Бохо шик в кухнята

Публикувано на 12/10/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 12/10/2022 | Видяно 1 050 пъти

Защо продължаваме да се влюбваме в бохо? Смелите цветове, комбинацията от шарки и комбинацията от тъкани, които обозначават външния вид на бохото, са уникални, особено в контраст с изцяло белите кухни, които също са интериорен фаворит, тъй като предразполагат към богати декорации и уют на най-вълшебното място вкъщи. Освен това, бохо кухненският стил е гъвкав – лесно е да включите само намек като добавите някои нюанси на цвят/десен/текстура към вашата мечтана изцяло бяла кухня или да изберете пълен бохемски стил от пода до тавана ( и навсякъде между тях).

Бохемските цветове включват изгорено оранжево, синапено жълто, розово и наситено индиго. Добавете смесица от шарки и текстури от необработено дърво, мека кожа, тъкани материали и зеленина и ще имате бохо основите – но можете да ги промените, за да отговарят на вашия личен стил. Ако пък искате изцяло модерна бохемска кухня, изберете топли цветове от една и съща гама и се придържайте към чистите линии, освен това може да изберете тъканите и текстурите, които са характерни за бохемския стил.

При нужда от помощ, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. 


Бохо шик във вече съществуваща кухня

Ако искате промяна във вече съществуваща кухня, може да го постигнете по сравнително лесен начин. Бохо стилът се адаптира лесно, поради основите си, които могат да се вкарат във всеки интериор. При този стил материите са много важни – набляга се на естественото, което винаги е лесно откриваемо в някой хендмейд магазин. Зелените растения също са белег на бохо интериора, така че дори едно растение може да внесе бохо нотки.

 


Бохо стил в съчетание с интериора

Ако искате да изградите бохо стил от самото начало, може да заложите на ламперии, тапети, основи в естествени тонове. Може да обособите зелено кътче, което да кажем нямате възможност във вече устроена кухня. На показ трябва да са детайлите и декорациите, а кухненските уреди и пособия – скрити.

Бохо шик е изключително лесен за постигане стил в интериора, който може да внесе много уют особено в любимото на дамите помещение – кухнята. С малко усилия може да направите стилен интериор в бохо шик, дори останалите помещения в дома ви да не са в този стил – той просто пасва на всичко.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта