Нестандартни подаръци за вашия любим

Публикувано на 12/12/2017 от Биляна Нинова | Последна редакция на 12/12/2017 | Видяно 3 031 пъти

Всеки иска да изненада и зарадва любимите си хора за празниците, да ги направи щастливи, но все пак и да поднесе нещо практично. Подаръкът е символ на любов, привързаност и уважение. Когато той е за най-близките ви хора, е и доказателство, че точно вие ги познавате най-добре от всички и знаете какво точно ще направи празника специален. Но покрай натовареното ежедневие и липсата на време, хората често нямат шанса да се концентрират върху пазаруването – за щастие, ние имаме много предложения за вас! Избирането на оригинален подарък за мъж като цяло е сред трудните задачи около празниците, но ние сме ви подготвили чудесен списък с креативни и оригинални идеи, от които да почерпите вдъхновение.


Зарадвайте го с джаджа

Мъжете харесват всевъзможни джаджи, които имат най-разнообразни функции, като доста от тях са и изключително забавни.

  • Преносима колонка за кола – преносимите колонки могат да се ползват не само в автомобил, но и навсякъде, където ходите. Те са изключително удобни, свързват се с телефон и могат да свирят в продължение на няколко часа любимата ви музика. А ако в комплект към нея добавите и зарядно за автомобил, пътешествията ви ще станат още по-забавни, докато припявате весели песни.
  • Проектор – този подарък е за любителите на киното и гледането на филми у дома. Подарете си това чудесно устройство, което ще донесе киносалона в хола ви. Единственото, от което се нуждаете, е подходяща стена или екран, на който да прожектирате. И пуканки, разбира се.
  • Очила за виртуална реалност – с този подарък ще уцелите в десетката, ако мъжът, за когото го избирате, харесва всички модерни и най-нови технологии и се увлича от възможностите на виртуалната реалност.
  • Дрон – тази прекрасна джаджа е за любители фотографи или пилоти-мечтатели. В търговската мрежа вече могат да се открият дронове на приемливи цени, които са подходящи за непрофесионалисти. Направете си уникални снимки и оставете любимия мъж да си поиграе – в крайна сметка това е просто модерен и усъвършенстван вариант на количките с дистанционно.


Подарък за стилен дом

Не всеки мъж се увлича по техника, затова сме подготвили и чудесни идеи за по-класически настроените мъже. При тях обикновено е трудно да бъдете оригинални, но пък ние много се постарахме да подберем най-добрите и интересни подаръци, с които наистина да блеснете.

  • Кресло – без значение дали обича да гледа спорт, филми или просто да си почива, всеки мъж би оценил практичното и удобно кресло. Изберете го така, че да бъде наистина функционално: с повдигаща се стойка за крака, меко и с поставка за чаша. По този начин ще осигурите комфорта и удобството на вашия любим, докато релаксира.
  • Мини бар под формата на глобус или ретро шкаф – стилен и елегантен, този подарък е за любителите и ценителите на качествения алкохол и красивия дизайн. Тази мебел е чудесно допълнение към интериора на дома и ще придаде изискан вид на дневната, а гостите ви ще са приятно изненадани от съдържанието.
  • Ретро грамофон – ако вашият любим е колекционер по душа и ценител на хубавата музика, подарете му грамофон. Освен чудесен акцент в обзавеждането, тихата и приятна музика ще е прекрасно допълнение към семейните вечери или посрещането на приятели.


За любителите на градината

Помислили сме и за любителите на градината и майсторенето на открито. Зарадвайте мъжа до себе си, подарявайки му възможност да прекарва повече време навън или занимавайки се с нещата, които обича, с тези чудесни предложения.

  • Барбекю - всяка градина има нужда от барбекю. То е повод за семейни събирания, вечери на открито и кулинарни подвизи. Насърчете любимия си да покаже своите таланти в готвенето и печенето на скара с този чудесен подарък.
  • Автомат за бира или минихладилник– също прекрасно допълнение към градинското обзавеждане, ще спестява постоянното влизане в къщата и ще държи напитките студени и свежи, докато хапвате на открито.
  • Кутия с инструменти и бормашина – ако си имате работа със сръчен майстор, насърчете хобито му. Ако вече разполага с комплект инструменти, подпитайте го какво му липсва или какво би му било полезно в работата. Така в крайна сметка можете да се сдобиете с така желаната етажерка, специално изработена от любимия мъж.
  • Дървен шах – класически и много хубав подарък, на който можете да се наслаждавате заедно. Изберете такъв, който най-много ще пасне на характера на вашия мъж – класически, дървен или цветен и красиво изрисуван – изборът е безкраен, а подаръкът дълги години ще радва цялото семейство. 

Невинаги е лесно човек да избере подарък, но тези, подарени с любов, винаги са прекрасни. Затова не се чудете, а потърсете най-подходящото за вашия любим, бъдете смели и създайте хубава емоция и прекрасен спомен. Ние ви желаем весели празници, изпълнени с много семеен уют и прекрасни подаръци, които да направят дома ви красив и изпълнен с радост!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта