Добре дошли на бизнес страницата на Александър Костянев


Млад и енергичен екип с желание за работа. Ние сме нови в сферата на ремонтите и строителството, но бързо и лесно се учим. Винаги се стараем да постигнем максимални резултати и изпълняваме качествено и в срок.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Финал

Ремонт на детска стая

Цялостен ремонт на детска стая, в процеса на работа са свършени следните дейностти: 1. Премахване на тапети 2. Премахване на мокет 3. Премахване на каса и врата 4. Шкурене на стара боя 5. Поставяне на гипсокартон - таван и оформяне на куфари 6. Поставяне на гипсокартон - стена и скриване на кабели 7. Преместване на контакти 8. Прекарване на окабеляване ел. за тавана и монтаж на лунички и лед (LED RGB) цветна лента 9. Шпакловка по английски тип с нож за шпакловане 10. Боядисване 11. Паркет / Врата / Щори 12. Поставяне на опънат таван 13. Професионално почистване Време за изпълнение на ремонта 14 дни при всичко налично като материали.


Район на работа:

Трудов стаж


6 месеца / 1 година

Специализация и квалификация


Квалификация придобита от родителите, както и от часове прекарани в интернет видео клипове за строителство и ремонти. Работим с модерни и иновативни инструменти.

Допълнително


Стараем се да спазваме срок и да изпълним заданието с най-високо възможно качество на изпълнение. Учим се бързо, изпълняваме всякакви поръчки.