17 невероятни торти, които събуждат жаждата за приключения

Публикувано на 10/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 18/07/2016 | Видяно 11 938 пъти

Неизменна част от очарованието на пътешествието е опознаването на различни култури, гозби, напитки. Нека вдигнем наздравица и да се гмурнем в интересните вкусови приключения! 

Вижте още: Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси


17 невероятни торти, които събуждат жаждата за приключения

Една изкусно изработена торта може да извика истински празник за сетивата. Нещо повече, когато в нея е вложено нужното въображение, тя е в състояние да събуди приключенския дух и жаждата за пътешествия. А ако предпочитате вие да блестите със сладкарските си умения, е желателно това да се случва в изрядната ви кухня. За да имате такава, правилното решение е да се обърнете към специалистите за ремонт на кухня. След това можете да отпразнувате с една от 17-е великолепни торти, които ще ви покажем сега.


Пътуване до Мадагаскар

Пингвините, които избраха топлия Мадагаскар пред мразовитата Антарктида. Готови ли сте да предприемете едно сладко пътешествие, заедно с тях?


Пълзящо приключение

Тези пълзящи и посвоему красиви създания са в центъра на много приключенски истории. А превърнати в торта, не изглеждат чак толкова страшни, нали?


Вкусно по драконовски

Знаете ли как се опитомява дракон? Правите вкусна торта, казвате му, че ще играе ролята на черешката - звездата на върха на глазурата, и мисията ви ще бъде изпълнена.


Подводно приключение

Под водата пътешествието преминава в друго измерение. Светът, който откриваме там, ни помага да оценим могъществото на творението и да се изпълним с благодарност, че ни е позволено да го съзерцаваме тук и сега. Всичко това, пресъздадено върху торта, гарантира искрено възхищение у всеки.


Алиса в страната на насладата

Алиса, заедно с чудния ѝ свят, е еталон за приключение. А дали при хапване от тези торти ще се смалите или пораснете, само най-смелите ще разберат. 


Кой е твоят дом?

Къде искате да ви изпрати разпределителната шапка от поредицата с Хари Потър? Докато мислите, можете да усетите как магията ѝ се разтапя по небцето ви.


Торта 007

Работата като таен агент звучи като сладко изкушение. Стига да не се вкарате в приключението да бъдеш част от торта и съответно изяден.


Хайде на разкопки!

В случай че не вярвате в изчезването на динозаврите, тази торта ще потвърди теориите ви. Достатъчно е малко да я “разкопаете” и ще откриете древните приятелчета вътре.


Аладин и вълшебната торта

Само си представете колко вълшебен вкус има тази торта с полъх от арабско приключение. А дали не изпълнява и желания?


По заповед на Клеопатра

Едва ли ще имате нужда от заповед, за да се впуснете в приключение с тази торта. Успеете ли да я направите, с право можете за се провъзгласите за император или императрица на сладкарското изкуство.


Индиана Джоунс и Храмът на изпечените торти

Истинското приключение се случва там, където е Индиана Джоунс. И е достатъчно вдъхновяващо, за да се роди тази смайваща торта.


В една далечна галактика

Всеки уважаващ себе си джедай трябва да е в състояние да противостои на тъмната страна с една такава торта. Или поне да я изяде.


Юпитер ви вика

Ако много ви се иска да се отправите на пъшествие до Юпитер, не е сигурно кога може да се случи това. Но докато чакате, можете да си хапнете парченце от него.


Обратно на Земята

Нашата планета си е най-сладка. Всеки, насладил се на красотите ѝ, се е убедил в това, а с една такава торта може и буквално да усети твърдението.


Запечатайте спомените

Нито едно приключение не се е случило наистина, ако не е уловено от обектив. Внимавайте само накрая да не изядете фотоапарата.


В преследване на Жълъда

Където е Скрат, там е и приключението. Катерицата, извества с вечното си преследване на заветния Жълъд, има властта да предизвиква истински Ледени епохи. Напълно заслужава да бъде овековечен върху торта.

Коя от тези торти нямате търпение да похапнете? А може би ви е по-интересно да я приготвите? Какъвто и да е изборът ви, не забравяйте да въведете кухнята си в перфектен вид. Пуснете безплатна заявка към професионалистите в MaistorPlus, запознайте се с предложените ви оферти и се спрете на тази, която ще ви се услади във всяко отношение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта