91 Препоръчани майстори за ремонт на баня в Пловдив

Ремонтирайте успешно банята си в Пловдив - направете безплатна заявка още сега!

Можете да сбъднете желанието си за комфортна, удобна и красива баня. Необходимо е единствено да откриете точния за вас специалист в Пловдив. Имате възможност да вземете напълно информиран избор, сравнявайки оферти, препоръки, отзиви от клиенти, като заявите проект в MaistorPlus, напълно безплатно и без обвързване, още днес!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес
онлайн преди 10 часа

konsilieri

10 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на ламинат":

"Доволни сме от работата. Единсвено препоръчваме да не работи, когаго е здравословно неразположен."
Профилна снимка - Митко Иванов
онлайн преди 16 часа

Т.И.Р.АУТОПОЛИ

3 извършени проекта

Член от 7 месеца:

Фирмата се занимава с изграждане на Груби Строежи и Изпълнение на Довършителни работи Фирмата е регистрирана в КСБ България И можем да изпълняваме обекти от 1.3 категория Жилищни сгради до 5000м2 Р ...
Профилна снимка - Митко Иванов
онлайн преди 16 часа

Т.И.Р.АУТОПОЛИ

3 извършени проекта

Член от 7 месеца:

Фирмата се занимава с изграждане на Груби Строежи и Изпълнение на Довършителни работи Фирмата е регистрирана в КСБ България И можем да изпълняваме обекти от 1.3 категория Жилищни сгради до 5000м2 Р ...
Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 3 часа

Васил Михайлов

2 извършени проекта

Последно мнение за "Блокирала външна ролетна щора":

"Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!"
Профилна снимка - Красимир Димитров
онлайн преди 13 часа

Красимир Димитров

14 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня 22 кв.м.":

"Много съм доволна от работата на Красимир Димитров. С една дума - Перфектен майстор!"
avatar_73287_41128829727.jpg
онлайн преди 1 ден

Нов Дом

16 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне."
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Ремонти

Член от 8 месеца:

Ние сме бригада занимаваща се строително -ремонтни довършителни услуги.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 21 месеца

Данчо

Член от 76 месеца:

Изгодни вътрешни ремонти

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

Член от 16 месеца:

Казвам се Явор Стаматов и се занимавам с различни ремонтни дейности и довършителни работи на всякакви видове помещения - апартаменти, къщи, офиси, складови помещения и др. Приоритет в моята работа са ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Ремонти

Член от 14 месеца:

Малка но добре работеща строителна бригада

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Димитрина Христова преди 6 месеца за Цялостен ремонт на баня 22 кв.м. | Пловдив

“Много съм доволна от работата на Красимир Димитров. С една дума - Перфектен майстор!”

Силвия Митрушева преди 9 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне.”

Иван Банчев преди 9 месеца за Лепене на плочки, слагане на моноблок и мивка в тоалетна | Пловдив

“Бързо, точно и коректно свършена работа!”

Самуил Шивачев преди 11 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Перфектна работа на господин Вълчев. Въпреки малкото закъснение, извърши всичко по банята и съм много доволен.”

Ивайло Даскалов преди 11 месеца за Ремонт баня | Асеновград

“Изключително коректни, заданието се изпълни в срок и според поставените от мен изисквания.Горещо препоръчвам на всеки, който си търси сериозна фирма за свой проект и иска да си спести излишни главоболия.”

Красимир Карагюлев отговори:

Ивайло ние от Нов Дом оценяваме и ви благодарим за вашето мнение. Благодаря ви, че ни се доверихте. И с удоволствие бихме работили пак с вас ако ви се наложи.

Гергана Маргаритова преди 14 месеца за Една баня - ново строителство,за поставяне на плочки | Пловдив

“Много съм доволна от работата на Никола Лазаров! Започна и свърши навреме. Препоръчвам го на Всеки!”

Цвети преди 17 месеца за Корекции в баня след друг майстор | Пловдив

“Доволна съм от Краси, Помогна ми в труден момент. Много е отговорен, каквото е казал го е свършил в срок и както сме се разбрали. Не е мърляч, изключително търпелив и спокоен. Не обича да стои без работа. Освен всички ремонтни дейности свързани със сухото строителство (шпакловка, монтаж на остъкление, повдигане на врати, изправяне на стени, лепене на плочки, вътрешна изолация, боядисване, полагане на паркет и первази) ми помогна и за неща свързани с електротехник (смяна на ел. табло, свързване на бойлер, скрито осветление, лампи). Не работи по няколко обекта едновременно, което води до бързи резултати.”

Жана Добрева преди 18 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Много сме доволни. Добре свършена работа.
Препоръчвам!”

Dimitar Z преди 27 месеца за Ремонт на тавана в банята и тоалетната - шпакловка и боядисване | Пловдив

“Ремонтът е извършен, всичко бе направено според предварителните уговорки и изпълнено в срок !”

Ivan Kratchanov преди 39 месеца за Цялостен ремонт (без ВиК) | Пловдив

“Доволен съм от извършения ремонт от Христо и неговата бригада. Всичко беше извършено съобразно подписания преди започването на работата договор, в определения срок и и цена. Качеството на извършените работи е високо. Обектът ми беше предаден почистен, без каквито и да е остатъци от строителни дейности, което ми направи много добро впечатление. Комуникацията ми с хората от групата беше безпроблемна и ми даваха съвети как да подобря замислените от мен неща. Като цяло, чувствах се сигурен и спокоен, че съм поверил ремонта си на правилните хора. Препоръчвам фирма "Строй перфект БГ"
Иван Крачанов от гр. Пловдив”

Какви предимства ни носи изборът да работим с майстор или фирма за ремонт и направа на баня?

Когато влизаме в своята баня, искаме вътре да ни посреща приятна и чиста обстановка. Изпълваме се с удовлетворение, виждайки как плочките са наредени правилно, използвани са качествени фуги за тях, тоалетната чиния, мивката, ваната, душ кабината са организирани адекватно в пространството. За да имаме по-голяма гаранция, че ще ни се случва всичко това, е необходимо да поддържаме хигиенното си помещение в оптимално състояние. Това е напълно възможно, когато се доверим на доказани специалисти и фирми за баня, които при нужда да се заемат с ремонтните процедури в нея. Защо е за предпочитане да работим с професионалисти, вместо да поемем инициативата за по-малки или мащабни промени в банята сами:

 • Специалистите за баня виждат с по-голяма точност какъв ремонт е нужен. Трябва да взимаме предвид факта, че липсата на професионална подготовка може да ни попречи да видим реалната "диагноза" в хигиенния си кът. Възможно е например да забележим петна от мухъл по стените и да поръчаме майстор единствено за шпакловане и боядисване. В същото време да се окаже, че истинският проблем е в спукани в стената тръби, което налага ремонт на В и К инсталацията. 
 • Доказаните майстори и фирми за баня работят с качествени материали. Често срещана ситуация е плочките в банята да хлопат. Причина за това е недостатъчно или неподходящо използван теракол или лепило за плочки. Не по-малко важни от качествените лепила и силикони, са избраните фуги. Тяхната роля е не само да бъдат естетичен завършек, но и да предпазват пространството между плочките от задържане на вода и мръсотия. Устойчивият материал, съчетан с ергономични форми за санитарията в помещението е още един щрих към качествено изпълнената баня. 
 • Професионалните изпълнители за баня предлагат коректни цени. Всички се радваме, когато ремонтът в банята ни излезе евтино. Първоначално ниската инвестиция обаче може да извика по-сериозни разходи за последващи поправки. Коректните майстори и фирми ще ви дадат максимално изгодно ценово решение за редене на плочки, отопление, монтиране на душ и вана, отпушване на канал, лепене на тапети в баня и други, но без това да е за сметка на качеството. 

Къде да открием препоръчани майстори и фирми за ремонт и изграждане на баня в Пловдив?

Необходимостта от ремонтна намеса в банята рано или късно навестява всекиго. Добре сме запознати със ситуации, в които е нужна смяна или ремонт на тоалетно казанче, отпушване на мивка, лепене на лайсни, уплътняване коритото на душ кабина и подобни. Възниква въпросът къде можем да открием специалист за баня, който максимално качествено да извърши всички ремонтни процеси в банята и това да е финансово добре за нас. Имаме няколко варианта:

 • Разпитваме приятели и близки за фирми и майстори за баня. Да се обърнем към близки, приятели и познати, които да ни препоръчат професионалист за обновяване и корекции в банята, е обичайна практика в България. В повечето случаи обаче този подход води до разочарования. Оказва се, че на майсторът, препоръчан ни от приятел, дейности като лепене на плочки, монтиране на батерия или смесител за мивка или поставяне на шкафче за баня не му се удава точно както на нас ни се иска. Получава се сериозно разминаване между приятелското и нашето мнение. 
 • Разглеждаме обяви за майстори за баня. Отказали сме се от варианта да се допитваме до приятели кой специалист за баня да наемем и решаваме да разгледаме обявите във вестниците и интернет. Оттам ни заливат суперлативи, които майстори и фирми сами дават за своята работа. Не само че в светкавично бързи срокове ще ни сменят преградната стена на душ кабината, ще пребоядисат тавана и монтират водоустойчиви лунички, ами ще го направят финансово атрактивно. Звучи наистина добре, но няма как да бъдем уверени, че винаги ще отговаря на реалността.
 • Доказани майстори и фирми за баня в Пловдив. Кое по-добре от препоръки от клиенти за работата на майстори и фирми за баня в Пловдив, може да докаже нейните ефективност и качество? Обичайно потребителите откровено споделят впечатленията си от майстори, а щом някой специално е отделил от времето си, за да остави оценка и напише позитивен отзив, това вече е безспорна гаранция за отлично работещ специалист. В платформата на MaistorPlus клиентите не само бързо и лесно откриват точните за себе си професионалисти, които да ремонтират банята им, но и са достатъчно ентусиазирани от резултата след това, за да го споделят чрез системата за рейтинг и отзиви на сайта. В последствие всеки може да се запознае с оставените оценки и да прецени желае ли да работи със съответния майстор или фирма за баня в Пловдив.   

Как MaistorPlus ни показва верния път до точните професионалисти за баня в Пловдив?

Сайтът на MaistorPlus ви помага бързо и лесно да откриете подходящите изпълнители за ремонтни услуги за баня в Пловдив. Можете да избирате измежду списъци с регистрирани майстори и фирми и да наемете директно тези, чиито бизнес профили харесате, или да изпратите безплатна заявка, където подробно описвате проекта си. В отговор получавате конкурентни оферти, отговарящи на изискванията ви за бюджет и срок на ремонта, единствено от специалисти, намиращи се във вашия район в Пловдив. Какви други предимства получавате с платформата:

 • Можете да опишете подробно ремонтните дейности, от които се нуждаете за банята си, да добавите предпочитан период за ремонта и бюджет и да ги заявите напълно безплатно чрез сайта;
 • Сравнявате оферти, изпратени от майстори и фирми за баня в Пловдив и преценявате коя е най-добрата за вас;
 • Запознавате се с бизнес страниците на професионалистите, с техни предишни завършени проекти, както и с оценки и отзиви от предишни клиенти;
 • Имате пълната свобода да решите желаете ли да поканите някого на оглед и само ако измежду кандидатствалите по заявката ви откривате изпълнител, с когото искате да работите, го наемате;
 • На свой ред също имате възможност да оставите своя отзив за извършените от майстора ремонтни услуги и така да помогнетена клиенти след вас.

 

Доставете си радост и комфорт у дома с отлично изпълнена баня! Свържете се бързо и лесно с препоръчани фирми и майстори за баня в Пловдив още сега чрез MaistorPlus!