Тайните на цветовете, тълкувани от Лерос!

Публикувано на 22/08/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 5 013 пъти

Цветът с изключително противоречива символика, цветът, който в сънищата ни крие неосъществени желания и готовност за действие, а в ежедневието символизира интимност, огън, страст, ревност, любов, огън, гняв… Най-популярният цвят латекс за трапезарии, който стимулира апетита, но невинаги е най-желаната цел у дома, ако не искате вашите гости да се проточат. Има богата гама от латекси в разнообразие от цветове, като тези на испанския производител Titan, който предлага нюанси от нежно розово до тъмно, наситено червено. Красив и динамичен, този цвят приковава вниманието и дали ви харесва или не, той винаги предизвиква усещане за силна емоция. Облечени в червено, вие винаги ще събуждате интереса към вас, защото този цвят сам говори колко страстна и силна натура сте.


Тайните на цветовете, тълкувани от Лерос!

Цветовете са мощна енергия, която може да промени живота ви! А как да разберете кои са вашите любими цветове, как да ги изберете и какви тайни носят те - въпроси, на които ние от Лерос ще ви отговорим в тази статия, позовавайки се на дългогодишния си опит в търговията с висококачествени латекси.

Ето и тълкуванията на някои от най-използваните цветове латекс:


Син цвят - любимият избор на мъжете

Най-честият любим цвят сред мъжете, успокояващ, създаващ комфорт. Той е предпочитан латекс за спални, заради хармоничните си вибрации. Синьото е цветът на небето и водата, затова първата асоциация е чистота. Изключително подходящ за онези от вас, занимаващи се с духовни практики. Той е и цветът на правосъдието и символизира доверие, лоялност и надеждност. Дългогодишният опит на консултантите от магазин Лерос доказва, че този цвят е предпочитан в тонирането на латекси.


Жълт цвят - носителят на равновесието

Най-слънчевият, най-щастливият цвят, цветът на социалните и оптимистични хора. Той е най-видимият и ярък нюанс, който се възприема пръв след червения от човешките очи. Цвят, който внася равновесие в чувствата и мислите и предразполага към общуване, като създава ведро настроение. Облечени в жълти дрехи, ще се чувствате изключително уравновесени и балансирани. В дома той се съчетава с почти всички останали тонове. Използвайте жълт латекс в помещения, където искате да се съсредоточите и работите активно. В комбинация с бяло, пространството ще изглежда много по-светло, визуално ще го разшири и ще ви зареди с положителна енергия.


Зеленото - цветът на природата

Най-популярното зелено е дълбоко изумруденото, което внушава жизнерадост и е един от най-любимите цветове на хората, които държат на традициите и природата. В интериорните решение най-използваният цвят латекс от тази цветова гама е мекото зелено, заглушено със сиво. Това е цветът, с който много лесно ще постигнете релаксираща обстановка, а ако зеленото е ярко, то е перфектно за кухни или места, които са близки до тези за хранене.

Когато избирате цветове латекси, не е необходимо да сте професионален декоратор, за да изберете най-доброто за себе си. Огледайте дома си, много често любимият ви цвят се явява като неразделна част от интериора и безмълвно определя поведението ви, криейки мощни и тайни послания.

За консултации и по-лесен избор на желания цвят латекс за вашия дом, ние можем да създаден за вас реална визуализация, като за целта ни донесете снимка на помещението ви.

Източник: статията е подготвена от Лерос.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта