Как да декорираме апартамент под наем?

Публикувано на 16/03/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 7 144 пъти

Декорирането на апартамент под наем може да изглежда като минно поле, имайки предвид финансовите разходи и естетическия финал. Не всеки човек е склонен да инвестира големи суми, само за да разкраси "чуждото жилище за временно ползване". Днес обаче ще ви дадем няколко ценни съвета и идеи, благодарение на които ще внесете уют и личен стил, без да отделяте големи суми от бюджета си. В случай че вече сте решили да се сдобиете със собствен апартамент, но имате нужда от професионална помощ, що се отнася до обзавеждането, винаги можете да разчитате на интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus.


Универсални мебели за лесно транспортиране

Тъй като няма да живеете вечно в този апартамент, не е добър избор да закупувате тежки и обемни мебели. Дори да сте наели необзаведено жилище, избирайте компактното и практичното - етажерки вместо холна секция, двуместно канапе с табуретки вместо голям Г-образен диван и т.н. В случай че в апартамента ви вече има най-необходимите мебели, винаги можете да придадете нов облик на интериора, допълвайки го със сгъваеми столове или барбарони, нощни шкафчета или атрактивна масичка за кафе.

Вижте още: Как да вдъхнем живот на тъмната и схлупена дневна?


Осветителни тела със стил за различен поглед

Забелязали ли сте, че голяма част от апартаментите под наем изглеждат някак сумрачни и прихлупени? Това най-често се дължи на осветителните тела, които не са сменяни от години, а в доста случаи абажурите не са мити никога. Ако нямате финансова възможност да подменяте всички лампи, препоръчваме ви да изпробвате варианта с хартиени абажури - ефектни, лесни за поставяне и наистина достъпни. Добавете и няколко лампиона или настолни лампи от същия материал и вече имате апартамент със съвременен и интересен интериор!

Вижте още: Как да обзаведем дневна в скандинавски стил?


Използвайте умело дневната светлина

След като сте подменили старите осветителни тела, време е да обърнете внимание и на друга важна част от апартамента - прозорците. Дори един апартамент да не е с перфектното изложение, вие можете да му помогнете да изглежда по-светло, просторно и ведро. Независимо дали става дума за мръсни стари пердета или сумрачни щори, това крещи "временен дом". "Облечете" прозорците си по начина, по който заслужават - красиви завеси, комбинирани с ефирно перде, поканете светлината и ще усетите каква разлика внася.


Малките аксесоари внасят личен почерк

Ако оставите жилището си да носи "душата" на предишния собственик, никога няма да се почувствате истински щастливи там. Истината е, че дори апартаментите под наем заслужават любов! Всякакви малки аксесоари ще ви накарат да се почувствате у дома - рамки за снимки с любимите хора, картини, подложки за хранене, вази, свещи и т.н. Когато си осигурите необходимото лично усещане, вече можете да започнете да мислите и за по-големи промени.

Убедихте ли се вече, че апартаментът под наем също може да бъде преобразен, без това да ви коства няколко месечни заплати? В случай че жилището ви се нуждае от по-сериозен ремонт, най-добре се доверете на опитни специалисти в областта. Направете заявка и в рамките само на 24 часа вече ще имате конкурентни оферти, отправени специално към вас. Толкова бързо и лесно, а и хазяите ще останат доволни!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта