Време за коктейл? Идеи за стилни домашни барове

Публикувано на 18/02/2016 от Ани Атанасова | Видяно 3 582 пъти

Източник

Скритият бар е много подходящ за вас в случай, че желаете това ваше малко удоволствие да остане скрито от посетителите. Освен това гарантирате безопасна среда за децата в дома ви.


Бар библиотека

Източник

Ако си падате по масивните библиотеки, но нямате дотатъчно книги, не се колебайте, а веднага сменете предназначението им. От една хубава дървена библиотека би излязъл чудесен домашен бар, който ще бъде не само стилно допълнение към интериора на вашия дом, но и нова функционална мебел, която ще изненадва приятно всичките ви гости.

Вижте също: 10 идеи за летен бар на открито


Количка-бар

Източник

Тази идея за домашен бар е добра по няколко причини. Първо, позволява ви да местите личния си бар, в която стая пожелаете. Все пак един ден бихте желали да разпуснете на дивана, друг път в кухнята, а защо не и в леглото с коктейл в ръка? Второ, количка-барът не заема много място, което я прави предпочитан избор за малки жилища. Трето, носи неподозиран стил, за който биха завидели всичките ви приятели. Не се чудете - количка-барът е перфектното решение за всеки от вас.

Вижте също: 12 идеи за трапезария в съвременния дом

Ако сте от хората, които обичат да разпускат след дълъг ден, но по-скоро не си падате по заведенията, то тогава един домашен бар би бил идеалното решение за вас. Възможностите са също толкова, колкото и ползите - неизброими. Почерпете вдъхновение от нашите предложения или помислете сами, но не се съмнявайте, че един домашен бар перфектно би допълнил дома ви.

Ако нещо от видяното тук ви се е харесало, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на MaistorPlus. Той ще ви срещне с най-добрите професионалисти, измежду които да изберете след предложена оферта. Пуснете заявка за мебели и обзавеждане, сравнете цени и се спрете на най-подходящия изпълнител.


Бар на етажерки

Източник

Барът на етажерки е друга добра и изгодна опция за дома, особено ако искате да се отървете от старата си етажерка, но сърце не ви дава да я изхвърлите. Друг техен плюс е, че са проектирани да заемат малко пространство, като същевременно позволяват да намерите място за доста неща, които иначе биха били разпръснати из цялата къща.


Време за коктейл? Идеи за стилни домашни барове

Източник

Всеки иска да се чувства комфортно в собствения си дом. Ако това обаче не е достатъчно за вас, то тогава може би бихте постигнали перфектната атмосфера с един стилен домашен бар, който едновременно ще ви предлага място, на което да разпускате, но и уют, който малко заведения притежават. Разгледайте следващите няколко предложения, и ако нещо ви хареса, не се колебайте да се свържете със специалистите, регистрирани в MaistorPlus, с които да се консултирате.


Бар на прозореца

Източник

Ако первазите на прозорците ви са по-скоро широки, използвайте свободното пространство за импровизиран бар. Все пак колкото и да са широки, никога не предлагат нужната площ за нещо повече от саксия, а това едва ли би удовлетворило всеки. Вземете размерите на въпросното пространство и се поровете за хубава, декоративна табла за храна или какъвто друг плитък съд ви се стори подходящ за целта и сте готови - честито, вече разполагате с домашен стилен бар с минимални усилия.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта