Цветни идеи, които да освежат кухнята

Публикувано на 11/11/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 11/11/2022 | Видяно 685 пъти

Дори в ерата на минималистичния и изчистен нюд дизайн, вкусовете на хората са различни и предпочитанията на някои към яркото и цветното не могат да бъдат повлияни от каквито и да било тенденции. Ако вие сте от тези хора – тази статия е за вас. Днес ще обърнем внимание на детайлите в кухнята, които може да се превърнат в страхотни цветни акценти, без изцяло да се натрапват в цялостната визия на интериора.


Бъдете не само практични, а и смели

Естествено, когато става въпрос за цветове при избора на плотовете или островите за кухня, всички целим да е практично, удобно, да се чисти лесно, за да спестим част от усилията си в домакинската работа. В днешно време има много варианти на плоскости, които не се драскат, не се оставят отпечатъци върху тях, което пък ни позволява да изместим фокуса си върху цветовете. Един цветен плот или остров в кухнята ще придаде много уют, топлина и свежест в кухненския интериор. Позволете си да експериментирате и в шкафовете например или пък със столовете. В случай, че имате кухненска маса с 6 стола и не ви притеснява цветовото разнообразие може да вземете 6 стола в поне 6 различни цвята с различни текстури.


Кухненски уреди – скритите декорации

Едва ли има някой, който не знае марката SMEG. Те са най-разпознаваеми с така известните си хладилници. SMEG са цветни ретро електроуреди, които преди бяха доста дръзко решение, подходящо най-вече за ексцентрични личности готови да експериментират. Днес обаче марката има много почитатели, включително любителите на по-минималистичните дизайни. Извън тази марка, цветните електроуреди вече са наистина често срещани. Стандарта на бяло, сиво и черно в кухненските уреди вече е в миналото, а цветовете за такъв тип пособия – по-модерни от всякъде. Това е страхотна новина за любителите на цветовете, тъй като електроуредите в кухнята са нещо задължително, което така или иначе е включено в бюджета. Ако не желаете да инвестирате в декорации – електроуредите са вашия шанс да декорирате умно.

Работата с цветове в интериора е не толкова лека задача, колкото звучи. В такива случаи е по-добре да се доверите на специалист. Набор от специалисти може да намерите на MaistorPlus.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта