Интериорни идеи за истински ценители на виното

Публикувано на 16/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 09/02/2021 | Видяно 3 514 пъти

Отново ви поднасяме порция оригинални идеи, предложени от потребителите на партньорския ни форум "Направи сам". Този път ще ви потопим в света на виното с няколко предложения, които ще внесат осезаема промяна в интериора ви. Ще видите няколко много нестандартни начина за приложение на доброто старо буре. Разгледайте и темата от форума, където ще можете да научите и полезни съвети, с които бихте могли сами да реализирате някои от тези проекти. Като съществуващ от цели десет години, този форум е портал към един различен и креативен свят, в който можете да намерите стотици полезни съвети за дома и градината или да споделите своите собствени изобретения с потребителите. А ако имате нужда от професионална помощ за изработката на мебелите, винаги можете да разчитате на специалистите, регистрирани в Майстор Плюс.


Бурето, превърнато в красива романтична масичка

Представете си късен следобед по заздрачаване, полъхващ топъл ветрец и чаша ароматно вино в ръка - перфектният начин да прекарате малко романтични мигове на верандата у дома. И в тази идилична обстановка, една малка масичка, изработена от буре, пренася още по-осезаемо духа на любимата на всички рубинена напитка, а това стопля атмосферата и носи истинска наслада.

Виж още: Мебели с много лица - уникална колекция за всяка стая 


Автентичен начин да поднесем добре охладено вино

Дървеният барел служи за съхранение на отлежаващото вино - това на всички ни е добре познато. Но не е ли добра и идеята да поднесем вече готовата за консумация бутилирана напитка в съд, подобен на този, от който сме я наляли?


Едно нестандартно барбекю

Тази идея, освен много креативна, е и изключително практична и сравнително лесна за изпълнение. Знаете с какво си вървят най-много сочните пържолки на скара, нали?

Виж още: Очарователни мебели от палети за уютна спалня 


Преобразете барела в шкаф за съхранение на вино

Ето, че този старинен съд може да добие съвсем различна визия, но запазвайки функцията си да съхранява вашето вино, докато то с годините подобрява вкуса си. Превърнете го в шкаф или в интересен държач като този на снимката от дясно, за да се сдобиете с един прекрасен компонент от интериора.


Симпатични мебели за градина

Вижте само колко са симпатични тези комплекти за градина! И всеки от тях е изработен от материалите, използвани за производството на дървени барели и бъчви. Като гледаме тези столчета, май няма да е особено трудно да ги превърнем и в мини шезлонг - какво по-хубаво от това?


Практичен дървен държач

Този държач лесно би се вписал в какви ли не интериорни стилове. За ценителите на винени напитки, той е изключително подходящ начин да се съхраняват бутилки и чаши.

Ако искате да се сдобиете с мебели, изработени изцяло по ваш вкус, потърсете специалист, който да реализира проектите ви. Направете безплатна заявка и ще ви изпратим подбрани оферти от професионални фирми и майстори - разгледайте профилите им и клиентските им оценки и сами изберете на кого да се доврите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта