Добре дошли в бизнес страницата на Красимир Димитров

Здравейте, извършвам следните услуги за Пловдивски окръг: -окачени тавани,мазилки,латекс,тапети,блажна боя

-бани,ВИК,обратни води

-теракот,фаянс,естествен и декоративен камък

-ламиниран паркет и естествено дюшеме

-шпакловка и венециански мазилки

-направа на ел. инсталация

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Цялостен ремонт на баня 22 кв.м., Ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволна от работата на Красимир Димитров. С една дума - Перфектен майстор!” на 01 Nov 2019 от Димитрина Христова.

Лепене на тапети, Боядисване и декорация | Пловдив

“Всичко, за което се бяхме договорили беше свършено в срок. Освен лепенето на тапети (за което всъщност потърсих майстора) имаше ремонт на разрушена стена, мухлясал таван на баня, смяна на контакти, лепене на таванни первази и други дребни детайли в дома ни. Впечатлена съм, че се удържа на казаното, както и от това, че се поддържаше чистота. Не ме е занимавал с нищо и сам взимаше всичко, което е необходимо за ремонта. Бързина, коректност, отговорност, точност - нещо, което в днешно време не срещам в тази гилдия. Ремонтирано е, а все едно не е имало майстор в къщи. Благодаря от сърце!” на 02 Oct 2019 от Галя Попова.

Окачен таван 18кв.м., Сухо строителство | Пловдив

“Отлично свършена работа от майстора. Окаченият таван се получи ефектно. Стените - шпакловка, боядисване и декоративна мазилка също. Коректен изпълнител, благодаря за което.” на 06 Sep 2019 от Боянка .

Демонтаж и монтаж на нов по голям плот за вграждане, Ремонт на кухня | Пловдив

“Добър майстор,разбира си от занаята,работи чисто и бързо и въпреки усложненията по ремонта не взе допълнително пари.” на 25 Jan 2019 от Preslav Naskov. Красимир Димитров отговори:
Клиента беше точен.Благодарности.

Корекции в баня след друг майстор, Ремонт на баня | Пловдив

“Доволна съм от Краси, Помогна ми в труден момент. Много е отговорен, каквото е казал го е свършил в срок и както сме се разбрали. Не е мърляч, изключително търпелив и спокоен. Не обича да стои без работа. Освен всички ремонтни дейности свързани със сухото строителство (шпакловка, монтаж на остъкление, повдигане на врати, изправяне на стени, лепене на плочки, вътрешна изолация, боядисване, полагане на паркет и первази) ми помогна и за неща свързани с електротехник (смяна на ел. табло, свързване на бойлер, скрито осветление, лампи). Не работи по няколко обекта едновременно, което води до бързи резултати.” на 17 Dec 2018 от Цвети .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам дългогодишен опит в строителството и строително ремонтните работи довършителни ремонти.За мен най- важното нещо в работата ми е тя да се изпълнява качествено и прецизно и не на последно място клиента да остане доволен от свършената работа.Имам 18г. стаж в сферата на строително ремонтните работи.

Специализация и квалификация:

Моята гаранция за изпълнение по проект е 5 години.