си арт стена,  на която подредено или напълно асиметрично да закачите картини, снимки, цитати. Съветваме ви да ги "метнете" напълно небрежно, за да създадете една ненатоварваща обстановка.

Но сме наясно, че не всеки обича да снима или има желание да декорира дома си със собствения си облик, затова друг забавен и хубав подарък за дома е таблетът в комбинация със стойка. Този обикновено персонален уред може да стане чудесно допълнение към вашия дом – за слушане на музика, четене на рецепти, пускане на детски приказки или онлайн пазаруване.

Празниците са чудесен повод да обновите дома си, да изхвърлите старото и да го замените с ново, да зарадвате цялото семейство и да създадете уют, топлина и прекрасна атмосфера, която да продължи да ви радва и след Коледа. А ако имате по-сериозни планове за ремонт след празниците, разгледайте нашия сайт за идеи. След което се въпозлвайте от възможността да се запознаете с редица изпълнители в различни сфери на дейност. Вижте качените им завършени проекти, оставените оценки за работата им и изберете този, който смятате за най-близък до вашите желания. Заявете проект напълно безплатно, за да сбъднете и най-смелите дизайнерски хрумки.

Екипът на MaistorPlus ви пожелава весели и вдъхновяващи празници!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта