Скрин – цени

Публикувано на 22/09/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 17/10/2016 | Видяно 2 969 пъти

На пръв поглед скринът не е сред крайно необходимите мебели за една спалня, но за всеки, който държи на комфорта и достатъчното място за удобно и практично съхранение на дрехи и бельо, той е просто задължителен.

На пазара често се предлагат комплекти от легло, гардероб и скрин, но, ако сме се сдобили с базовото обзавеждане поотделно или в комплекта не е бил включен скрин, рано или късно стигаме до извода, че нещо в спалнята липсва.


Цвят за скрин

Ако купувате скрина отделно от останалите мебели в спалнята, задължително, преди да посетите магазина, запомнете какъв точно е техният цвят. Възможно е да смятате, че светлият оттенък на спалнята ви е лесно разпознаваем, но, когато се озовете сред голям избор от разцветки, може да сбъркате коя точно е подходящата за вас.

Нелош вариант е да изберете нещо коренно различно като цвят и да си осигурите интересен контраст в интериора. За целта обаче "различният" скрин трябва да е наистина съвсем друга разцветка. Например всичко в стаята ви е от светъл бук - купете изненадващо лилав, червен или син скрин!


Ултра скъпи решения при избор на скрин

Избирайте скрин във високия ценови клас само ако сте сигурни, че ще съумеете да се грижите добре за него. Това е мебел, която се експлоатира почти всекидневно и лесно може да бъде надраскана или повредена. В същото време правилно подбраният и качествен скъп скрин може да ви служи вярно с години, а най-вероятно ще бъде оценен и от децата и внуците ви. Стига, разбира се, да е по вкуса им.

За скринове, които са над посочения максимален лимит в графиката, почти задължителният отговор при запитване ще е, че съответният магазин не подържа наличност. В този случай ще се наложи да изчакате доставка, която често пъти се оказва изненадващо бавна, особено предвид цената.

Колкото и да е разнородно предлагането в магазинната мрежа, не е изключено дълго време да не успявате да откриете пасващия идеално на вашата спалня скрин. В този случай не хабете излишни нерви в допълнително обикаляне, а опишете онлайн от какво точно имате нужда. С вас ще се свържат едни от най-добрите майстори на мебели в България и ще ви предложат решения, от които да изберете своето. В сайта ни имате възможност да намерите повече информация за тези изпълнители и да научите какво е мнението за тях на предишните им клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
26 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта