Как да обзаведем според зодията? - Дева

Публикувано на 01/09/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 01/09/2022 | Видяно 715 пъти

Девите се славят със своето чувство за подреденост. Те са доста педантични, когато става въпрос за чистота и ред в дома и не само. Когато говорим за интериор според зодия дева, трябва да имаме предвид, че стила за тях определено е минималистичен с бохо елементи. Девите са земни знаци, чиито представители се чувстват изключително свързани с природата и бохо детайлите им помагат да въведат тази връзка и в интериора.

Отворените пространства са изключително подходящи за натурата на зодия дева. Разпределението и подредбата им е в кръвта и точно това ще им помогне да обособят красиви кътове в отворени домове тип студио.


Основни цветове

Светлите тонове и изчистените текстури са нещото в интериора, което ще издаде вашата зодия. Контрастите не са присъщи, по-скоро представителите на дева биха се спрели на дребни детайли в природни нюанси като зелено, бежово, жълто, синьо, но в много светла тоналност.


Декорации и материи

Една дева, както споменахме, едва ли би допуснала в дома си силен контраст. Едни от най-подходящите декорации за зодията биха били растения и то по-скоро с преобладаващи листа, отколкото цветове. Свещите също са дискретна декорация, която представителите на зодията биха включили в интериора си.

Когато става въпрос за текстила, отново ключовите думи са „естествен“ и „чист“. Ленът и памукът ще се включат добре в дома на девата, тъй като са естествени материали, които внасят много приятно усещане в дома. При допир също са приятни, не търпят особено декорации по тях. Лъскави материи като сатен, или пък обшити с различни декорации платове, също са далеч от натурата на девата, затова не се предвиждат в интериорите им.


Изчистени пространства

Кухненски уреди на плота, козметика в различни шишенца в банята или пък хаотично подредени подправки по шкафовете едва ли ще забележите в дома на девата. Този зодиакален знак държи на естетиката и ще се опита да избегне всичко, което внася смут в спокойствието и чистотата на неговия дом. В днешно време има безброй варианти за такъв вид интериори – принадлежностите за баня може да са прибрани в шкафове, а сапуни и шампоани, които се ползват ежедневно може да сложите в стилни шишенца с помпички в един стил.

В дома на една истинска дева естетичното е издигнато на пиедестал и това си личи още от вратата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта