1,799 Препоръчани специалисти по шпакловане

Заявете шпакловчик, напълно безплатно, още днес!

В основните ремонтни дейности на всеки дом неизменно присъства шпакловане на стени, тавани, а понякога и на гипсокартон. Това е фина операция, която изисква компетентната намеса на опитни шпакловчици. Правилното забъркване и разнасяне на шпакловъчна смес предшества последващото успешно боядисване и поставяне на тапети. За да бъдете спокойни, че неравностите по стените и таваните в ремонтираните ви стаи ще бъдат идеално изгладени, ви препоръчваме да се доверите на професионалисти, които владеят шпакловъчния занаят на достанъчно високо ниво. В MaistorPlus ще откриете стотици доказани професионалисти, чиято работа се препоръчва от клиенти, използвали услугите им. Необходимо е само да заявите проект, напълно безплатно, след което сравнявате оферти, запознавате се с бизнес профили и препоръки на кандидатите, и се спирате на този, който максимално отговаря на очакванията ви.

Заяви проект за Боядисване и декорация Боядисване и декорация Шпакловане


Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани
avatar_85702_26389439730.jpg
онлайн преди 2 дни

вътрешни ремонт

2 извършени проекта

Член от 10 месеца:

Здравейте, предлагам строителство на жилищни и обществени сгради, довършителни работи, реставрации на фасади, обновяване на сгради и ремонтни дейности. Изпълнение на договорите качествено и в срок! ...
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 1 ден

Д - А 11 ЕООД

VIP

13 извършени проекта

Последно мнение за "Оправяне стени":

"След среща с Данаил промених заявката от малък ремонт в пълен ремонт на апартамента. Допълнително към заданието се допълниха тавани от Гипсокартон , обръщане на прозорци и врати , шпакловане , лепене ... "
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 3 дни

Станислав

3 извършени проекта

Член от 8 месеца:

Нашара бригада се занимава с изграждане и ремонт на ВиК, парно и слънчеви инсталации. Също така с ремонт на апартаменти и къщи. Имаме дългогодишен опит и мниго доволни клиенти.
avatar_71759_57652465208.jpg
онлайн преди 3 дни

РЕМОНТ СТРОЙ - 2018

4 извършени проекта

Последно мнение за "Довършване на ремонт на баня":

"1. Изключително коректни. 2. Точни и бързи. 3. Качествена работа. 4. Добра цена. Препръчвам ги на всички и пак ще работим с тях. Пиша оценката 4 месеца след работата им с цел да се видят евентуални по ... "
Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес
онлайн преди 5 дни

Nikmar

3 извършени проекта

Член от 14 месеца:

Работя качествено и в срок. Имам дългогодишен опит и гарантирам за добре свършената работа.
avatar_92668_67980033486.jpg

Член от 2 месеца:

Ние сме фирма с 5-годишен стаж във вътрешните ремонти - сухо строителство, бани, ел - и приключени над 20 обекта.
cover_87006_5137954327.jpg
онлайн преди 1 месец

Fine Construction

Член от 9 месеца:

Ние сме Fine Construction, млад и креативен екип от архитекти. Специалната комуникация с всеки клиент е особено важна за нас, защото вярваме, че пространството трябва да отразява личността, която го о ...
Стандартна иконка за категория Строителство на сгради
онлайн преди 2 месеца

RGBLTD

Член от 6 месеца:

Реагираме до 1 ден след получено запитване. Работим през Събота и Неделя също. Работа, която не можем да гарантираме, че ще изпълним качествено - не предлагаме. Ниски ставки над свободния пазар на т ...
avatar_23432_91095494712.jpg
онлайн преди 1 ден

MX Строй ООД

VIP

8 извършени проекта

Последно мнение за "Изрязване и монтаж на фаянсова плочка за ревизионен отвор и подмяна на течащо казанче":

"Ремонтът на казанчето/моноблока и ревизионния отвор в банята ни беше извършен от представителите на "МХ Строй" бързо и качествено въпреки възникналите допълнителни усложнения. Препоръчвам!"