Тези удивителни детски стаи ще ви пленят с артистично модерно излъчване

Публикувано на 02/12/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 02/12/2016 | Видяно 10 349 пъти

Превърнете детската стая във фантастична джунгла, която ще провокира въображението и креативността на вашето дете. За целта обмислете по какъв начин да въплътите елементите от приказното пространство в практичните мебели и заложете на удобен хамак, който да замени канапето например. Стенният модул за вещи и играчки пък можете да прикриете с оригинален панел, който ще допринесе за впечатляващия облик на стаята.


Детска стая с елегантно и стилно излъчване за бъдещи принцеси

Всяка малка принцеса се нуждае от красиви покои, които да направят неспирните детски игри още по-забавни. Пример за подобно помещение е тази красива спалня, която съчетава елегантност и практичен дизайн. Решена изцяло в светли нюанси, тя компенсира недостига на достатъчно естествена светлина с ефектни осветителни тела и изчистена визия. Какво бихте добавили вие към облика на това помещение, за да го направите още по-вълшебно?


Придайте на мебелите причудливи форми

Модерно излъчване и креативен дизайн се срещат в тази уникална детска стая, която ще хареса на всяко хлапе. Най-впечатляващият елемент от нейното обзавеждане е леглото, което приема формата на интригуваща къщичка и допринася за артистичния дух в помещението. Избраните нюанси обаче правят така, че детската да изглежда по-студена и неприветлива, но този недостатък може да бъде преодолян наистина лесно с помощта на оригинално осветление.


Удивителен дизайн и незаменимо удобство, обединени в една детска спалня

Тази фантастична стая, вдъхновена от конструкторите LEGO ще провокира творческата мисъл на децата, които от малки са увлечени по архитектурата и дизайна. Подобни ярки елементи обаче изискват присъствието и на детайли в неутрални тонове, които да спомогнат за създаването на балансирана и хармонична обстановка. Ако не сте сигурни, че този тип обзавеждане е подходящо за детската стая във вашия дом, започнете с интегрирането на дребни акценти, които лесно можете да разместите или премахнете на по-късен етап.

Виж още: Превърнете бебешката стая в уютна детска в няколко лесни стъпки


Артистична детска стая за хлапета, които не спират да мечтаят

Творческият дух няма почивен ден! Доказателството откриваме в това светло и очарователно помещение, което съчетава абстрактни елементи и функционални интериорни решения. Направете детската пъстра и гостоприемна, като подберете нежни пастелни нюанси за стените и мебелите, които ще се превърнат в източник на вдъхновение за вашето дете. Невероятно, нали?


Тези удивителни детски стаи ще ви пленят с артистично модерно излъчване

Ако е настъпил моментът да преобразите детската стая, запретнете ръкави и й придайте нов облик още сега! Как? Разгледайте нашите креативни идеи за уникални детски стаи, които ще вдъхновяват малчуганите да творят, докато се забавляват! Тези помещения съчетават артистично излъчване и функционални решения, подходящи дори за компактното жилище. Не се колебайте, а потърсете точен майстор, който да реализира избраната от вас идея още този уикенд!

Виж още: Детско хранене


Готови за невероятни пътешествия по целия свят

Затегнете коланите, защото тази детска стая ще ви пренесе в един нов свят, изпълнен с вълнуващи приключения! Семплото обзавеждане и приятните тонове на синьото и зеленото правят помещението светло и приятно. Липсата на пространство за поставянето на масивни играчки и къщи за кукли пък е компенсирана от ефектния тапет, който пресъздава подробна географска карта. И това, ако не е страхотен начин за детето да учи, докато играе!

Виж още: Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн


Балансирайте семплата обстановка с няколко дребни, но ярки елемента

Минималистичната детска може да ви се струва модерно решение, но тя не винаги пасва на предпочитанията на най-малките членове на семейството. Те имат нужда от ярки и цветни детайли, които да ги вдъхновяват да мечтаят и творят. За да създадете максимално здравословна и мотивираща среда за детето, внедрете в семплата му стая дребни, но ефектни акценти, като стикери по стените например.

Виж още: Как да изберем идеалното бебешко креватче?


Сътворете вълнуващ фантастичен свят за своето дете

Не правете компромис с дизайна на дома и заменете семплото обзавеждане и белите стени с фантастични елементи, които сбъдват смелите детски мечти. За целта поставете в детската ярък тапет, обсипан с приказни герои, а мебелите подберете така, че да допринасят за създаването на вълшебна обстановка. Обърнете специално внимание на избора на осветление и сложете пухкав килим на пода, който често е площадка за неуморните детски игри. Превърнете детската в невероятна приказна страна без усилие, като заявите проект безплатно и поверите ремонта й в ръцете на нашите опитни професионалисти!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта