1265 Препоръчани майстори и фирми за шпакловане

Не хвърляйте пари на вятъра за материали, които няма да ви влязат в употреба. Вместо това потърсете опитен майстор, който да ви напътства при избора и поставянето на шпакловъчна смес, за да станат стените на дома ви съвършени! MaistorPlus е вашият верен пътеводител в намирането на изпълнител за шпакловане. Разгледайте офертите на конкуретни майстори и вижте резултати от тяхна предшна дейност, за да подберете подходящия за ремонта на вашето жилище!

От вас – заявката, от професионалистите – шпакловката!

Заяви проект

Шпакловчици от България

 • Майстор Николов · Ръководител на бригада · Шпакловане

  член от 02.11.2013.

  Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

  Майстор Николов работи в категория Бояджии от София, Шпакловчици и други.

  Последно оставена оценка:

  "Работата по проекта ми беше свършена безупречно, определено бих препоръчала майстор Николов на познати и приятели. От самото начало комуникацията беше изключително коректна, получих подробна информация за разходи за труд и материали и договор за ремонтните дейности. Всичко беше изпълнено в определените срокове, а апартаментът ми беше запазен много чист. Благодаря отново!"
  -> Покани за проект
 • Ivanov · Ръководител на бригада · Шпакловане

  член от 14.11.2014.

  Здравейте! Добре дошли в страницата на нашата строителна бригада! Радваме се, че проявихте интерес към услугите, които предлагаме. Ето и кратка информация за тях: Ние сме екип от специалисти с разнообразни професионални умения. Нашата специалност са цялостните или частични ремонти на апартаменти и къщи. Гарантираме индивидуален подход към всеки клиент.

  Ivanov работи в категория Бояджии от София, Професионални мазачи за замаски и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволен съм - момчетата установиха теча в стената, наложи се разбиване на плочки (което беше напълно очаквано с оглед на ситуацията), повредата бе отстранена и новите плочки положени. Всичко бе свършено максимално бързо и качествено! Препоръчвам Иванов и неговата бригадата!"
  -> Покани за проект
 • Тош ремонТ · Специализирана фирма · Шпакловане

  член от 26.04.2014.

  Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

  Тош ремонТ работи в категория Бояджии от София, Венецианска мазилка и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, Искам да изкажа мнението си към фирма Тош ремонт. Наех фирмата без договор с идеята да си направя банята която беше на шпакловка и замаска. Платих на г-н Тошев половината от сумата 1900 лв. за да започне работа и след това работата започна. В края на проекта (след повече от 1 месец, тук и аз имам вина за забавянето на срока, поради причината, че плочките ми се забавиха), банята изглеждаше завършена, при което платих на г-н Тошев остатъка от сумата. След това започна ходенето по мъките - изгоряха част от луничките в банята и вентилатора спря да работи. Да не говорим, че цялата санитария той я избираше и при мой въпрос, че искам друг цвят на тоалетната - отговора беше - "Те вградените с различен от бял цвят са много скъпи" .След това се започна едно юркане да си купувам гранитогреса за да можел да го нареди преди да сложат кухнята. Вече имах съмнения за цените и услугите които ми предлагаше той. Както и да е. След това го наех за 1700 лв. (уж) да направи шпакловка, замаска , редене на гранитогрес и латекс. Изведнъж сумата стана 2200 лв. заради обръщането на вратата за тоалетната и не знам и аз какви неща още. Явно, след като разбра, че няма да си взимам кухнята от него, започна да ме "мотае" със сроковете, да иска безумни цени и в крайна сметка аз плащах а видим резултат нямаше. Освен това, майстора му ми искаше 11лв. поради причината, че латекса свършил и трбвало да вземе още. И днес за капак, се бяхме разбрали да ми нареди ламинирания паркет и да ми монтира интериорната врата за 200 лв. Незнайно как цената стана 380 лв. при което му казах , че аз ще си направя тези ремонти, при което г-н Тошев ми поиска 30 лв. за смяната на изгорелите лунички в банята (не знам от къде ги е купувал, колко струват, какви са) и забележете - поиска ми 20 лв. за бензин. :) Нямам думи. След един час отново го извиках в апартамента за да ми даде ключовете и му казах, че приключваме с него. Предпочитам сам да си добоядисам стената (за която съм платил), отколкото да ме мотае и да се чудя кога ще ми свърши работа. Като цяло, поне на пръв поглед, към момента банята изглежда добре, нещата изглеждат извършени качествено. Съветвам обаче да подписвате договори с майсторите. Не бих могъл да препоръчам този изпълнител. "
  -> Покани за проект
 • Олег Димитров · Майстор на свободна практика · Шпакловане

  член от 09.12.2014.

  Здравейте ! Казвам се Олег Данчев и съм на 42 години. Със строителство се занимавам от 2004 година като много държа на качеството и коректноста.

  Олег Димитров работи в категория Бояджии от София, Бояджии за врати, прозорци и плоскости и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бърза реакция и отсраняване на проблема с дограмата още на следващата сутрин след публикуване на проекта. Беше дори неделя, т.е. за мен беше удобно защото съм си у дома и мога да присъстваме. Разумни цени и професионализъм. Много доволен и бих наел Олег за бъдещи проекти. Сашо"
  -> Покани за проект
 • Павел · Майстор на свободна практика · Шпакловане

  член от 11.03.2014.

  Здравейтe!

  Занимавам се със строителство oт 25 години, обичам работата си, държа на качеството и коректността.Нямам недоволни клиенти :)

  Павел работи в категория Бояджии от София, Шпакловчици и други.

  Последно оставена оценка:

  "положително.Доволна съм от качеството.Благодаря! по шестобалната система оценката от мене е 6. за майстора на свободна практика Павел Спегалски"
  -> Покани за проект
 • Калчев · Ръководител на бригада · Шпакловане

  член от 23.10.2014.

  Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

  Калчев работи в категория Бояджии от София, Бояджии за стени и тавани и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, Беше постигнато споразумение за наемане на бригата на Северин. След уточнението, организацията беше много добра и се напраи ремонта в определения срок. Мога да споделя че майсторите се справиха с лекота със задачата като лично Ръководителя следеше за прецизността, дори се включваше в работния процес. Навременно свърши ремонта , като всичко беше много добре направено. Получи се така че предвидената сума за заплащане в края се попромени , но това не беше проблем .Препоръчвам на всеки да си проверява предварително цени на отделни материали защото оттам могат да се получат разминавания!! Общата оценка е крайно положителна и отново бих разчитал на този майстор."
  -> Покани за проект
 • Иво - вътр.ремонти · Майстор на свободна практика · Шпакловане

  член от 09.02.2014.

  Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

  Иво - вътр.ремонти работи в категория Бояджии от София, Специалисти за лепене на тапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволни сме от извършената работа. Поръчката ни беше изпълнена по-рано от предварително уговорения срок, въпреки изникналите непредвидени затруднения. Иво работи качествено и бързо и при нужда отново бихме го наели."
  -> Покани за проект
 • Петров · Ръководител на бригада · Шпакловане

  член от 25.06.2014.

  Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

  Петров работи в категория Бояджии от София, Бояджии за стени и тавани и други.

  Последно оставена оценка:

  "В последните години правих няколко ремонта, но за първи път мога да препоръчам открито майсторите, които работиха. За мен беше голямо улеснение, че не трябваше да доставям материалите, а те имаха грижа за това. Работата беше изпълнена в кратки срокове, но без никакво претупване. Натрупаният професионален опит личеше във всяко едно отношение, като ми бяха препоръчани някои промени и подобрения, които само набитото професионално око може да забележи. Накрая всичко беше идеално измито и почистено, което ми се случва за първи път! Екипът не работи на най-ниските цени, но професионализмът има своята цена."
  -> Покани за проект
 • Пламен Цанов · Майстор на свободна практика · Шпакловане

  член от 28.06.2015.

  Здравейте. Аз съм изпълнител на строително-ремонтни дейности, в които съм най-добър и гледам да уважа всички вкусове и забележки, за което уважавам клиетите ми. Коментираме преди и по време на изпълнението на дадената дейност от поръчката.

  Пламен Цанов работи в категория Бояджии от София, Специалисти за лепене на тапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много вежлив и стараещ се човек. Дава добри съвети как да стане по-добре и по-хубаво."
  -> Покани за проект
 • Трайчо Трайков · Специализирана фирма · Шпакловане

  член от 01.06.2015.

  Фирмата ни предлага безплатен оглед в цялата страна.

  Имаме възможност да започнем работа без авансово заплащане след приключването на обекта се запалаща.

  Работим с договр и нотариална заверка по желание на клиента.

  Трайчо Трайков

  Трайчо Трайков работи в категория Бояджии от София, Професионални мазачи за замаски и други.

  Последно оставена оценка:

  "За първи път работя с Трайчо Трайков и със сигурност ще ползвам услугите му отново! При предварителната среща беше изключитално точен, въпреки почивния ден и ранния час. След нея получих подробна оферта в рамките на 24 часа. Веднага щом я потвърдих работата беше започната и свършена в рамките на уговорения срок – с обещания договор и без авансово плащане. Трайчо и момчетата от бригадата му са работливи, сръчни и прецизни – майстори в занаята си! С тях се контактува лесно и приятно. Нямах проблеми от никакво естество. Всички въпроси, изникващи междувременно, бяха решавани бързо и спокойно. След приключване на дейността им всичко беше подредено и почистено. А последвалите, непосредствено след ремонта, дъждовни дни потвърдиха качеството на работата им! Препоръчвам!"
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00