GROHE Blue - иновативни кухненски смесители

Публикувано на 12/05/2021 от Мартина Маринова | Последна редакция на 02/06/2021 | Видяно 7 097 пъти

GROHE Blue са иновативни кухненски смесители, които обединяват форма и функционалност. Те съчетават всички предимства на стандартен кухненски смесител от висок клас с практичен воден охладител с филтър. С GROHE Blue Home, получавате свежа филтрирана и дори газирана вода, директно от смесителя, отстранявайки нуждата от тежки пластмасови туби и бутилки. Управлението е лесно – смесителите разполагат с две ръкохватки. С едната управлявате обикновената чешмяна вода, която не преминава през филтъра. Другата е с два touch бутона, със задържането на които избирате филтрирана, газирана или леко газирана вода.

Охладителят GROHE Blue Home е с удобни размери, което улеснява намирането на идеалното място за него във вашата кухня. Може да се монтира директно под мивката или в радиус от 2,5 метра, напр. в страничен шкаф с ширина 30 см.

Системата GROHE Blue е разработена съвместно с BWT, водещи европейски професионалисти в сферата на филтри и филтрирана вода, за да се осигури несравнимо, освежаващо изживяване. Всеки базов комплект GROHE Blue Home се предлага със стандартния S-Size филтър. Филтрите използват петстепенен процес на филтриране, за да премахнат и най-малките замърсители от чешмяната вода, като същевременно оставят всички важни минерали, които са полезни за вашето здраве.

Смесителите GROHE Blue Home са създадени с цел да се превърнат в акцент във вашата кухня. За да сте сигурни, че вашият смесител ще се впише в кухнята ви, независимо от интериорния стил, можете да избирате между различни модели. Портфолиото предлага три елегантни опции: L, C и U-образни чучури, налични в две стилни покрития – класически хром и матов SuperSteel. А за да е в крак с навлизащите тенденции в кухнята, марката подготвя и модел в красиво черно покритие, който ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година.

GROHE Blue Home е инвестиция. Когато разгледате разходите за осигуряване на качествена питейна вода за вашето семейство и приятели 365 дни в годината, ще видите колко бързо започвате да спестявате в сравнение с бутилираната вода. Скоро ще спестявате пари с всяка чаша, която изпиете. А като бонус спестявате също време и усилия.

Освен че носи предимства за домакинството, GROHE Blue помага и на околната среда. Ние сме отговорни за нашата Земя. Тя изисква от нас да се грижим за околната среда и да спестяваме ценните водни ресурси. GROHE Blue Home има за цел да помогне за спасяването на планетата – чаша по чаша.

Земята бавно потъва в море от пластмаса и проблемът с на практика неразградимите пластмасови бутилки е по-належащ от всякога. GROHE Blue Home предлага решение: небутилирана вода.

Всички знаят, че основата за добро здраве е пиенето на достатъчно вода. А с GROHE Blue Home е толкова лесно и приятно да изпиете чаша освежаваща вода.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
ivvesstroi
Покривни услуги, София
69 извършени проекта