Как да обзаведем според зодията: Скорпион

Публикувано на 09/11/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 09/11/2022 | Видяно 640 пъти

Тъй като вече влязохме в месеца на скорпиона, е нужно да обърнем и специално внимание на техните домове.

Представителите на тази зодия определено знаят какво искат и как да го постигнат. Същата задълбоченост и концентрация ще намерите и в интериора на скорпиона. При тях определено не може да поставите безгрижни тапети с весели цветя по стените и множество малки възглавнички на дивана. Декорирането на дома на скорпиона се уповава на сериозност, силна енергия, класа и стил.

Цялата къща на Скорпион трябва да бъде обединена в един стил, като е от съществено значение да се създаде усещане за плавно преминаване между всички пространства. Този подход подсъзнателно се свързва с дълбочина и безкрайност. Изборът на сходни цветове за стени, под и таван, използването на една и съща текстура и покритие, както и внимание и унисон в детайлите, определено би се харесало на скорпиона.


Цветове и осветление - основите в интериора

Що се отнася до цвета, предпочитаните нюанси може да варират от светло сиво до черно, мастилено синьо, тъмно синьо и тъмно лилаво (патладжан). Черното и лилавото се считат за цветовете на Скорпионите и се свързват с дълбочината на Вселената, както и с владетелите. Особено тъмно лилавото се счита за кралски цвят.

Осветлението също е важен елемент в дома на скорпиона. Не са почитатели на единичното осветление и в този случай полилея определено не е подходящ избор. Вместо това те предпочитат различни лунички, лампиони, дори свещи. Целта е да се хвърлят дълбоки сенки, които да придават нотка мистерия на стаята. Скорпионите също не харесват големи панорамни прозорци и ако къщата им има такива, те ще се опитат да ги закрият със завеси.


Какво иска скорпиона в дома си?

Всякакви леки и нестабилни решения в мебелировката ще развалят настроението на Скорпиона. Както казахме в началото - те предпочитат солидността във всичко. Висококачествени елементи от естествено дърво и кафява кожа, тежка и издръжлива тапицерия, библиотеки и камини са нещата, които те биха оценили. Такъв тип обзавеждане в тежък лаундж стил пасва перфектно на тяхната личност.

Ако сте представител на зодията и планирате промяна на дома си, може да се доверите на доказалите себе си професионалисти в платформата MaistorPlus – те ще ви помогнат да направите правилния избор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта