3 красиви маси за хранене, които да изработите сами

Публикувано на 20/09/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 20/09/2016 | Видяно 6 918 пъти

Ако обстановката в трапезарията ви е доскучала и имате нужда от промяна, една нова маса ще внесе сериозни подобрения. Предлагаме ви три проекта на красиви маси, които бихте могли да изработите сами. Те могат да се превърнат в занимание за цялото семейство, а удовлетворението от изпълнението им ще бъде несравнимо. Всички предложения са изработени от неспециалисти, които са се въоръжили с търпение и креативно желание.

В случай че не сте авантюристично настроени, но имате нужда от нова маса в трапезарията, може да се обърнете за помощ към фирмите, занимаващи се с производството на мебели, които са регистрирани при нас.


Масивна маса за големи събирания

Какво е първото нещо, което ви хрумва, щом зърнете тази масивна маса? Не ви ли се иска да поканите цял куп приятели, да хапнете обилно и да пийнете бира? Ако тази идея ви е вдъхновила, трябва да знаете, че изработката на масата не е чак толкова сложна.

Първото решение, което трябва да вземете, е колко голяма маса ви е необходима.

Втората важна стъпка е изборът на правилния за вас материал, съобразете го и с интериора на вашия дом. Най-подходящи са букът и борът, които са скъп материал, но също така са изключително качествени и издръжливи.

Третото важно условие за направата на масата е да предвидите повече работно пространство, за предпочитане е на открито.

Вижте още: Лампа от динамометричен ключ? Защо не!


Старинна маса от рециклиран паркет

За любителите на старинните мебели предлагаме тази впечатляваща маса. Тя е изработена от рециклиран паркет и стар скрин. А вие какво бихте скалъпили?

Вижте още: Удивителни мебели с нестандартен дизайн


Лека, но ефектна конструкция от палети

Този проект е подходящ за онези от вас, които имат огромно желание за индивидуала изработка, но не разполагат с особено много ресурси като време, пространство и пари. За изработката на тази стилна, но семпла маса, ще са ви необходими само качествени палети, тръбен материал и машина, на която да огънете краката.

Тази маса е подходяща за трапезарии с отворени пространства и много светлина, за онези от вас, които предпочитат комфорта пред струпването на много мебели.

Ако у дома имате мебели, които вече не харесвате, но не желаете да изхвърлите, заемете се именно с подобни идеи и се оборудвайте с неповторими вещи. Удоволствието накрая ще бъде още по-голямо, защото сте построили нещо сами, но и сте съхранили спомените си у дома, а и природата.

Ако сте харесали някое от нашите предложения или пък те са ви вдъхновили за промяна в трапезарията, потърсете изпълнител за идеите, с които не можете да се справите сами. На сайта на MaistorPlus ще намерите фирми и майстори, занимаващи се с изработката на мебели по поръчка. В профилите им ще откриете кратко представяне, извършени проекти и мнения от потребители, използвали услугите им. В случай че искате да подберете изпълнител според условията, които ви предлага, заявете проект безплатно, сравнете цените и предложенията на майсторите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта