Поканете гостите си на балкона

Публикувано на 07/10/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 10/07/2018 | Видяно 14 484 пъти

Ако жилището ви не позволява да отделите стая, която да превърнете в домашен фитнес, използвайте за тази цел балкона!


Семпла, но много актуална идея

Това предложение е пример за балкон, на който няма нищо излишно. Той впечатлява с изключително модерните стъклени елементи и изчистени линии.

Виж още: Осем уникални решения как да спестите място във вашия дом


Провокирайте артистичната си страна

Сега е времето да бъдете креативни, затова претворете балкона в малко ателие, което да ви вдъхновява да създавате шедьоври!


Перфектното кътче за уединение

Топли нюанси, удобни мебели и много зелени растения - това е формулата за перфектно оформен балкон!


Екзотично съвременно решение

Търсите начин да внесете екзотична нотка вкъщи? Това предложение е точно за вас!


Дървото като доминиращ елемент

Едно е сигурно за този балкон - винаги ще има къде да чукнете на дърво при нужда.


Малка, но уютна домашна библиотека

Какво по-хубаво от това да прекарате един приятен слънчев следобед в компанията на интересно четиво? С помощта на подобен висок рафт можете смело да превърнете балкона си в компактна библиотека.

Виж още:Преди и след: удивителна кухненска реконструкция


Добавете интересни дървени детайли

Дървото е страхотен конструктивен материал, с който можете да създадете чудесни декоративни елементи или мебели за своя балкон.


Романтично вдъхновение

Заобиколете се със зелени растения и приятно осветление, което ще допринесе за създаването на неповторима атмосфера.


Ефектът на внимателно подбраните детайли

Не чакайте повече, а се захващайте с осигуряването на уютно и практично кътче у дома, а защо не именно на балкона? Ако искате да го направите част от хола или спалнята и са ви необходими по-големи промени и ремонти у дома, пуснете заявка в MaistorPlus и се подсигурете да намерите подходящ изпълнител, който да ви очарова. Ще имате възможността да сравните оферти от водещи специалисти в сферата, да разгледате техните профили и оставените за тях оценки от клиенти, които вече са ползвали услугите им. Не се колебайте, а своето уютно местенце създайте!


Поканете гостите си на балкона

Това предложение е за любителите на красивите цветни градини, представя ви начин да ги пренесете у дома. Съществуват само две условия - да имате достатъчно естествена светлина и свободно пространство на балкона. Ето един лесен и практичен пример как сами можете да украсите балкона, така че всеки да иска да прекарва времето си там. Не са ви необходими много средства, нито време. Помислете добре какво липсва на дома ви и се заемете да го измайсторите на балкона, независимо колко малък или голям е той. Ако все пак решите да правите по-грандиозни промени у дома, не се колебайте да потърсите помощта на интериорен дизайнер.