Декорация на масичката за кафе в хола

Публикувано на 23/09/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 23/09/2022 | Видяно 689 пъти

Освен мебел, холната ви масичка за кафе може да е вашата презентация пред гостите за това каква личност сте вие и какво обичате. Изчистените интериори вече търпят повече декорации отколкото битови предмети, затова е важно да обърнем внимание на малките детайли. Ето някои предложения да направите масичката си за кафе вашият подпис в интериора ви.

При нужда от професионална помощ, можете да се обърнете към изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus. 

Акцент в зелено

Масичката за кафе може да придаде основния акцент в интериора ви. Например, в един изчистен интериор в два цвята, може третият цвят, който да е акцент, да е в тоналност, която да бъде съвсем различна от основните. В интериори с наклонност към бохо стил, но с преобладаващи телесни цветове, използването на ваза с цветя, минималистична стъклена кутия, която имитира ботаническа градинка с кактуси може да бъде страхотен зелен акцент, който да раздвижи интериора.


Персонализиране

Масичката за кафе трябва да говори за вас, вашия стил, вашите желания и интереси. Ако сте натура, която обича да чете, то масичката за кафе може да се превърне в малка библиотека със значими за вас книги. Те могат да са в различна тематика спрямо вашите интереси – мода, архитектура, личностно развитие. Алтернатива на книгите са класическите списания.


Декоративен поднос

Декоративните подноси са много модерни напоследък като в тях могат да се сложат най-различни елементи. Много популярно е поставянето на свещи. Ако сте по-екстравагантни и имате стилен интериор с тежък луксозен стил, може дори да ги декорирате с бижута, перли, камъни и др.

Ако нямате идея как да декорирате масичката си за кафе може на първо време да сложите красива кутия, която от своя страна би била перфектно прикритие за дистанционните, които вкарват излишен шум особено в изчистени минималистични интериори.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта