Кондензационните газови котли на ARISTON - стъпка напред в създаването на топъл и уютен дом

Публикувано на 17/11/2017 от Реклама | Последна редакция на 17/11/2017 | Видяно 5 246 пъти

Откриването на оптимално удачно решение за отопление на дома е задача от първостепенна важност за всички домакинства, които се стремят да повишат енергийната ефективност на своето жилище. Голяма стъпка напред в тази посока е иновативната кодензационна технология ONE, която ще ви изненада с невероятна икономичност и удобно управление, в съчетание с усещането за несравним комфорт и топлина! Запознайте се с предимствата на тази страхотна технология и разгледайте богатата гама кондензационни газови котли на ARISTON, които освен с уникални отоплителни възможности, очароват още и с изключително елегантен дизайн, приложим във всяко жилище! Убедете се сами – понякога идеалното решение за отопление е само на една ръка разстояние!


Новият топлообменник XtraTech - една наистина подобрена формула за устойчиво отопление на дома

Представете си отоплителен уред, който съчетава лесен контрол, завидна функционалност и 142% по-висока ефективност, а освен това се отличава и с впечатляващ италиански дизайн, обусловен от елегантния черен цвят, с който този уред се отличава от стандартните бели котели! Всички тези предимства стоят в основата на кондензационната отоплителна технология ONE, създадена така, че да устои на предизвикателствата на времето и да продължи да гарантира надеждно и устойчиво отопление, както в първия ден след закупуването на котела. Формулата на успеха тук е заложена в новия и патентован топлообменник XtraTech, който днес разполага с по-големи тръби, така че да се осигури значително по-добър воден поток и по-висока ефективност на уреда.

Иновативните кондензационни газови котли на ARISTON са със 142% по-ефективни в горенето и енергията!

С това свое качество те изпреварват всички свои предшественици и осигуряват несравнима топлина, както за вашата нова къща или вила, така и за сегашното ви жилище, което има нужда от осъвременяване на метода за отопление!


Кондензационен котел GENUS ONE - най-доброто решение за всеки съвременен дом

Сложете край на постоянната подмяна на котли през няколко години поради намаляването на тяхната ефективност! Елегантен, тих и изключително функционален – новият кодензационен газов котел GENUS ONE ще промени изцяло представите ви за отопление на дома! Изчистеният му дизайн и компактните му размери го превръщат в универсално решение за всяко жилище, докато високата му ефективност го отличава от всеки друг газов котел, създаван до момента. И докато иновативният топлообменник XtraTech се грижи за това домът ви да е топъл и уютен, то изумителните функции на уреда ви осигуряват и завидно удобство при управление. Кондензационният газов котел GENUS ONE е изключително тих при употреба, като освен с автоматична функция за поддържане на температурата, разполага още и с нова функция “Care”, която да напомня автоматично за неговата редовна поддръжка. Нима това не е перфектният отоплителен уред за всеки съвременен дом?


Осигурете си максимален комфорт в домашни условия с кондензационен котел CLAS ONE

Клас А+ при отопление, оптимизиран вътрешен шумозаглушител и практичен дизайн, подходящ за монтаж в жилище с всевъзможни размери и особености - това са само част от предимствата на кондензационния газов котел CLAS ONE, част от гамата продукти за отопление на ARISTON. Автоматичната функция на котела позволява достигане до оптимална температура във всяко помещение, а поддържането ѝ сега е гарантирано, благодарение на иновативната отоплителна технология ONE. Този кондензационен котел от ново поколение притежава и невероятната функция “Comfort”, която ускорява доставката на топла вода, така че да отговори на нуждите на всяко домакинство. Лесната поддръжка на котела е друго негово значително предимство, което го превръща в незаменим елемент от оборудването на удобния и модерен дом.


Clas One System - невероятна ефективност, скрита в изчистен и практичен дизайн

Ако пък търсите ефективно решение за своето жилище, което да осигурява топлина и комфорт, при това без да натоварва значително бюджета ви, то кондензационният газов котел Clas One System е точният уред за вашия дом. Той съчетава голяма част от предимствата на другите два модела с изумителна автоматична функция за отопление, която ще ви позволи да се отдадете на заслужен релакс след дългия работен ден, при това без да се налага постоянно да превключвате уредите до постигане на оптимална температура у дома. Уредът разполага още с изключително удобен LCD дисплей, вътрешен шумозаглушител, функция “Comfort” и възможност да управлявате всички продукти на Ariston, благодарение на технологията “BusBridgeNet”.


Cares Premium е компактно решение, подходящо дори за малки жилища

Откриването на оптимално удачно решение за отопление може да се превърне в истинско предизвикателство, особено когато сме притиснати от липсата на пространство у дома. Ariston разрешава този проблем със замах чрез създаването на кондензационния газов котел Cares Premium, който се отличава с висока ефективност и изключителна икономичност, при това в съчетание с практичен дизайн и компактни размери, които го правят приложим дори в малки жилища. Котелът притежава LCD дисплей, съобразен с размерите му, така че управлението на уреда да бъде максимално лесно и удобно. Тихият режим на работа тук е съчетан с характерното за Ariston безкомпромисно качество и дълъг експлоатационен живот. И това, ако не е идеалното решение за вашия нов дом!

Продуктите на Ariston ви дават възможност да направите жилището си по-топло, уютно и енергийно ефективно! Независимо дали се стремите да откриете подходящо решение за отопление за вашия нов дом или е време да подмените стария котел, поради технологично остарелия му метод на работа, едно е сигурно - тези кондензационни газови котли ще ви осигурят необходимия комфорт, благодарение на подобрения си дизайн и иновативната технология, която осигурява 142% по-ефективно горене и устойчивост на отоплението!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта