Как да обзаведем според зодията? - Дева

Публикувано на 01/09/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 01/09/2022 | Видяно 758 пъти

Девите се славят със своето чувство за подреденост. Те са доста педантични, когато става въпрос за чистота и ред в дома и не само. Когато говорим за интериор според зодия дева, трябва да имаме предвид, че стила за тях определено е минималистичен с бохо елементи. Девите са земни знаци, чиито представители се чувстват изключително свързани с природата и бохо детайлите им помагат да въведат тази връзка и в интериора.

Отворените пространства са изключително подходящи за натурата на зодия дева. Разпределението и подредбата им е в кръвта и точно това ще им помогне да обособят красиви кътове в отворени домове тип студио.


Основни цветове

Светлите тонове и изчистените текстури са нещото в интериора, което ще издаде вашата зодия. Контрастите не са присъщи, по-скоро представителите на дева биха се спрели на дребни детайли в природни нюанси като зелено, бежово, жълто, синьо, но в много светла тоналност.


Декорации и материи

Една дева, както споменахме, едва ли би допуснала в дома си силен контраст. Едни от най-подходящите декорации за зодията биха били растения и то по-скоро с преобладаващи листа, отколкото цветове. Свещите също са дискретна декорация, която представителите на зодията биха включили в интериора си.

Когато става въпрос за текстила, отново ключовите думи са „естествен“ и „чист“. Ленът и памукът ще се включат добре в дома на девата, тъй като са естествени материали, които внасят много приятно усещане в дома. При допир също са приятни, не търпят особено декорации по тях. Лъскави материи като сатен, или пък обшити с различни декорации платове, също са далеч от натурата на девата, затова не се предвиждат в интериорите им.


Изчистени пространства

Кухненски уреди на плота, козметика в различни шишенца в банята или пък хаотично подредени подправки по шкафовете едва ли ще забележите в дома на девата. Този зодиакален знак държи на естетиката и ще се опита да избегне всичко, което внася смут в спокойствието и чистотата на неговия дом. В днешно време има безброй варианти за такъв вид интериори – принадлежностите за баня може да са прибрани в шкафове, а сапуни и шампоани, които се ползват ежедневно може да сложите в стилни шишенца с помпички в един стил.

В дома на една истинска дева естетичното е издигнато на пиедестал и това си личи още от вратата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Димитър Димов
Цялостен ремонт, Варна
8 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
13 извършени проекта