Мебели на колела за повече гъвкавост, идейност и практичност

Публикувано на 13/03/2020 от Dessislava Usheva | Последна редакция на 13/03/2020 | Видяно 1 585 пъти

Ако търсите нови възможности да променяте стила на обзавеждането си или пък искате да имате повече опции с по-малко мебели, то тогава сте на правилното място – в тази статия ще ви покажем как това може да става бързо, лесно и практично с многофункционални мебели на колела.

Освен че лесно променят мястото си в стаята, те за секунди биха могли да се превърнат и в съвсем различна като функции мебел, която да подобри съществено практичността на помещението. Поради тази причина, мебелите на колела са изключително предпочитани за обзавеждане на малки пространства.

Ако мебелите в тази статия ви вдъхновят и желаете да разнообразите обзавеждането и в своя дом, не се колебайте да потърсите мебелните специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus. 


Предимства на легло на колела

Независимо че всеки от нас разполага с любимо легло, ползите от това да се сдобиете с легло на колела са неоспорими. И макар че някои хора се плашат от идеята (считат че ще намалят стабилността на конструкцията) това съвсем не е така. Доброто легло на колела е също толкова тежко и стабилно, колкото всяко друго стандартно легло, но допълнително може да ви донесе още:

  • Лесна реорганизация на стаята, въпреки тежестта си;
  • Улеснено преместване за почистване под него;
  • Многообразие в стила, особено ако сте избрали мултифункционален вариант.

Освен способността си да се мести, този тип легло наистина съчетава в себе си и изключително функционално място за съхранение, каквото сме свикнали да имаме единствено на секцията си. И всичко това в мобилен вариант!


Мобилно място за съхранение

Всяка една мебел, би могла да съществува и във вариант на колела. Въпреки че те нямат ограничения в стила, най-често се използват при търсене на по-небрежен и артистичен ефект, за акцент или за освежаване на пространството. Стиловете, които в най-голяма степен използват тези мебели са индустриален, рустик и модерен.

  • Колела могат да се приложат в по-малки мебели за съхранение като портманто или шкаф в детската стая.
  • Освен артистичния си вид, тези мебели са изключително практични за лесно реорганизиране на пространството, без това да изисква каквито и да е усилия или време за преместване.
  • Освен това, те със сигурност биха ни освободили и от ограниченията на статичната подредба.
  • С подобни мебели бихме могли да получим още разнообразие в стила, обзавеждане чрез модули и доста по-добра гъвкавост.

Вижте още: Малък дом с големи възможности на колела!


Маса на колела за арт интериор

Масата на колела е много удачен избор за дневната. Освен че е изклчително удобна и лесно се пренася, тя е и красив акцент в интериора. 

  • На пазара се предага досчно богат избор. Има алтернативи на дървени маси и стъклени.
  • По всяко време може и напълно сами да направите подобен дизайн за дома си. Ще ви трябват няколко винта, шкурка, бои, лакове, палети и много желание и сръчност.

Мебелите на колела на практика не само че могат да трансформират всяка една мебел в къщата, но ако сте техни почитатели, е възможно да си построите и дори цял дом на колела.

Ако и вие търсите нови възможности, с които да допълните обзавеждането в дома си, не се колебайте да потърсите професионалисти, с които идеите ви могат да се превърнат в реалност. Имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. По този начин точният майстор не би могъл да бъде по-близо до вас и ще получите избор от оферти за реализация. А докато сравнявате, ще може допълнително ще се информирате и от мнението на други клиенти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта