3,009 Препоръчани майстори за боядисване на врати, прозорци и плоскости

Направете заявка за боядисване на врати, напълно безплатно и без обвързване!

Умело извършеното боядисване на врата, прозорец или друга по-специфична плоскост у дома изисква професионализма на опитен специалист. На сайта на MaistorPlus лесно откривате доказани изпълнители за боядисване на врати и прозорци, след чиято намеса да останете доволни, също като вече препоръчалите ги клиенти. Дали да боядисате вратата или прозореца си с блажна боя, латекс, акрилна боя или друга, ще ви посъветват опитните майстори. Те знаят точно какви бои, четки и валяк да използват, съобразявайки се с това дали работят с дървени, метални или PVC врати например. Ръката им работи достатъчно точно, за да е прецизно и боядисването на прозорците и петна от боя да не попадат по стените. За да се свържете с професионални бояджии, които да боядисат вашите врати и прозорци, е нужно само да заявите напълно безплатно проекта си. Сравнете оферти, вижте рейтинга на кандидатствалите професионалисти и решете с кого от тях да работите.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 7 часа

TODOR TODOROV

34 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаване на обект за бързо хранене":

"Останахме много доволни от цялата работа на Тодор. Всичко беше изпълнено в срок и с много добро качество. Ремонтът беше на търговски обект и цялата работа беше свършена на професионално ниво. Със сигу ... "
Профилна снимка - БИЛД ЕООД
онлайн преди 9 дни

БИЛД ЕООД

VIP

3 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на плот с лята мивка в кухня":

"Благодаря! Бързо, качествено, професионално, без щети! Препоръчвам ги!"
label.cover - Борис Багелийски
онлайн преди 2 дни

Делукс Билд ЕООД

7 извършени проекта

Последно мнение за "Проект за довършителни вътрешни ремонти на баня и хол":

"Много добре свършена работа, в срок и според уговорката. Определено бих препоръчал и бих използвал отново услугите на фирмата при следващ ремонт. Работи се с договор и няма скрити разходи."
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 3 дни

RONKOR

10 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловка с гипсово лепило (2 ръце)":

"Доволен съм от свършената работа за сумата, която платих. Резултата е супер. Разбира се имаше малко забавяне от тяхна страна, но резултата както казах е много добър. "
Профилна снимка - Венцислав Димитров
онлайн преди 6 дни

Венцислав Димитров

5 извършени проекта

Последно мнение за "Поправки в баня":

"Венцислав Димитров извърши сериозен ремонт в нашата баня като прояви висок професионализъм, пунктуалност и точност. Работи много качествено, използва съвременни материали, инструменти и други техниче ... "
Профилна снимка - Златин Господинов
онлайн преди 11 дни

Златин Господинов

12 извършени проекта

Последно мнение за "Вик подмяна":

"Много добре свършена работа по ВиК проект. Разбиращ си от работата ВиК професионалист."
cover_47662_13169890782.jpg
онлайн преди 11 часа

genchevstroi

52 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на керемиди":

"Бързо отзоваване, анализ и поправка"
Профилна снимка - Емо Петров
онлайн преди 1 час

Емо Петров

68 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване на 2 стаи и коридор":

"Доволна съм от Емо и неговия екип. Каквото се бяхме говорили, всичко се изпълни. Всичко беше в срок. Препоръчвам на всеки който има нужда. Сериозен и отговорен. Ще се радвам в бъдеще да работим пак з ... "
cover_66988_58497010544.jpg
онлайн преди 3 дни

Илийчо Строй

58 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване с латекс на малко помещение":

"Майстор Илийчо е много работлив, бърз и чист. Лесно се разбрахме за цена и работа."
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 1 час

Иво Методиев

VIP

85 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване и шпакловане, залепване на 2 плочки":

"Много сме доволни от свършената работа. Бързо, качествено и супер коректно, дори свършиха неща, които не бяха планирани първоначално. Работи се чисто и експедитивно. Определено ще се обадим пак, ако и ... "

Оставени мнения за Боядисване и декорация:

Ралица преди 38 месеца за Обръщане на прозорци, боядисване, изрязване на малка стена, смяна на плочки в кухня | София

“Много професионално отношение и реализация на проекта (обръщане на дограма, боядисване, смяна на плочки, монтаж на корнизи). Реагираха на всички възникнали спънки. СПравиха се в уговорения срок. Много добро отношение към клиента. Отново бихме се доверили при следващ ремонт.”

Коста преди 40 месеца за Пребоядисване на лакирани дървени врати | София

“Доволни сме от свършената работа, за която беше предложена съвсем прилична цена. Отзоваха се бързо и работиха старателно, което е много важно, когато се работи с дърво. След приключване почистваха.”

Марио Стоянов отговори:

Благодарим за доверието ще се радваме пак да бъдем полезни!

Стефан Христов преди 40 месеца за Лакиране на външна ламперия на къща, второ ниво | Бургас

“Георги Трайков е човек , който си разбира от работата . Макар и млад има голям опит в организиране на работния процес . Бързо и точно . Момчетата от бригадата са съвестни и отговорни за това ,което вършат . Всички условия по договора бяха спазени .”

Адриана преди 41 месеца за Лепене на тапети и боядисване | София

“Имах за шпакловане и боядисване , хол, кухня и антре. Пламен свърши съвестно и бързо задачата на отлична цена. Благодаря!”

Пламен Цанов отговори:

Благодаря.

Деян Господинов преди 43 месеца за Довършителни работи по апартамент в София. | София

“Майсторът си свърши чудесно работата. Навсякъде е боядисано, шкурено и шпакловано перфектно, въпреки кривите стени и други трудности. Оцених високо фактите, че пожела да работи само с познати продукти, даде ми точна цена на момента(с труд и материали), спази всички срокове и уговорки до минутата и даже извърши повече работа(в името на по-добрия ефект накрая). Много съм му благодарен за отзивчивостта и коректното отношение. Пожелавам му здраве и все така успешна работа за напред.”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря

Врабчева преди 44 месеца за Боядисване на кухня и коридор. | София

“Много сме доволни от работата на Траян. Много коректен и точен. Всичко бе изпълнено така, както го искахме. Препоръчваме го.”

преди 44 месеца за Шпакловане и боядисване на колона с венециан | София

“Препоръчвам! Момчето реагира много бързо, беше коректен и точен. Освен бързо свършената работа той и колегата му изчистиха след ремонта, което заслужава аплауси :)”

Методи Димитров отговори: Виж снимки

Благодаря

преди 44 месеца за Боядисване на 4 интериорни таблени врати | София

“Работата, за която го наех беше нова и непривична за него. За пръв път сваляше боя с пистолет за горещ въздух. Работи енергично, нямаше размотаване, спази уговорените цена (която беше много разумна) и срок. Склонен е обаче да работи дори прекалено бързо и да претупва детайлите. Не можех всеки ден да следя хода на работата и накрая забелязах доста несъвършенства в детайлите, които той предложи след като завърши следващия обект да дойде и да отстрани.”

Виж снимки
преди 51 месеца за Освежаване на 2 етажа от блок в 2 цвята. | София

“Останахме много доволни от майстор Николов. Бързо и качествено изпълнение”

Виж снимки
преди 54 месеца за Пребоядисване на интериорни врати и каси. | София

“Много добре свършена работа.”

В какви случаи е необходимо боядисване на врати?

Един от най-лесните начини да освежим жилището си е неговото боядисване. Невинаги обаче имаме желание, а и време, да минаваме с боя всички стени и тавани. Иска ни се да променим само един акцент, с идеята това да донесе различно настроение в съответното помещение. В тези случаи да боядисаме само вратата си е удачно решение. А ето и в обобщение ситуациите, в които е необходимо да предприемем боядисване на врати:

 • Вратите ни са похабени. В същото време обаче състоянието все още не е такова, че да е необходима смяната им. Едно шлайфане, грундиране и последващо боядисване може значително да подобри вида им, а и да удължи живота им.
 • Старата боя на вратата е започнала да се бели. Това, разбира се, изобщо не е естетично и следва да бъдат взети мерки белещата се боя да се отстрани и на нейно място да се положи нова.
 • Искаме нов цвят за вратите си. За да се решим на действия като боядисване на врати, прозорци или други плоскости, не е задължително същите да се нуждаят от ремонт. Напълно допустимо е да ни е омръзнал досегашният им цвят и желанието ни да е да го променим.

Боядисване на врати: какви услуги влизат в тази дейност и важно ли е да наемем майстор?

На първо четене няма нищо кой знае колко сложно в това, да се боядиса една врата. Но все пак и тази ремонтна дейност си има своите специфики. А от правилното прилагане на същите зависи да сте доволни от финалния резултат. Затова нашият съвет е да не подценявате боядисването на вратата си и ако ви липсва професионален опит, да се доверите на опитен бояджия. Той, от своя страна ще ви предложи следните услуги:

 • Съвет при избор на боя. Добре да взимаме под внимание материалът, от който вратите са направени. За някои ще е подходяща блажна боя, за други акрилна и т.н. 
 • Насоки при избора на метод на боядисване. Различните начини за боядисване на врати дават и съответните ефекти. Те също зависят от материята на вратата, дали тя е с чист дизайн или украшения по себе си, какво е нейното състояние, както и други условия. Например, на дървото, като материя, е подходящо нанасянето на боята да се извършва с четка, особено ако има дърворезба по себе си. От друга страна, за металните врати е по-удачно праховото боядисване.
 • Отстраняване на стария пласт боя. Това е процес, който трябва да бъде извършен прецизно, по начин, който да не повреди вратата.
 • Шлайфане и грундиране. Първото се прави най-вече при дървените врати, с цел да се премахнат евентуални трески и неравности. След това се грундира повърхността.
 • Нанасяне на новата боя. В зависимост от това колко наситен искаме да е новият цвят, се боядисва с две, три или повече ръце, като при всяко нанасяне трябва да се изчаква боята да изсъхне. 

Как да разберем, че сме наели добър майстор за боядисването на вратата ни?

Коректният изпълнител не се наема да дава конкретна ценова оферта, преди да е видял вратата на място. Той ще се уговори с вас за оглед, ще дискутира условия и срок за работа и ще се постарае да ги спази. Инициативата за предварителен оглед, който да подскаже какво може да се направи в дадена ситуация, е сред основните признаци, по които можете да разпознаете добрите специалисти в която и да е ремонтна дейност. Що се отнася до разглежданото тук боядисване на врати, е добре да имате предвид за наетия от вас майстор също:

 • Има опит зад гърба си, както и позитивни оценки от досегашни клиенти, за работата си. Именно в MaistorPlus можете да откриете бояджии, които са препоръчани от клиенти, вече използвали услугите им и останали доволни от тях;
 • Дава ви полезни съвети с каква боя и какъв метод е най-добре да се боядиса съответната врата;
 • Работи прецизно и чисто, съобразявайки в кой момент да използва валяк, четка или други бояджийски инструменти;
 • Насочва ви как да поддържате в оптимално състояние вратата си, така че тя да запази свежия си вид за по-дълго време.

Как MaistorPlus ни свързва лесно с препоръчани майстори за боядисване на врати?

В платформата на MaistorPlus намирането на подходящ изпълнител, който успешно да боядиса вратите в дома ви, става наистина бързо и лесно. При нас разглеждате списъци с регистрирани майстори и фирми, както и техните бизнес профили, в които е описан досегашният им опит и са споделени препоръки от клиенти. На база на тази информация решавате дали да поканите някого на работа, а можете и директно да заявите проект, като:

 • Напълно безплатно изпращате заявка, сравнявате оферти, четете клиентски отзиви, комуникирате с професионалистите.
 • Сами преценявате дали да поканите някого на оглед.
 • Наемате изпълнител единствено когато сте сигурни, че сте намерили подходящия, отговарящ на изискванията ви.
 • Можете да оставите и своята оценка за работата на избрания от вас майстор, след като той е изпълнил задачата ви.


Открийте с MaistorPlus оптимален вариант за боядисването на вратите в дома си! Направете безплатна заявка още сега!