8 класически мебели

За нужното ви и мечтано от вас обзавеждане с класически мебели, снимки ще намерите в нашата платформа. Когато говорим за типични класически мебели трябва да сме наясно, че става дума за едно изключително специфично и сериозно предизвикателство.

Класически
Жълти и златисти цветове в спалнята

Жълти и златисти цветове ...


Приложете светъл жълт цвят като част от интериора и декорацията на вашата стая, за да внесете весели и придаващи настроение цветове. Можете да подбере...

Използвайте самозалепващо се фолио

Използвайте самозалепващо...


Този вариант е подходящ, ако желаете да заложите на класически вид. Самозалепващото се фолио се предлага в най-различни цветове и десени.

Не инвестирайте много

Не инвестирайте много


Колкото повече пари инвестирате в стаята на детето ви, толкова по-голям е шансът да избухнете при разливането на сок на килима, първите капки лак за н...

Добавете част от себе си

Добавете част от себе си


Знаете ли кое е най-хубавото? Тайна за интегрирането на Фън Шуй в дома ви е, че той се вписва перфектно във всеки интериорен стил.

Декорирайте спалнята си

Декорирайте спалнята си


Най-приятното го оставяме за накрая, а именно декорирането на стаята. Идеално се вписват в интериора картини с пейзажи или дълги улици. Това е един от...

Перфектната стая за развлечения

Перфектната стая за развл...


Перфектното решение за вас е да обособите мазето си така, че да създадете пространство за забавления и активни развлечения.

Малко цвят променя всичко

Малко цвят променя всичко...


Реализираният проект показва ясно как не ви е нужна смяна на всички мебели, за да промените много от вида на вашата трапезария. Цветовете и десените с...

Време е за очарователен мрак

Време е за очарователен м...


Копринените тъмни пердета са идеални за този холивудски стил, в който можете да добавите модерни щрихи, за да сте сигурни, че той ще смае всички гости...

Всеки класически интериор е предизвикателство и не трябва да се подценява

Много хора смятат, че класиката в интериора е нещо лесно осъществимо на практика, имайки предвид традиционния й и сравнително непроменлив характер с течение на времето. Това обаче е нож с две остриета, защото има много детайли и елементи, които трябва да бъдат съобразявани постоянно. Именно затова казваме, че всеки класически интериор е предизвикателство и не трябва да се подценява.

Мебели от класиката - дяволът е в детайлите


Както вече споменахме, да придадеш допълнителен уют на дома си с мебели от класиката, не е шега работа. Класически мебели има много, както откъм продуктово многообразие, така и откъм производители, които ги предоставят на своите клиенти. Съществуват обаче някои константни постулати, свързани с обзавеждането с класически мебели:

  • Винаги трябва да бъде съобразена естествената светлина в къщата, апартамента, стаята или офиса. По-силна или по-слаба е тази светлина, под какъв ъгъл пада и други подобни уж незначителни подробности, които всъщност са много важни.
  • Винаги трябва да бъде съобразено пространството, с което разполагаме в нашия дом, за да знаем как по най-ефективния начин да разположим избраната от нас класическа мебелировка, нашите класически мебели.
  • Винаги трябва да бъдат съобразени и други неща: най-вече какви са цветовете на стените и какво представлява допълнителния интериор, състоящ се от текстилни изделия, вещи, аксесоари, декоративни елементи.

Сами виждате, че дяволът и този път е в детайлите! Само след като сме обърнали достатъчно внимание на детайлите, можем да реализираме по-възможно най-качествения и пълноценен начин нашия интериор от класиката.

Традиционни класически мебели – разгледайте нашите снимки, доверете се на нашите майстори

Доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори и фирми. Те са доказани експерти, които ще приемат всяко обзавеждане с класически мебели за предизвикателство, с което ще се справят по възможно най-добрия начин. Нашите майстори ще изберат най-подходящия дизайн и най-добре издържаната декорация за дома, апартамента или офиса ви. Разгледайте нашите оферти, сравнете ги, изберете своите изпълнители, заявете проект и оставете обратна връзка за свършената от нас работа. И всичко това, напълно безплатно!