Добре дошли в бизнес страницата на Красимир Димитров

Здравейте, извършвам следните услуги за Пловдивски окръг: -окачени тавани,мазилки,латекс,тапети,блажна боя

-бани,ВИК,обратни води

-теракот,фаянс,естествен и декоративен камък

-ламиниран паркет и естествено дюшеме

-шпакловка и венециански мазилки

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Окачен таван 18кв.м., Сухо строителство | Пловдив

“Отлично свършена работа от майстора. Окаченият таван се получи ефектно. Стените - шпакловка, боядисване и декоративна мазилка също. Коректен изпълнител, благодаря за което.” на 06 Sep 2019 от Боянка .

Демонтаж и монтаж на нов по голям плот за вграждане, Ремонт на кухня | Пловдив

“Добър майстор,разбира си от занаята,работи чисто и бързо и въпреки усложненията по ремонта не взе допълнително пари.” на 25 Jan 2019 от Preslav Naskov. Красимир Димитров отговори:
Клиента беше точен.Благодарности.

Корекции в баня след друг майстор, Ремонт на баня | Пловдив

“Доволна съм от Краси, Помогна ми в труден момент. Много е отговорен, каквото е казал го е свършил в срок и както сме се разбрали. Не е мърляч, изключително търпелив и спокоен. Не обича да стои без работа. Освен всички ремонтни дейности свързани със сухото строителство (шпакловка, монтаж на остъкление, повдигане на врати, изправяне на стени, лепене на плочки, вътрешна изолация, боядисване, полагане на паркет и первази) ми помогна и за неща свързани с електротехник (смяна на ел. табло, свързване на бойлер, скрито осветление, лампи). Не работи по няколко обекта едновременно, което води до бързи резултати.” на 17 Dec 2018 от Цвети .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам дългогодишен опит в строителството и строително ремонтните работи довършителни ремонти.За мен най- важното нещо в работата ми е тя да се изпълнява качествено и прецизно и не на последно място клиента да остане доволен от свършената работа.Имам 18г. стаж в сферата на строително ремонтните работи.

Специализация и квалификация:

Моята гаранция за изпълнение по проект е 5 години.