1,794 Препоръчани майстори за боядисване на врати, прозорци и плоскости

Направете заявка за боядисване на врати, напълно безплатно и без обвързване!

Умело извършеното боядисване на врата, прозорец или друга по-специфична плоскост у дома изисква професионализма на опитен специалист. На сайта на MaistorPlus лесно откривате доказани изпълнители за боядисване на врати и прозорци, след чиято намеса да останете доволни, също като вече препоръчалите ги клиенти. Дали да боядисате вратата или прозореца си с блажна боя, латекс, акрилна боя или друга, ще ви посъветват опитните майстори. Те знаят точно какви бои, четки и валяк да използват, съобразявайки се с това дали работят с дървени, метални или PVC врати например. Ръката им работи достатъчно точно, за да е прецизно и боядисването на прозорците и петна от боя да не попадат по стените. За да се свържете с професионални бояджии, които да боядисат вашите врати и прозорци, е нужно само да заявите напълно безплатно проекта си. Сравнете оферти, вижте рейтинга на кандидатствалите професионалисти и решете с кого от тях да работите.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_90843_98231923907.jpg
онлайн преди 3 месеца

kartachi-bg

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Предоставяме богат избор от услуги в сферата на строително-подготвителните дейности и услуги като: къртене, почистване и извозване на фаянс, бетон, тухли, асфалт, паваж и други. Предимствата на работ ...
avatar_23432_91095494712.jpg
онлайн преди 2 часа

MX Строй ООД

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Изрязване и монтаж на фаянсова плочка за ревизионен отвор и подмяна на течащо казанче":

"Ремонтът на казанчето/моноблока и ревизионния отвор в банята ни беше извършен от представителите на "МХ Строй" бързо и качествено въпреки възникналите допълнителни усложнения. Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 8 месеца

Ремонти

Член от 10 месеца:

Извършвам вик ремонти и отпушване на битови канализации,монтирам санитарно битова арматура както съм запознат с външните водопроводи и канализации и ги работя. Работя добре почти във всички аспекти н ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 1 час

sasho

18 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на детска стая - пукнатини по стените и боядисване":

"Ремонта беше извършен сравнително бързо и качеството беше задоволително."
avatar_76394_97662868910.jpg
онлайн преди 1 час

Ivan

6 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване":

"Свърши си работата коректно и точно."
cover_51409_41644776008.jpg
онлайн преди 1 час

Вива Билд Груп

17 извършени проекта

Последно мнение за "Товарене и извозване на боклук":

"Изрядно и точно изпълнение."
avatar_85984_69540280244.jpg
онлайн преди 2 часа

traqn

7 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване на кухня и коридор.":

"Много сме доволни от работата на Траян. Много коректен и точен. Всичко бе изпълнено така, както го искахме. Препоръчваме го."
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 4 часа

Genata

1 извършен проект

Последно мнение за "Вътрешно боядисване на апартамент":

"Наехме Евгени за нашия ремонт защото ни грабна още с първото си посещение в дома ни.Дойде подготвен,въоръжен със знания и умения. След като се запозна със ситуацията ни даде възможно най-компетентните ... "
cover_46264_29495324148.jpg
онлайн преди 4 часа

Атанасов

16 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаващо боядисване с латекс на двустаен апартамент":

"Атанас Атанасов е много коректен, работи прецизно и познава много добре материалите и технологията за всичко свързано с боядисване както и в много други области от ремонтните дейности. Прекрасен бонус ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 ден

ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Латекс стени и блажна боя врати и прозорци в две двустайни жилища":

"Изключително доволна съм от Николай и неговия екип заради напълно отговорното и коректно отношение към мен като клиент. Николай се съобрази с нуждите и възможностите ми и прояви най-висока степен на г ... "

Оставени мнения за Боядисване и декорация:

Деян Господинов преди 1 ден за Довършителни работи по апартамент в София. | София

“Майсторът си свърши чудесно работата. Навсякъде е боядисано, шкурено и шпакловано перфектно, въпреки кривите стени и други трудности. Оцених високо фактите, че пожела да работи само с познати продукти, даде ми точна цена на момента(с труд и материали), спази всички срокове и уговорки до минутата и даже извърши повече работа(в името на по-добрия ефект накрая). Много съм му благодарен за отзивчивостта и коректното отношение. Пожелавам му здраве и все така успешна работа за напред.”

Димитров Димитров отговори:

Благодаря

Врабчева преди 13 дни за Боядисване на кухня и коридор. | София

“Много сме доволни от работата на Траян. Много коректен и точен. Всичко бе изпълнено така, както го искахме. Препоръчваме го.”

Мария Гирова преди 20 дни за Шпакловане и боядисване на колона с венециан | София

“Препоръчвам! Момчето реагира много бързо, беше коректен и точен. Освен бързо свършената работа той и колегата му изчистиха след ремонта, което заслужава аплауси :)”

Metodi Dimitrov отговори:

Благодаря

Даниела Ванева преди 24 дни за Боядисване на 4 интериорни таблени врати | София

“Работата, за която го наех беше нова и непривична за него. За пръв път сваляше боя с пистолет за горещ въздух. Работи енергично, нямаше размотаване, спази уговорените цена (която беше много разумна) и срок. Склонен е обаче да работи дори прекалено бързо и да претупва детайлите. Не можех всеки ден да следя хода на работата и накрая забелязах доста несъвършенства в детайлите, които той предложи след като завърши следващия обект да дойде и да отстрани.”

Борислав Велков преди 7 месеца за Освежаване на 2 етажа от блок в 2 цвята. | София

“Останахме много доволни от майстор Николов. Бързо и качествено изпълнение”

Милена преди 10 месеца за Пребоядисване на интериорни врати и каси. | София

“Много добре свършена работа.”

Георги Александров преди 17 месеца за Ремонт на метална входна врата и още 2 други | София

“Проектът бе изпълнен отлично. След предварителен оглед и консултация ми бе направена оферта и дата за начало на ремонта. След като всичко бе уговорено - труд, материали, дейност за извършване, работата започна. Изпълнението бе идеално и професионално. Останах много доволен.”

Искра Георгиева преди 23 месеца за Двустаен, панелен апартамент се нуждае от боядисване и декорация. | София

“Бързо, точно, чисто и акуратно. Благодаря момчета!”

Иван Павлов преди 33 месеца за Ремонтни дейности на стълбището в 4-ри етажен жилищен блок | София

“Изключително съм доволен от извършената работа от Митко Койнов, изказвам му похвала и благодарност!”

Михаела Петрова преди 34 месеца за боядисване и възстановяване на 3 кв. м. в баня и стая, пострадали от наводнение | София

“Много съм доволна. Свърши работата си бързо и качествено на много добра цена. Ще ползвам услугите му и занапред ”

В какви случаи е необходимо боядисване на врати?

Един от най-лесните начини да освежим жилището си е неговото боядисване. Невинаги обаче имаме желание, а и време, да минаваме с боя всички стени и тавани. Иска ни се да променим само един акцент, с идеята това да донесе различно настроение в съответното помещение. В тези случаи да боядисаме само вратата си е удачно решение. А ето и в обобщение ситуациите, в които е необходимо да предприемем боядисване на врати:

 • Вратите ни са похабени. В същото време обаче състоянието все още не е такова, че да е необходима смяната им. Едно шлайфане, грундиране и последващо боядисване може значително да подобри вида им, а и да удължи живота им.
 • Старата боя на вратата е започнала да се бели. Това, разбира се, изобщо не е естетично и следва да бъдат взети мерки белещата се боя да се отстрани и на нейно място да се положи нова.
 • Искаме нов цвят за вратите си. За да се решим на действия като боядисване на врати, прозорци или други плоскости, не е задължително същите да се нуждаят от ремонт. Напълно допустимо е да ни е омръзнал досегашният им цвят и желанието ни да е да го променим.

