Креативни идеи за палети в градината и на терасата

Публикувано на 17/04/2020 от Мария Колева | Последна редакция на 17/04/2020 | Видяно 30 488 пъти

Дървените палети са изключително подходящи за направата на различни мебели и аксесоари за градината и терасата. С тяхна помощ можете да създадете едно много уютно и естетично пространство. Ще ви вдъхновим с няколко оригинални идеи! Ако все още не сте решили как точно ще изглежда вашият двор, не се колебайте да се обърнете към специалисти по озеленяване, за да се сдобиете с прекрасно място за отдих!


Удобни шезлонги за градина

Тези чудесни на вид шезлонги са измайсторени от дървени палети. Лесни са за правене и са много практични. Боядисайте ги с цвят по ваш вкус. Облегнете се удобно и се насладете на слънцето!


Маса за двора

През топлите месеци е много приятно да пиеш кафето си на открито. За да си направите практична маса за този хубав ритуал, са ви необходими само две палети. За по-лесно преместване можете да добавите и колелца. Чудесна идея е и да боядисате дървото в свежи цветове.


Полилей от палети

Материалът, останал от шезлонгите, може да се използва за направата на полилей за верандата. С малко повече въображение ще получите истинско дизайнерско бижу.

Виж още: Практични вещи от палети за дома


Стол-люлка

Това интересно място за сядане ще ви излезе много евтино, ако използвате материал от разглобени дървени палети. Пришиването на отделните елементи трябва да става внимателно и е важно да се използва много здраво въже.

Виж още: Как да си направим градинска люлка от палети


Вертикална градина

Ето как една обикновена палета може да се превърне в красива вертикална градина, много подходяща за терасата. Бихте могли да засадите както цветя, така и подправки. Можете да добавите надписи къде какво сте посадили, като използвате перманентен маркер, тебешир или етикетчета.

Ако тези идеи са ви вдъхновили да освежите вашия двор, не се колебайте да се свържете с професионалисти в озеленяването. В MaistorPlus можете да сравните оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за градина още днес!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта