Как да обзаведем според зодията - Стрелец

Публикувано на 15/12/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 15/12/2022 | Видяно 875 пъти

Ако сте Стрелец (или живеете с такъв), има начини да декорирате дома си с елементи, които говорят за чувствителността на този знак и какво го прави щастлив. Може да имате някои от тях несъзнателно вече в дома си, защото обичате да се обграждате с цвят, текстур и декорации, които усещате че искате на момента. Декорът за определено залага на причудливи, вдъхновени от бохо декорации, които не се намират изобилно в големите магазини.

При нужда от помощ, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. 


 


Настроение в интериора на Стрелец

При декорирането на спалнята стрелецът трябва да усеща едновременно желание да се изправи и да се впусне в начинанията си за деня, но и да чувства спокойствие и уют. В този случай са изключително подходящи декорации в ярки цветове, които да застанат на фона на приглушени нюд тонове. Комбинацията е смела, точно какъвто е и този знак. Украсете с предмети, които сте събрали по време на пътуванията си, и ги поставете на рафтовете до вашите книги, които вероятно са много тъй като стрелецът обича да чете и учи постоянно нови неща, които вълнуват душата му в момента. Внесете късчета природа с растения, естествено дърво, може да използвате плетени кошници за съхранение, за да приютите цветни одеяла и възглавници.

 

Една от отличителните черти на Стрелеца е липсата на ангажимент към естетични норми и стилове, така че използвайте това в своя полза в спалнята и другите стаи на вашия дом. Прегърнете по-еклектичен стил и съчетайте ретро завивка с модерен скрин. Добавете големи тежки и тъмни завеси и ги съчетайте с бохо килим за пода. Възможностите са безкрайни за този вълнуващ знак.



 


Стрелецът обича да бъде различен и уникален

Заложете на уникалното – повечето стрелци, въпреки множеството си разлики, се радват на уникални предмети, които добавят характер към пространството. Помислете за стенно изкуство по поръчка, ръчно изработени вази от скорошно пътуване, обновен люлеещ се стол, в който да четете книга, или колекционерски предмети от антикварен магазин.

Квадратните форми също впечатляват знака повече от кръглите. Като започнем от мебелите, които е за предпочитане да спазват квадратни форми и стигнем до килими и декорации, които също е за предпочитане да са кръгловидни. Осветлението за знака също оказва важна роля, като са готови да прегърнат всякакви по-интересни спот осветления като странични по стената или на пода.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта