139 Препоръчани майстори за ремонт на баня в Пловдив

Ремонтирайте успешно банята си в Пловдив - направете безплатна заявка още сега!

Можете да сбъднете желанието си за комфортна, удобна и красива баня. Необходимо е единствено да откриете точния за вас специалист в Пловдив. Имате възможност да вземете напълно информиран избор, сравнявайки оферти, препоръки, отзиви от клиенти, като заявите проект в MaistorPlus, напълно безплатно и без обвързване, още днес!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 2 часа

"Никола

85 извършени проекта

Последно мнение за "Плочки в баня":

"Никола беше нает за банята,но изникнаха и още куп неща които той оправи.Разбира от ВиК,мазилки,слагане на ламинат и други.Коректен и точен.Препоръчваме!"
Профилна снимка - Александър Костянев
онлайн преди 20 дни

Александър Костянев

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Въпреки забавянето, резултатът оправда всички мои очаквания и изпълни всички мои идеи, за което мога само да благодаря на Алекс, Владо и Нено. Банята, не бе никак лесен проект. Малки размери и старо, ... "
Профилна снимка - Красимир Димитров
онлайн преди 4 дни

Красимир Димитров

25 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на теракот и фаянс за 25 кв. м. нова баня":

"Останах много доволен от свършената работа! Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес
онлайн преди 2 дни

Пламен

18 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Много се радвам, че сайтът ме свърза с Пламен. Тъй като апартамента, който правя не е в града, в който понастоящем живея, мога да идвам рядко само съботите. Затова дадох на Пламен скицата, където са о ... "
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 22 месеца

Данчо


Все още няма извършени проекти

Член от 116 месеца:

Изгодни вътрешни ремонти

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес
онлайн преди 45 месеца

Явор Стаматов


Все още няма извършени проекти

Член от 57 месеца:

Казвам се Явор Стаматов и се занимавам с различни ремонтни дейности и довършителни работи на всякакви видове помещения - апартаменти, къщи, офиси, складови помещения и др. Приоритет в моята работа са ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 46 месеца

Ремонти


Все още няма извършени проекти

Член от 48 месеца:

Ние сме бригада занимаваща се строително -ремонтни довършителни услуги.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 24 месеца

Ремонти


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

Малка но добре работеща строителна бригада
Профилна снимка - Рамадан Вели
онлайн преди 8 месеца

Рамадан Вели


Все още няма извършени проекти

Член от 22 месеца:

Бригада от 10 човека
Профилна снимка - Александър Костянев
онлайн преди 20 дни

Александър Костянев

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Въпреки забавянето, резултатът оправда всички мои очаквания и изпълни всички мои идеи, за което мога само да благодаря на Алекс, Владо и Нено. Банята, не бе никак лесен проект. Малки размери и старо, ... "

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Димитър Михайлов преди 2 месеца за Лепене на теракот и фаянс за 25 кв. м. нова баня | Пловдив

“Останах много доволен от свършената работа! Препоръчвам!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря

Руско Кумовски преди 3 месеца за Затваряне на тръби в тоалетна, след къртене за отстраняване на теч | Пловдив

“Комуникацията беше супер. Работата започна още на деня след разговора ни и завърши в рамките на няколко часа, което беше страхотно. Емо и колегата му помогнаха дори с полезни съвети при избора на материалите. За съжаление обаче, крайният резултат не съответства на високата цена - за тази сума очаквах всички детайли да са изпипани, което не беше така. Качеството беше "окей", а сумата като за "топ качество".”

Емо Петров отговори:

Здравейте, сумата беше уговорена предварително и беше постигнато съгласие!

Виктор Димитров преди 8 месеца за Поставяне на плочки | Пловдив

“Останах много доволен от Красимир,всичко беше коректно и професионално изпипано, за дребни неща излезнали по време на ремонта направи без допълнително заплащане работеше с гъвкаво работно време без да притеснява съседи подредено и чисто!Препоръчвам го майстор е!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Ясен Манолов преди 11 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Много се радвам, че сайтът ме свърза с Пламен. Тъй като апартамента, който правя не е в града, в който понастоящем живея, мога да идвам рядко само съботите. Затова дадох на Пламен скицата, където са описани няколкото вида плочки, и го оставих да работи съвсем сам. Резултатът беше отличен, изпълни банята по-добре дори от проекта. Също така ми помогна с ценни съвети.
Силно го препоръчвам като отличен професионалист, който работи с удоволствие, мисъл и без да претупва.
Отлично се справи с цялостен ремонт на баня, шпакловане на стени в стаите и боядисване.”

Теодора преди 20 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Въпреки забавянето, резултатът оправда всички мои очаквания и изпълни всички мои идеи, за което мога само да благодаря на Алекс, Владо и Нено.
Банята, не бе никак лесен проект. Малки размери и старо, неравно строителство, с огромни тръби за парно, което никога не е пускано в целия блок.
С Алекс се комуникира изключително лесно. Клиентът има постоянен поглед на закупените материали и техните цени. Няма скрито-покрито. Винаги, когато имах някакви въпроси, той бе насреща.
Владо, който довърши банята, не ме остави и ми помогна страшно много, за което също мога само да му благодаря. Въпреки, че доста го изтормозих с моите плочки и мебели.
Благодаря много и бъдете живи и здрави!”

Александър Костянев отговори:

Благодарим за обратната връзка Теодора, с теб лесно се работи! Със здраве да се ползва новата баня.

Калоян Георгиев преди 22 месеца за Ремонт на баня , мокро помещение и коридор | Пловдив

“Доволен съм от изпълнителя - всичко беше в срок и качествено!”

Александър Костянев отговори: Виж снимки

Благодаря Калоян, със здраве и радост да се ползва!

Ваня Кузмова преди 24 месеца за Префугиране | Пловдив

“Много съм доволна и го препоръчвам!”

Стоян Стоянов преди 25 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Доволен съм от изпълнителя!”

Росица Брущилова преди 27 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Работата е свършена качествено. Имаше леко забавяне по проекта, но за това пък всичко отлично изпълнено.”

Александър Костянев отговори:

Благодаря за отзива 🌞 Беше добър проект и предизвикателство за нас. Ще се радвам пак да работим заедно.

Станислав преди 28 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволен от свършената работа с основния ремонт на банята.”

Какви предимства ни носи изборът да работим с майстор или фирма за ремонт и направа на баня?

Когато влизаме в своята баня, искаме вътре да ни посреща приятна и чиста обстановка. Изпълваме се с удовлетворение, виждайки как плочките са наредени правилно, използвани са качествени фуги за тях, тоалетната чиния, мивката, ваната, душ кабината са организирани адекватно в пространството. За да имаме по-голяма гаранция, че ще ни се случва всичко това, е необходимо да поддържаме хигиенното си помещение в оптимално състояние. Това е напълно възможно, когато се доверим на доказани специалисти и фирми за баня, които при нужда да се заемат с ремонтните процедури в нея. Защо е за предпочитане да работим с професионалисти, вместо да поемем инициативата за по-малки или мащабни промени в банята сами:

 • Специалистите за баня виждат с по-голяма точност какъв ремонт е нужен. Трябва да взимаме предвид факта, че липсата на професионална подготовка може да ни попречи да видим реалната "диагноза" в хигиенния си кът. Възможно е например да забележим петна от мухъл по стените и да поръчаме майстор единствено за шпакловане и боядисване. В същото време да се окаже, че истинският проблем е в спукани в стената тръби, което налага ремонт на В и К инсталацията. 
 • Доказаните майстори и фирми за баня работят с качествени материали. Често срещана ситуация е плочките в банята да хлопат. Причина за това е недостатъчно или неподходящо използван теракол или лепило за плочки. Не по-малко важни от качествените лепила и силикони, са избраните фуги. Тяхната роля е не само да бъдат естетичен завършек, но и да предпазват пространството между плочките от задържане на вода и мръсотия. Устойчивият материал, съчетан с ергономични форми за санитарията в помещението е още един щрих към качествено изпълнената баня. 
 • Професионалните изпълнители за баня предлагат коректни цени. Всички се радваме, когато ремонтът в банята ни излезе евтино. Първоначално ниската инвестиция обаче може да извика по-сериозни разходи за последващи поправки. Коректните майстори и фирми ще ви дадат максимално изгодно ценово решение за редене на плочки, отопление, монтиране на душ и вана, отпушване на канал, лепене на тапети в баня и други, но без това да е за сметка на качеството. 

Къде да открием препоръчани майстори и фирми за ремонт и изграждане на баня в Пловдив?

Необходимостта от ремонтна намеса в банята рано или късно навестява всекиго. Добре сме запознати със ситуации, в които е нужна смяна или ремонт на тоалетно казанче, отпушване на мивка, лепене на лайсни, уплътняване коритото на душ кабина и подобни. Възниква въпросът къде можем да открием специалист за баня, който максимално качествено да извърши всички ремонтни процеси в банята и това да е финансово добре за нас. Имаме няколко варианта:

 • Разпитваме приятели и близки за фирми и майстори за баня. Да се обърнем към близки, приятели и познати, които да ни препоръчат професионалист за обновяване и корекции в банята, е обичайна практика в България. В повечето случаи обаче този подход води до разочарования. Оказва се, че на майсторът, препоръчан ни от приятел, дейности като лепене на плочки, монтиране на батерия или смесител за мивка или поставяне на шкафче за баня не му се удава точно както на нас ни се иска. Получава се сериозно разминаване между приятелското и нашето мнение. 
 • Разглеждаме обяви за майстори за баня. Отказали сме се от варианта да се допитваме до приятели кой специалист за баня да наемем и решаваме да разгледаме обявите във вестниците и интернет. Оттам ни заливат суперлативи, които майстори и фирми сами дават за своята работа. Не само че в светкавично бързи срокове ще ни сменят преградната стена на душ кабината, ще пребоядисат тавана и монтират водоустойчиви лунички, ами ще го направят финансово атрактивно. Звучи наистина добре, но няма как да бъдем уверени, че винаги ще отговаря на реалността.
 • Доказани майстори и фирми за баня в Пловдив. Кое по-добре от препоръки от клиенти за работата на майстори и фирми за баня в Пловдив, може да докаже нейните ефективност и качество? Обичайно потребителите откровено споделят впечатленията си от майстори, а щом някой специално е отделил от времето си, за да остави оценка и напише позитивен отзив, това вече е безспорна гаранция за отлично работещ специалист. В платформата на MaistorPlus клиентите не само бързо и лесно откриват точните за себе си професионалисти, които да ремонтират банята им, но и са достатъчно ентусиазирани от резултата след това, за да го споделят чрез системата за рейтинг и отзиви на сайта. В последствие всеки може да се запознае с оставените оценки и да прецени желае ли да работи със съответния майстор или фирма за баня в Пловдив.   

Как MaistorPlus ни показва верния път до точните професионалисти за баня в Пловдив?

Сайтът на MaistorPlus ви помага бързо и лесно да откриете подходящите изпълнители за ремонтни услуги за баня в Пловдив. Можете да избирате измежду списъци с регистрирани майстори и фирми и да наемете директно тези, чиито бизнес профили харесате, или да изпратите безплатна заявка, където подробно описвате проекта си. В отговор получавате конкурентни оферти, отговарящи на изискванията ви за бюджет и срок на ремонта, единствено от специалисти, намиращи се във вашия район в Пловдив. Какви други предимства получавате с платформата:

 • Можете да опишете подробно ремонтните дейности, от които се нуждаете за банята си, да добавите предпочитан период за ремонта и бюджет и да ги заявите напълно безплатно чрез сайта;
 • Сравнявате оферти, изпратени от майстори и фирми за баня в Пловдив и преценявате коя е най-добрата за вас;
 • Запознавате се с бизнес страниците на професионалистите, с техни предишни завършени проекти, както и с оценки и отзиви от предишни клиенти;
 • Имате пълната свобода да решите желаете ли да поканите някого на оглед и само ако измежду кандидатствалите по заявката ви откривате изпълнител, с когото искате да работите, го наемате;
 • На свой ред също имате възможност да оставите своя отзив за извършените от майстора ремонтни услуги и така да помогнетена клиенти след вас.

 

Доставете си радост и комфорт у дома с отлично изпълнена баня! Свържете се бързо и лесно с препоръчани фирми и майстори за баня в Пловдив още сега чрез MaistorPlus!