Боядисване на врати: какви услуги влизат в тази дейност и важно ли е да наемем майстор?

На първо четене няма нищо кой знае колко сложно в това, да се боядиса една врата. Но все пак и тази ремонтна дейност си има своите специфики. А от правилното прилагане на същите зависи да сте доволни от финалния резултат. Затова нашият съвет е да не подценявате боядисването на вратата си и ако ви липсва професионален опит, да се доверите на опитен бояджия. Той, от своя страна ще ви предложи следните услуги:

 • Съвет при избор на боя. Добре да взимаме под внимание материалът, от който вратите са направени. За някои ще е подходяща блажна боя, за други акрилна и т.н. 
 • Насоки при избора на метод на боядисване. Различните начини за боядисване на врати дават и съответните ефекти. Те също зависят от материята на вратата, дали тя е с чист дизайн или украшения по себе си, какво е нейното състояние, както и други условия. Например, на дървото, като материя, е подходящо нанасянето на боята да се извършва с четка, особено ако има дърворезба по себе си. От друга страна, за металните врати е по-удачно праховото боядисване.
 • Отстраняване на стария пласт боя. Това е процес, който трябва да бъде извършен прецизно, по начин, който да не повреди вратата.
 • Шлайфане и грундиране. Първото се прави най-вече при дървените врати, с цел да се премахнат евентуални трески и неравности. След това се грундира повърхността.
 • Нанасяне на новата боя. В зависимост от това колко наситен искаме да е новият цвят, се боядисва с две, три или повече ръце, като при всяко нанасяне трябва да се изчаква боята да изсъхне. 

Как да разберем, че сме наели добър майстор за боядисването на вратата ни?

Коректният изпълнител не се наема да дава конкретна ценова оферта, преди да е видял вратата на място. Той ще се уговори с вас за оглед, ще дискутира условия и срок за работа и ще се постарае да ги спази. Инициативата за предварителен оглед, който да подскаже какво може да се направи в дадена ситуация, е сред основните признаци, по които можете да разпознаете добрите специалисти в която и да е ремонтна дейност. Що се отнася до разглежданото тук боядисване на врати, е добре да имате предвид за наетия от вас майстор също:

 • Има опит зад гърба си, както и позитивни оценки от досегашни клиенти, за работата си. Именно в MaistorPlus можете да откриете бояджии, които са препоръчани от клиенти, вече използвали услугите им и останали доволни от тях;
 • Дава ви полезни съвети с каква боя и какъв метод е най-добре да се боядиса съответната врата;
 • Работи прецизно и чисто, съобразявайки в кой момент да използва валяк, четка или други бояджийски инструменти;
 • Насочва ви как да поддържате в оптимално състояние вратата си, така че тя да запази свежия си вид за по-дълго време.

Как MaistorPlus ни свързва лесно с препоръчани майстори за боядисване на врати?

В платформата на MaistorPlus намирането на подходящ изпълнител, който успешно да боядиса вратите в дома ви, става наистина бързо и лесно. При нас разглеждате списъци с регистрирани майстори и фирми, както и техните бизнес профили, в които е описан досегашният им опит и са споделени препоръки от клиенти. На база на тази информация решавате дали да поканите някого на работа, а можете и директно да заявите проект, като:

 • Напълно безплатно изпращате заявка, сравнявате оферти, четете клиентски отзиви, комуникирате с професионалистите.
 • Сами преценявате дали да поканите някого на оглед.
 • Наемате изпълнител единствено когато сте сигурни, че сте намерили подходящия, отговарящ на изискванията ви.
 • Можете да оставите и своята оценка за работата на избрания от вас майстор, след като той е изпълнил задачата ви.


Открийте с MaistorPlus оптимален вариант за боядисването на вратите в дома си! Направете безплатна заявка още сега!